Jobb, körskola och träning

Ja, idag finns det inte mycket tid till annat..
Jobbar mellan 08-16, ska vara på körskolan 16.30, ska byta körskola idag till Ansan´s ligger närmare mig och känns som att det är lite mer fart i dom, ska börja satsa alla min extra minuter på körkortet nu så jag får det någon gång. Har ju som sagt en bil som bara står =/ Och efter det hinner jag väl bara hem och käka något sen ska jag i väg på träning. Mycket att göra idag så dagen går nog snabbt. Är så trött också så jag hoppas på att få lägga mig i tid idag.

Ha en bra dag allihopa, kanske skriver mer sen om jag fått mitt internet dvs.


Älskade Judit ;P

Lång hårig

ÄNTLIGEN! Igår satt vi i löshåret, så skönt med långt hår igen. Håret som jag beställde av en tjej i gbg via blocket var så jäkla fint, det ser så naturligt ut! Jätte nöjd är jag, känner mig nästa som en ny människa ;P Hehe..

Nu ska jag ha handel, ha en bra dag idag!


Helg och kryssning

Fredagen var seg, var ut på slicken nykter.. Var väl så där, kul att kommentera folk iaf, som jag och Frida satt och gjorde hela kvällen :P Gick hem och sov vid typ 02 tiden. Vaknade lördag morgon och var pigg, fick oväntat besök vid halv 12 tiden då Emma kommer och knackar på dörren sjukt bakis. Satt och käkade frukost och kolla tv sen så var det dags att åka till Sandviken och spela match, vart en vinst med 8 - 4.
Lördag kväll vart det mys framför melodifestivalen och Se upp för dårarna. Jag lagade en jätte god middag til mig och Amanda också, lax och potatisgratäng :) Gick och la mig vid 2 tiden och upp på söndag morgon för att åka på kryssning men Amanda :)

Bussen gick 11.40 från busstationen, lång bussresa för att åka till sthlm. Kom fram och fick gå på båten nästa på en gång, fick ju gå före alla andra eftersom Amanda skulle soundchecka innan alla fick komma på båten. När hon hade sjungt klart gick vi till hytten och snygga till oss lite sedan var det dags att tävla, Amanda gjorde sjukt bra ifrån sig, var as bra! Sen var det mat som gällde och sen var det bara det roliga kvar :P Hade en as rolig resa, förutom när jag vart lite fyllesur och gick vilse :P Men det är kul nu efteråt!
På måndag morgon, vaknade och mådde som man förtjänade plus att båten gungade som satan.. Mådde inte så mycket bättre av det precis. Vart frukost, som var så där och sen var det dags att sjunga igen för Amanda, gjorde ett ännu bättre framträdande den här gången. Tyvärr gick hon inte vidare uten det gjorde någon jävla hoppitossa som inte ens kunde sjunga, men det var väl antagligen bara för att hennes mamma satt med typ 20 röstkort och fyllde i hennes namn.  Men det var en jävligt lyckad resa iaf :)


Jag och Pernilla på slicken i fredags, svårt att tro
att vi faktiskt var nyktra när man kollar hur vi ser ut på bilden :P

Sömnlös natt..

Alla hjärtans dag igår, ingen speciell dag tycker jag. Visst är det mysigt att umgås med dom "nära och kära" och visa varandra att man tycker om varandra men ska man inte göra det varje dag? Är det inte roligare att få en present någon gång ibland utan att det ska vara någon speciell dag? Jag skulle uppskatta mer om man fick något bara så där spontant.

Ja, igår var vi hos Nicklas några stycken dom satt och förfesta och jag förgyllde deras tid med min närvaro.. När dom drog på krogen åkte jag hem och sov, fick inte sova så mycket innan man hade en Amanda ringande och smsande om att hon ville komma och sova. Men men, vad ska man göra då?! :P

Imorse, seg som en idiot! Vaknade, klädde på mig och gick till jobbet. Så jävla trött just nu och ska jobba till kl 17, BLÄÄ! Men men, hoppas mitt löshår kommer idag så jag får sätta i det innan kryssningen på söndag :D
Amanda kommer ta över hela scenen och sen kommer jag och Amanda ta över hela båten, eller hur babe ;P


Ha en bra dag!

Takida, alla hjärtansdag och handel

Har haft den skönaste handelslektionen precis, satt och lyssnade på takida, skrev ett prov och gjorde en alla hjärtansdag reklam. Var helt okey, slappt och skönt :) Hittade jätte många fina smycken när jag satt och gjorde reklamen, vill ha!


Nu ska vi gå och käka.. Hoppas det är god mat idag, as hungrig eftersom jag inte hann äta frukost imorse.


               

Vår eller vinter?

Idag när jag vaknade och kollade ut genom fönstret var jag helt säker på att det skulle bli en vårdag men så fort jag klev utanför dörren så kändes det som vinter. Varför kan inte våren komma? Skulle vara så skönt med lite värme och vårkänsla så man blir lite glad och mår bra.


Igår kväll fick jag besök av moster Maud, kom och kolla hur jag bodde och hade med en flyttpresent. Jätte trevligt var det! Senare kom Amanda och Malin förbi efter dom hade vart på bio så kom Michél lite efter dom, kollade på Armageddon och kom sent i säng, blää! Var jätte trött i morse.

Jaaja, nu har jag handel och ska göra en alla hjärtans reklam för ett valfritt företag.


Ha en bra dag!



Helgen i stora drag

Ja, lovade sist att jag skulle börja skriva igen.. Men gick inte som planerat, tydligen! Lite jobbigt när man inte fått internet hemma än men det kommer snart och då kommer det bli mer skrivande.

Helgen som vart var väl kanske inte den roligaste helgen, hade jätte trevligt i fredags. Cajsa och Donna hade ju "hyrt" hangloose och vi var där sen gick vi hem till Frida och satt i hennes nya lägenhet, drack och vara sociala. Jätte trevligt. Sen gick vi tillbaka till hangloose och sen gick jag, Frida och Sandra till slicken. Var helt okey, kunde vart bättre om inte en viss person skulle gjort mig på så dåligt humör men men.. Gick hem och sov ist, upp tidigt på lördag och spelade match i valbo, vi har inte spelat så bra på länge, synd att vi hade sån otur bara. Vart en förlust med 4 - 6 tror jag.
Kommer hem efter matchen och är trött som satan, ligger på soffan ett tag tills Moa och Amanda kommer och är party färdiga.. Hade verkligen ingen ork i kroppen men vad gör man inte för sina vänner :P Gick hem till Michél, var inte alls sugen på det eller var inte sugen i över huvud taget att gå någonstans men men.. Vi gick dit iaf och sen vidare till slick, var det meningen men det vart hangloose. Sen eftersom jag var nykter var det inte så jätte skoj och vill helt gå hem hela tiden. Vid 01.30 tiden gick jag och Amanda hem till mig och sov, sov största delen av söndagen och sen var jag ute och gick med Troja och redde upp lite saker sen i fredags. Sista chansen nu..

Jaa, det var väl min helg i stora drag.

Bjuder på en vimmel bild sen i lördags också på mig och Amanda.. (inte den snyggast bilden precis :P )

Nu jäävlar

Ja, nu har jag bestämt