Dag 12 – I min handväska.

Har jag.. Plånbok, plåtser, tuggummi. tandborste, shampo och balsam, solariumkräm, nycklar, tändare, några euro mynt.

Skapligt less på denna lista så nu blir det inga fler inlägg från dig!


Honey yeah, it's no surprise.. I got lost in your brown eyes

Haft sån grym helg! Började med ett pass på gymmet efter jobbet i fredags, åkte och handla med Mathias, köpte lite kina mat och myste ner i soffan till Burlesque, vilken grym film! Till och med Mathias höll sig vaken hela filmen, och det händer inte ofta kan jag berätta ;P Kollade även på Top Gun, jag har aldrig sett den tidigare men den var riktigt bra den med. Kom i säng väldigt sent...

Kl 07.30 ringde klockan i lördags, var dags att ut till Gryttjom för att babe skulle hoppa fallskärm, han fick ju det i present av mig när han fyllde i onsdags. Vart lite sena, men var där i väldigt god tid.. Tror han tyckte det var ganska coolt :P Jag har ju gjort det för 2 år sen, och jag tyckte det var riktigt häftigt.
Efter han hade hoppat så åkte vi hemmåt, ställde bilen hemma och tog cykeln ner på stan.. Käkade lite mat och tog ett glas vitt på brända, köpte ett varsitt par skor också.. Gick omkring och kollade lite gran. Efter det åkte vi o handlade lite på Willys, Mathias skulle firas så det vart lite små plock... Vid 20 tiden dök dom väl upp hos mig, vidare till Åsa, Kalles och sen Hearbreak. Ha en sån underbar lördag!!

Söndag var man inte lika pigg, vaknade med en lastbil på huvudet typ.. Usch! Myste lite innan vi klev upp för att städa undan alla mat sen kvällen innan, jag åkte till farmor för lite lunch/middag och sen vart det Ikea, promenad i boulongern, mys och grillning med babe efter det.

Bästa helgen på länge!!

Du är så snygg älskling (-;

Söndagsmysgrillning

Glass o mys i Boulongern.. Fick glassen upptryckt i fejjan.

Så där småpackade i lördagsnatt :P


Dag 11 – Mina syskon.

Har många syskon ja.. Börjar med äldsta.

 

Markus Lövgren – Är barn till Anneli som är tillsammans med min pappa. Han är född 88, kör cross, har köpt en lägenhet på söder i Gävle. Mycket ute och flänger med vänner eller med tjejen.


 

 

Moa Sjögren – Min halvsyster på pappas sida, hon är nyss (januari) fyllda 18, tycker om att åka runt i Sverige o kolla på cross. Går på Thoréns Business School och läser nå handels liknande. Körkort tog hon bara någon dag efter födelsedagen och nu glider hon runt i en Audi S1(?)


 

 

Eddi Bodin – Min halvbror på mammas sida. Är 18 år och går bygg på Polhem. Eddi är ute och flänger mycket med vänner och sen är han en dataspelsnörd :P Det var han jag drog med mig på sista minuten partyvecka i Turkier förr förra sommaren.


 

 

Thim Bodin – Är 16 år och min halvbror på mammas sida. Thim går i 9an på Friskolan i Skutskär och ska bli advokat säger han.. Blir väl SP och Borgis efter sommaren. Han är också en dataspelsnörd :P


 

Martin Sjögren – Min halvbror på pappas sida. Är 16 år och går i parareellklass med Thim. Martin spelar mycket innebandy och är riktigt duktig på det, annars är han nog med ute och flänger med vänner.


 

Det finns ingen finare tjej eller bättre killar i denna värld än mina syskon,

underbara älskade (:


Var ut till Gryttjom tidigare idag och bab...

img_0117 (MMS)

Var ut till Gryttjom tidigare idag och babe fick sin 25 års present (:


Dag 10 – Min tro.

Min tro, angående vad? Gud eller vaddå?! Nej, jag tror inte på gud.. Men jag tror på ett liv efter döden. En själ, den jag är kan helt omöjligt bara försvinna bort i intet. Klart man tar vägen någonstans! Vad, hur och vart har jag inte den blekaste om men ändå..

Min tro angående äkta kärlek har aldrig existerat någon gång.. Det har inte funnits någon gång. Men det som får mig att tveka på min egen tro är som sagt mamma och Jörgen. Det är nå helt otroligt! Så på något sätt tror jag ändå kanske lite att äkta kärlek verkligen finns.

Min tro över att folk förändras är stark.. Att säga kunna säga att ”den personen är si o så, för så var den förut”, ”en gång otrogen alltid otrogen”, ”så tyckte du inte om det förut” mm är det värsta som finns.. Alla kan förändras! PUNKT

 

Har en tro om mycket mera men det skiter man väl i...



Your touch magnetizing, feels like going floating, leave my body glowing

Fredag igen, så skönt hur fort veckorna går.. Snart semester, 4 underbar, lediga, mysiga veckor!

Igår efter jobbet åkte jag ner till Johanna på Studio PLAZA och fick håret fixat, har sett för jävlig ut i håret sen i söndags när Pernilla fick för sig att frihanda min utväxt och sen köra med hätta.. haha! Men men, klev ut från Plaza grymt nöjd. Efter det mötte jag upp Helene & Pernilla för en cesar på Bakfickan innan vi gick ner på stan och kollade in "Tjejkvällen".. Hittade ingenting typ, fick med mig en ring hem.

Imorse var jag och syrr på Fjärran och simma lite innan jobbet, alltid lika skönt (: Idag efter jobbet blir det direkt till gymmet och sen får vi se.. Blir väl myskväll med babe eller så hittar jag på nå bus med Pernie. Klockan ringer tidigt imorgon, dags för babe att göra sin födelsedagspresent! Kasta sig ut på 4000m, coolt! Gjorde det för två år sen och vilken jääkla grej det är!

Annars då?! Hmm. Ska väl "fira" Mathias imorgon är tanken, hur vart o när har jag ingen aning om.. Inte han heller tror jag!

Trevlig helg, skepp o'hoj!



Dag 9 – Det här hade jag på mig idag.

Skor – Ed Hardy

Jeans – Levis

Vitt linne – Stockholm

Sommar tröja – BikBok

Underbara!

Kolla in årets klackar från Ed Hardy, dåligt snygga!


Dag 8 – Ett ögonblick.

Men vilka svåra punkter det är dåååå... Ett ögonblick, hur ska man kunna välja ut ETT ögonblick?

Jag väljer två. I bilder. Två ögonblick som jag var nöjd/lycklig/mådde bra, jaa you name it!

På stranden i Sanibel (island) / Florida, sommar 10

 

HP3A, Studenten 08!!


JEFFREY CAMPBELL





Bilder tagna från Nelly

Andra skor från Nelly & have2have.

Är det en vanlig dag?

Nej det är ingen vanlig dag för det är världens bästaste mammas dag!!!


Grattis mamma på din dag,
Jag älskar dig!


Jag är så tacksam för
att jag fått möta dig.
För du är speciell
och värdefull för mig.

Det som gör dig unik
finns i ditt sätt att vara,
din styrka och ditt mod
och allt som du kan klara.

Den kärlek som du ger
i omtanken om andra
ger lärdom om hur vi
ska vara mot varandra.

Du är en sån person
man lätt kan hålla kär.
Så tack för att du finns
just sådan som du är ♥



Dag 7 – Min kärlek.

Jag har så många olika kärlekar.. Heter det kärlekar verkligen?! Haha.

Självklart är min familj och vänner den viktigaste och största kärleken.. Även kärlek till pojkvännen men inte på samma sätt som till vänner och familj.

Men jag har även kärlek i minnen, mitt hem, en konstig kärlek till min telefon, kärlek till skor, kärlek till livet, till solen, till värmen.. Till massor! hah.

Men som sagt, det som gör mig mest lycklig nu är min underbara familj, världens bästa vänner, Mathias och solen.

 

 

 


Du är mitt nitroglycerin

Uppe med tuppen imorse, eller nää.. Måste vart före tuppen.. 05.20.. De ni! Smög tyst och försiktigt upp ur sängen för att inte väcka Mathias, tassade omkring i köket och styrde ihop lite frukost... Satt och vänta tills klockan skulle bli kvart i så jag kunde gå upp med frukost på sängen och väcka han. Han fyller ju liksom halv50 (25) idag och det gör man ju inte varje dag liksom.. Lite svår väckt och fattade inte grejen men efter ett tag rammla poletten ner :P Det gäller att ha det bra, det bästa ska det bästa ha! Tror att det var väldigt uppskattat (-:

Nu jäklar ligger jag på topp, ett feting plus till mig!


GRATTIS PÅ 25 ÅRSDAGEN BABE!



Must be funny, in the rich man's world

Tänk om man kunde få vinna en massa pengar typ.. Få köpa allt det där man så gärna vill klicka hem men är för snål (dumsnål) för att göra. Alla dessa vårskor gör att jag börjar grina snart. Det funkar inte! Har redan en hel garderob full med skor, ca 30-40 par(?!) där dom flesta är just vår/sommar skor.. Egentligen behöver jag inte 5-7 par nya men det lääär ju bli några stycken nya, kaaan inte hålla fingrarna i styr riktigt känns det som! Vill bara ha, ha, ha! ;D hur kan alla skor bara bli syggare o snyggare, geee mah'!
Borde även köpa en ny säng, en ordentlig säng så jag slipper vara så trött, göra i ordning baksidan som kommer gå lös på några tusen, vill ha en Mustang, vill ha en helt ny garderob, vill ha aaaallt just nu!


Vet att man egentligen inte ska klaga för jag har det jävligt bra ändå..
Med mitt underbara radhus, vänner, jobb, bil, pojkvän mm... Men ändå mer vill ha mest (;



Dag 6 – Min dag.

Hmm.. Lite svårt att skriva det när inte dagen har gått men kan berätta planen.

 

05.40 - Klockan skulle ha ringt.. Vaknar av att Mathias väcker mig med ”Din klocka har inte ringt”.. Möter upp Syster för att simma lite 06.30, kommer till jobbet och äter frukost 07.45.. Jobbar hela dagen fram till 17.

Sitter kvar lite på jobbet för att fixa en liten grej, åker ut o hejar på småbröderna i Furuvik, åker till gymmet, åker o handlar, Mathias kommer över för att laga lite mat och myser oss ner i soffan och bara ta det lugn... Så härligt att få mysa ner en massa i soffan efter en dag med fullt upp, guld värt!

 

 

 

Bjuder på en bild på mig och Markus sen vi var småa


I'm gonna love you like I'm indestructible

Hade en bra dag igår! Jobbad på som vanligt, åkte hem till Mathias och laga lite mat sen hem o byta om för att köra lite med PT. Gjorde kroppsanalysen igår, riktigt nöjd är jag! Hade grymma procent på fet, vatten mm mm och min metaboliska ålder var 17 år, GRYMT! Trodde jag lätt skulle vara över 30, typ 32-33! Riktigt nöjd faktiskt... Efter träningen vart det hem och duscha, hem till Mathias o kröp ner i soffan o myste lite innan det var dags för sängen.

Började dagen idag med att simma tillsammans med syrr och nu sitter jag o äter min gröt igen :P
Och imorgon är det onsdag, dude fyller halv femtio ;P moha!


Every day I'm wearing the smile you give me

Det är han som pussar mig varje natt innan jag somnar. Han som alltid går med mig hem, han som väcker mig på morgonen innan jobbet bara för att säga god morgon och ge mig en puss (och få mig upp ur sängen). Han som värmer mig varje natt. Han som får mig att inse att kärlek är annat än bara något som gör ont. Han som stryker håret från min panna. Han som lär mig att känna tillit. Han som skrattar åt samma saker som jag (men även åt mig). Han som säger "det är ingen fara, somna om" när jag drömt en mardröm. Han vars bröstkorg är en av dom tryggaste platser jag vet.

Han som jag alltid tänker på och vill vara med.



Dag 5 – Vad är kärlek.

Oj! Kärlek för mig kan vara mycket, en människa, ett djur, en sak, ett minne, ett sms, ett smeknamn, ett par skor.. Jag tror jag är ganska duktig att visa kärlek. Iaf till vänner och familj. När det gäller kärlek till en kille, alltså förhållande o sånt har jag ganska svårt att visa det. Men när jag väl gör det, då gör jag det. (Jag är typisk Kräfta gällande sånt här).

Kärlek till och från mina vänner o familj är det viktigaste för mig. Utan dom skulle jag inte klara mig.

Kärlek till en partner för mig är bland det härligaste som finns.. Bli sprallig i kroppen, leende på läpparna och allt bara känns så fantastiskt bra :P Exakt som jag känner nu!

 

Enligt Svenska Akademiens ordbok betyder kärlek: "En stark känsla. Böjelse för någon med en önskan om föremålets lycka och välgång. Glädje och tillfredsställelse över att befinna sig i denna persons närhet och att göra honom eller henne till lags. Innerlig tillgivenhet".



Don't you even try and explain how it's so different when we kiss

Då var helgen över igen då, ca 6 veckor kvar till semester!! Wööhö.

Vart en mysig och skön helg, i fredags efter jobbet åkte jag o träna i vanlig ordning.. Efter det kom Mathias över, käka lite mat o drack lite öl/vin innan vi cyklade ner till Söderhielmska. Där träffa i på Klumpen o med några stycken, efter en stund klev vi över till Kalles och sen vidare till Helt enkelt.. Lyckad kväll!

På lördag vart det åka i väg o köpa nybakt bröd på morgonen medas babe styrde ihop en omellet, mysfrukost i sin vanliga ordning. Verkkigen älskar lördag/sändags frukost nu förtiden.. Efter det åkte jag och träna lite, hämtade Pernilla i Valbo och handla lite till grillen.. Jag, Pernilla o Mathias körde lite grillat o vin, även Jenny dök upp efter jobbet.. Gick vidare ner till Kalles o sen heartbreak, heartbreak seriöst.. Inte skit roligt ställe längre! Längtar till sommaren o alla uteserveringar hela kvällarna!

Igår vart det en cykeltur ner på stan, mötte upp Pernilla o Jenny.. Satt på Söderhielmska med dom två + Denice o Nina i några timmar, cykla vidare till Gävle strand o satt där o mös i solen. Myspys dag!


Är så lyklig ja ;D

Jag och Jenny igår (-:


Dag 4 – Min bästa vän.

Jag har inte en bästa vän.. Jag har två!

 

Jennifer, även kallad Klumpen är en av mina bästa vänner. Vi har känt varandra i massa år, sen vi gick i 3an/4an och redan då var vi med varandra mycket, gjorde mycket bus.. Men inte så elakt bus utan med ”ungdomsbus”. Fyfan vad vi garavar nu när vi pratar om det. Hursom. När jag bytte skola tappade jag kontakten helt med Jennifer men förra sommaren så skickade jag ett sms till henne ”Ska vi åka tills sthlm över helgen?” Självklart banga inte hon utan vi drog iväg, hade en riktigt rolig helg. Och efter det bara fortsatta det... Riktigt glad att jag fick med mig henne den helgen.

Vi är väldigt lika men samtidigt olika, med hjälp av henne har jag kommit ur många gropar både i kärlekslivet, jobbet, privat.. I stort sätt allt. En vän som är mer värt än guld, alltid finns hon där och utan dig skulle jag ha det svårt! Tack för att du är du

 

Min andra bästa vän, det är min mamma! Det finns ingen på denna planet som vet så mycket om mig och kan läsa mig så bra. Det går inte att dölja något från henne, vilket är otroligt skönt. Min mamma är min förebild, det hon gör och åstadkommit i hennes liv är så jävla coolt.. När ingen annan trott på henne har hon bara gasat på och visat ”Allt går bara man vill” Utan dig skulle jag inte klara mig, du är det finaste jag har (Fast jag då o då är dålig på att visa det)! Jag älskar dig ♥

 


Dag 3 – Min familj

Jag har två familjer, skulle man kunna säga. När jag var 1-2 år flyttade min mamma och pappa isär.

 

Pappa träffade Anneli, som hade barn sen innan, Markus som är ett år äldre än mig. Jag och Markus har alltså växt upp med varandra, sen vi var 2-3(?) år och därför ser jag honom som min bror, även fast vi inte är samma kött och blod. Sen har vi mina älskade två små, halv syskon på pappas sida.. Moa och Martin. Moa är 18 och Martin är 16. Pappa och co bor i Furuvik, i samma hus som dom bodde när jag föddes.

 

Mamma träffade Charlie, mina små bröders pappa. Familjen på mammas sida har flyttat runt lite, vi har bott i Bomhus, Furuvik och ”Villstan”. Nu bor mamma ute i Furuvik. Eddi är lika gamla som Moa, 18 år och Thim är lika gammal som Martin 16. Mamma gifte dig med Jörgen 01-01-10 i Thailand på stranden, helt fantastiskt fint! Det är mamma och Jörgen som får vi att tro på att äkta kärlek finns, så härligt att se!

 

Jag har all ”äldre” släkt kvar också, Mormor & Morfar, Farmor & Farfar och till o med mammas Farmor lever. Jag har inga kusiner eller så, har väl två tremänningar tror jag.

 

Markus, Martin och Moa!

Bröllopet i Thailand!

Döligt rund i fejjan jag var där :P


Helt galen, galen i dig, att vara förälskad, det måste kännas så här

Underbara härliga fredag! Jag blir så glad.

 

Vart inte mycket av det som var planerat igår, sällan! Åkte o handla efter jobbet, åkte hem och plockade lite.. När jag bädda sängen la jag mig och sms lite, och där vart jag kvar.. Vaknade runt 20?! Smsade till Mahias och han kom över o styrde pannkakor, mums! Kollade på The Tourist (grym film!) och sen vart det sängen.

 

Idag ringde klockan 05.45, låg kvar och drog oss lite innan det var dags att kliva upp för att möta syrr och simma lite. Vart 35 min sim och nu sitter jag på jobbet med min gröt, riktigt trött på gröt nu lär jag säga. Längtar till helgen och god frukost, omelett, scones och massa gott!

 

 

Ha en underbar dag!



Dag 2 – Min första kärlek.

Jadu, min första kärlek måste vara mitt andra ”seriösa” förhållande.. Det var sommaren mellan 9an och 1an, storebror hade gått ett år på crossgymnasiet i Tibro och hade tagit hem en kompis ifrån skolan under ”cityfesten” här i Gävle.. Hängde och umgicks en del under dom dagarna, jag och Max fortsatte hålla kontakten efter han hade åkt hem till Enköping igen. Efter några veckor åkte jag och Amanda ner till Tibro där dom gick i skolan, festade och hade grymt kul och på den vägen är det. Vi var väl tillsammans i ca 1 ½ år, var för det mesta upp över öronen kär och gjorde mycket tillsammans. Flängde runt i Sverige varje helg då han tävlade cross. Varje vecka samma sak, lämnade Gävle på torsdagar, tåg till Tibro, crossbuss någonstans i Sverige, tåg till Gävle på söndag/måndag. Anledningen till att det tog slut är väl det vanliga.. Tog varandra förgivet och vi vart äldre o andra saker var kanske lite mer ”intressant”.

 

Jag och Max har vart väldigt bra vänner ända sen det tog slut, dock träffas vi inte ofta då han tävlar och bor utomlands ganska mycket. Men vi hörs av på facebook och sms då o då, roligt att se hans framgångar med crossen i Sverige, England och USA.

 

Balen i 3an, då min nya pojkvän var bortrest

fick Maxie följa med ist (:


Dag 1 – Presentera mig själv

Jag heter Mimi Christina Gulli Bodin Sjögren (kärt barn har många namn), mellannamnen är från mormor och farmor. Jag är född 89, bor i Gävle där jag är född och uppväxt. Har totalt flyttat 10(?) gånger i mitt liv. Juli förra året köpte jag min första egna bostad, ett radhus på tre våningar och ca 30 kvadrat på varje våning. Trivs helt underbart, kan vara det bästa jag gjort i mitt liv.

 

Jag gick i skolan på Tranmur i Bomhus, Ytterharnäs skola, Solängen, Älvboda friskola och Borgis. I gymnasiet gick jag handels programmet. Efter studenten så började jag jobba på EURO EXPO med uppdatering, efter det började jag jobba som marknadskoordnatior och nu sen ca ett halvår tillbaka arbetar jag som säljare för Sverige.

 

På fritiden så göra jag väl inte egentligen så mycket speciellt, slutade med innebandyn i vintras efter ca 14 år. För två månader sen skaffade jag en personlig tränare som jag kört med i två månader nu, ca 1 gång / veckan träffar jag henne. Tränar/gymmar i storsätt varje dag efter jobbet, umgås mycket med vänner, gått och blivit med förhållande har jag också efter två-tre år som singel, vilket var välbehövliga år. Men nu är jag kär, som f*n :p hehe. Härligt!

 

Det var väl de.. Finns hur mycket ”småprat” som helst att skriva men det orkar man väl inte!

 


 



Grab somebody sexy tell' em hey, give me everything tonight

Trött, tröttare, Mimi! Kommit i säng runt 01 nu i två dagar och igår klev jag upp 06.15, vilket gjorde att jag fullständigt sket i simningen imorse och låg kvar o grisa istället.. Så skönt att vända på sig och somna om när babe gick halv vaken ner för trappan :P

Igår vart det räser fart på gymmet, körde bara 1,10.. Men ökade på vikterna på alla delar igår igen, wööhö! Efter träningen vart det hem duscha, cykla ner på stan med Mathias och möta upp hans vänner för lite mat på brända och sen bio.. Filmen var väl helt ok, tråkigt att inte alla är med i filmen. Men är han ett dåligt ögongodis då? Weeij.

Idag blir det att fixa bryn o fransar sen till gymmet och efter det ska jag dö i soffan.. Pannkakstorsdag så tror jag ska få det till middag, yummie!


If we kiss there´ll be no turning back it´s a fact

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Min familj
Dag 4 –
Min bästa vän.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.

Dag 7 – Min kärlek.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 –
Det här åt jag idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Det här gör mig lycklig.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 –
Vad hade jag på mig idag.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

I prefer to trip to hell in high heels than walk flat-heeled to heaven





www.henrykole.se

Adrenalin

Jag vill, jag vill, jag vill!



I sommar får det bli!

You can count on me like 1, 2, 3.. I can count on you like 4, 3, 2

Härlig dag igår! Åkte direkt till gymmet efter jobbet, körde på 1,40 ca.. Värmde dock upp med 10 min cyckel och 10 min löp. Kunde dubbla på en vikt igår, idag blir det att öka på det mesta. Efter gymmet vart det hem för en snabb dusch för att ta mig ner på stan och träffa Pernilla och Frida, så härligt! Längesen jag skrattade så mycket..
Efter det åkt vi hem till mig för en kaffe och mer skitsnack, dom åkte hem och jag gick över till Mathias o kröp ner.

Idag började jag dagen med lite sim, syrr joina och det är ju alltid trevligt. Nu sitter jag på jobbet och käkar lite gröt till frukost, inte så jätte gott men det funkar.

Blir gym direkt efter jobbet och sen kanske nya pirates of the caribbean med Mathias och co annars blir det ett lååååångt gympass eller kanske göra en sista minuten anmälan på vårruset?!

Have a great one!


Kom till mig i kärlekens hus, i sommarnattens sista ljus

Polisen stoppade en bilist:
- Får vi gå igenom er bil?
- Vore det inte lättare att gå runt den.



Vart ingenting av det som var planerat igår nästan, as usual! Eller, det vart storstädning men inge tvspel eller vidare mys.. Men rent hemma fick jag iaf och ångest, för att jag inte var o träna. Tycker inte om vilodagar längre!

Aja, idag blir det tisdagsmys med klumpen.. DH & Cougar Town! Innan ska jag kötta på lite på gymmet..



Bjuder på tre bilder på mig o Syrr sen SM i Kristianstad förra året



När vi bodde dörr i dörr



Länge leve längesen
som jag minns det var det lätt
även när jag trillade omkull
Länge leve du min vän
du som alltid följt mig hem
nykter eller alldeles för full

Snön är vit som den var förr
när vi bodde dörr i dörr
men det var så längesen
Ja, det var säkert längre än

Sju sorger och åtta bedrövelser sen
så länge sen, så längesen
Du kommer nog aldrig mer vara min vän
det var för längesen
så längesen, så längesen

Länge lever sommaren
som kom och gick igen
snabbare än någonsin förut

Vi fick inte åka någonstans
inte ens till Köpenhamn
grät och grät tills tårarna var slut
Står och låtsas inte se att du står precis brevid
kände dig för längesen, ja det var säkert längre än

Sju sorger och åtta bedrövelser sen
så längesen, så längesen
Du kommer nog aldrig mer vara min vän
det var för längesen
så längesen, så längesen



Vissa dagar saknar jag dig, vissa inte.
Idag är en sån dag där jag tänker "tänk om".
Ett ord med stor betydelse.
life.goes.on.anway.

The moment I met you, that moment I forgot about everything I've been through

 

Måndag, måndag, måndag... Tänk att om en månad är det exakt ett år sen jag skrev papper på mitt underbara radhus, helt sjukt.. Vart tar tiden vägen?!

Sverige vann inte någonting i helgen, tröök! Men Vart tredje plats för snygg-Saade och en andra plats för hockeylaget. Inte så fy skam det heller!

 

Idag blir det vilodag från träningen, tydligen lika viktigt för musklerna att få en vilodag som att tränas säger Klumpen. Har haft konstant träningsverk, speciellt i benen i en vecka nu.. Kanske bör få vilas lite. Istället blir det storstädning då jag aldrig tog tummen ur igår. När städningen är klar blir det styra lite mat och spöa Mathias i något roligt tvspel. Känns som detta väder inte har nå mer att bjuda på än städning och tvspel!

 

 

Flyg mot Gran Canaria
Piloten tar mikrofonen och berättar för sina passagerare att flygningen mot Gran Canaria är påbörjad, vilken väg dom skall ta och beräknad ankomst.

När detta är gjort önskar han passagerarna en trevlig flygresa men glömmer stänga av mikrofonen.

- Håkan, har du ställt in autopiloten på Gran Canaria?

- Ja, det är klart. Nu skall jag gå och skita, sedan skall jag sätta på
Sonja av bara fan!

- Hon är alltid kåt och beredd på en snabbis i pentryt.

Alla passagerare hör detta och även övrig personal i kabinen.

En flygvärdinna kommer springande i gången men snubblar raklång och blir liggande på golvet.

En passagerare klappar henne på axeln och säger:
- Du behöver inte ha så bråttom, han skulle skita först.


Jaahap, då var det söndag igen.. Helgen ha...

img_6780 (MMS)

Jaahap, då var det söndag igen.. Helgen har vart bra, kört två grymma pass på gymmet idag och igår! Vart en nykter utgång igår för mig o klumpen, kors i taket! Under dom 10 år vi känt varandra har det aldrig hänt tidigare, ovant men helt okey. Mötte upp Mathias vid 01.30 och åkte hem.. Imorse fick man nybakta scones och omelett till frukost, går att vänja sig med ;p Nu blir det att påbörja storstädning och en lugn kväll med lite mys förhoppningsvis (:


Från 13 till 21

Bilderna kanske inte ligger i riktig ordning,

men någonting liknande iaf.. :-P


BLOGGDESIGN

Någon som har tid, lust och ork att knåpa ihop en enkel design åt mig?
En enkel header, sommriga och "pigga" färger och inte nå avancerat..


Självklart såf år jag väl betala en summa för det men inte så att jag
tänker lägga några hundra på en ny design.



Snälla, hjälp! Kan inte ha den här kvar, grå och tråkig!
Plus att bilderna är väl inte skit nya, haha!
Den i grön klänning kan inte ens vara jag?! Haha :P

Show me love and what it's all about, alright

Att det ska vara så lätt att älska första gången, så svårt att sluta och nästan en omöjlighet att göra det igen. Det är som att man faller livlöst, utan någon tanke på att det kanske inte finns någon som tar emot. Tills han släpper taget och man faller igen, och bara den som fallit från dessa höjder vet hur ont det gör. Man var orädd av sin ovisshet och nu är man rädd av sin vishet. Det är som att man gömmer allt man någonsin kännt när man tvingas sluta älska någon. Så djupt inom sig att bara han som förtjänar det komma hitta allt igen.Jag undrar bara om sin första kärlek, är den första man någonsin älskat, eller bara den första som fick en att känna. Att han gjorde någonting redo inom en, till för att älska någon annan.
Victoria Törnegren

Om du var vaken..

.. skulle jag ge dig
allt det där jag aldrig ger dig.
Men du, jag ger dig min morgon,
jag ger dig min dag.



Då var det onsdag igen, schwish säger det hela tiden.. Vart tar dagarna/tiden vägen!? Skiter man väl i. Bara sommaren kommer och blir låååååång! Längtar till början av juni och sen till juli, underbart! Juli månad väntar det nog 1-2 utomlandsresor, ingen av dom är spikade men det har pratats om det... Får se vad mina olika resesällskap beslutar sig för.

Hänt i veckan då?! Måndags var det jobb, efter jobbet hoppad jag i hurtskorna och var ute på pw i 1,6 mil.. Och på första gången på länge har jag träningsverk i rumpan! Nice som faain! Efter prommisen vart det en rök o skit snack med Josefin innan jag kröp ner i soffan o myste med babe.

Igår vart det jobbet som vanligt, efter det höll jag på med tvättstugejävel'n! Har ingen nyckel som passar.. Dude försökte hjälpa mig för han trodde bara att jag hade japp i armen, men näääädu.. Han kunde inte han heller, kommer storjappen o tror att han kan fixa liksom :P Efter det vart det gymmet och kötta på lite, hem o duscha för mystisdag med Klumpen.

Idag efter jobbet blir det lite husvisning, göra nya naglar och träna.. Har sånt jävulskt träningsverk i rumpen!


Har gött, för det ska ja'


Min lilla runda i måndags

Två av mina blåsor sen i måndags, mysigt va?! Moha.

Lär nog införskaffa nya skor tror jag =/

Detta kunde man se igår kväll på boken, haaha! Känns grymt.

Får mer o mer kommentarer om att jag o syrr blivit så lika varandra,

inte vet jag heller.. Men det tycker jag väl ändå inte.


Back on track!?

Känns som det! Lyckorus i kroppen.. Underbart! Bort med allt detta depp, varför vara deppig
när man kan vara lycklig?


Jag ÄR lycklig!



Ett riktigt horoskop

Vattumannen (21/1-18/2)
Du är uppfinningsrik och du lutar åt progressivitet. Du ljuger mycket och ofta. Du upprepar samma misstag gång på gång eftersom du är korkad. Alla tycker att du är ett jävla svin.

Fiskarna (19/2-20/3)
Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är skithuvud. Du är snabb att ge igen, otålig och full av goda råd. Det enda du gör är folk du möter förbannade. Du är snarstucken.

Väduren (21/3-20/4)
Du har livlig fantasi och tror ofta du är förföljd av Säpo eller PRO. Du har lite inflytande på dina vänner och folk avskyr dig för att du skryter med den lilla makt du har. Du saknar självförtroende och du är en allmän nolla.

Oxen (21/4-21/5)
Du är praktisk och ihärdig. Du äger stor beslutsamhet och arbetar som fan. De flesta tycker att du är envis och tjurskallig. Du är bara en jävla kommunist.

Tvillingarna (22/5-21/6)
Du är intelligent och snabbtänkt. Folk gillar dig eftersom du är bisexuell. Du tenderar att vänta dig för mycket tillbaka i förhållande till vad du ger. Det innebär att du är en snål jävel. Tvillingar är ökända för incest.

Kräftan (22/6-22/7)
Du är sympatisk och förstående när det gäller andras problem, vilket gör dig till en lättlurad sate. Du skjuter alltid upp saker. Det är därför du alltid kommer att gå på A-kassa och tära på samhället. Alla som sitter i fängelse är kräftor.


Lejonet (23/7-23/8)
Du ser dig själv som en född ledare. Andra ser dig som en idiot. De flesta lejon är bråkmakare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Din arrogans är direkt vedervärdig. Lejon är tjuvaktiga slynor och får ut mer av onani än sex.

Jungfrun (24/8-22/9)
Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedantiska attityd gör dina vänner och arbetskamrater fysiskt sjuka. Du är kall och okänslig och somnar ofta när du knullar. Jungfrur blir bra bussförare och hallickar.

Vågen (23/9-23/10)
Du är den artistiska typen och har svårt att hantera verkligheten. Är du man är du högst sannolikt bög. Dina chanser till anställning och bra lön är lika med noll. De flesta kvinnliga vågar är horor. Alla Vågar dör av könssjukdomar.

Skorpionen (24/10-22/11)
Du är värst av dem alla. Du är slipad i affärer och helt opålitlig. Du kommer att klättra till toppen av karriärstegen på grund av din totala brist på etik och moral. Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir mördade.

Skytten (23/11-21/12)
Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en vårdlös tendens att blint lita till turen eftersom du är fullkomligt talanglös. Majoriteten av skyttar är fyllon. Du är en värdelös skit.

Stenbocken (22/12-20/1)
Du är konservativ och rädd för att ta risker. Du är kort sagt en feg fjolla. Ingen stenbock har någonsin betytt något. Du borde ta livet av dig.

When I'm with you, I'm happy.

We're caught in a trap
I can't walk out
Because I love you too much baby

Why can't you see
What you're doing to me
When you don't believe a word I say?

We can't go on together
With suspicious minds
And we can't build our dreams
On suspicious minds


Jag gömde mig i fantasin
Så rädd för vad du kunde bli
Men var gång som jag ljög för mig
Så såg jag sanningen i dig
Nu står du här idag med allt jag någonsin velat ha
Och hjärtat slår ett slag för var förlorad dag




Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans




Baby
Jag tror jag är kär
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller
Du och jag nu

Du, snälla vänta, vänta, håll ut





Första gången på länge så känner jag.
Jag är säker. Jag vet vad Jag vill.

Härliga sol, vad jag älskar dig! Vaknade g...

img_3923 (MMS)

Härliga sol, vad jag älskar dig! Vaknade ganska tidigt imorse, vart lämnade ensam en stund tills dude kom tillbaka o hade köpt frukost (: Slängde ihop en omelett o satt oss på baksidan o myste i solen.. Underbart! Har vart en nykter och lugn kväll, drog tre filmer och mys med Jennifer igår o i fredags vart det en skräckis o mys! Haft en bra helg, gjort ordning lite på framsidan också.. Är fortfarande lite nere men tror det beror på att jag är osäker, jag vet vad jag vill men är rädd att den/dom andra inte vill samma sak.. Vilket gör att jag drar mig tillbaka för att försöka skydda mig själv. Men den ända som mår dåligt av det är jag själv, tyvärr! Blir skärpning, visa och säga vad jag känner o vill är mitt nästa mål! Ha en fortsatt bra söndag!


No shit!?

img_7770 (MMS)

No shit!?


Tänkvärt

Dagen i dag är en märklig dag.
Den är din.
Gårdagen föll ur dina händer.
Den kan inte få mer innehåll än du redan givit den.
Morgondagen vet du ingenting om.
Men dagen idag har du.
Använd dig av det.
Idag kan du glädja någon.
Idag kan du hjälpa en annan.
Dagen idag är en märklig dag.
Den är din.


Upp är ner, framåt är bakåt, varmt är kallt

Jadu.. Haft två toppen dagar på mässan och onsdagkvällen. Men igår efter jobbet vart det något, blev helt död i kroppen. Inte trött alltså utan med nedstämd/ledsen.. Inte en aning varför! Känner mig glad och lycklig men ändå "nere". Riktigt längesen jag hade en "down"-period nu, måste vart nästa ett år sen. Fattar inte hur den kan komma nu, när jag är glad, mår bra och sommaren är på ingång!?

Har mycket kännslor i kroppen, både uppåt och neråt (mest uppåt).. En sak är säker iaf, jag är less på att hålla tillbaka och jag är less på tippa på tårna. Jag vill ju men vafaan!! Måste sluta vara så feg, måste sluta vara så "snäll" och rädd för att öppna mig. Måste börja berätta vad jag känner och tycker igen, det är ju inte precis någon annan som kommer berätta vad jag tycker o tänker.


Och träningen då, jag får ångest så in i helvete!! Den är slarvig nu. FAAN! Nya tag, ordentligt efter helgen.


Inte en helt vanlig dag på kontoret idag.....

img_9330 (MMS)

Inte en helt vanlig dag på kontoret idag.. Har nämligen mässa i Gävle så vart utsläppt och kolla läget.. Hann hem en snabbis för att byta om, nu är det dags för middag med folket!


Tell her how I give you something that you never knew you missed

Någon som har några res tips?

Två personer, en vecka i juli, bad och sol!
Lugn o ro, mysigt och bra uteliv om man vill det.. VAAART?





Don't you even try and explain how it's so different when we kiss

Hemma från yttligare en helg från Sälen, denna helg blev det betydligt mer alkohol.. Tror nog att hela helgen bestod av bara alkohol :P
Kom upp sent på fredag och efter nyckel letande så hitta vi tillslut rätt, bytte om och på med spacklet i fejjan, hetsdrack lite och beställde taxi.. Framme på Högis var det köööö, trodde vi skulle få stå i kö i flera timmar men kön gick förvånansvärt fort.
Inne där vart det lite drinkidrinki och dansa lite.. Åkte hem någon som jag inte har en aning om. Drog även med Dude* ut till vår stuga mitt i ingenstans, stackarn :P

Vakna lördag morgon och var piggare än väntat, myste lite och sen var det bara duscha o göra sig klar för party.. Tog taxi vid 14 tiden till Högis, där Dude och hans kompisar bodde.. Satt ute i solen, lyssna musik och hade det bra. Missade Plan Three och Dead by April, med det skiter man väl i.. Finns på Spotify!

Jag och Dude ville ha lite lugn o ro så vi checka in på Högfjällshotellet och smet ifrån dom andra på krogen vid 12 tiden.. Myspys!! Vaknade på söndag och mådde väl sådär va, käka lite frukost och gick ner till dom andra. Fick skjuts till våran stuga och sen raka vägen hem med X antal stopp pga några som var mindre pigga.


Har faktiskt inte en ända bild sen helgen, trök! Bjuder på några andra random ist..

Btw, Dude är fortfarande Mathias, so you know.. Tror jag kommer kalla han det här i bloggen när jag skriver. Eller Jappen kanske, eller vi får se vad det blir...

Jennie, jag, Klumpen och Mia

Lina en kväll i vintras

Jag och Max på juldagen

 




Längesen jag mådde så bra som jag gör,
glad, lycklig och snart sommar.
Sen kanske det är så att någon speciellt gör mig extra glad :P ♥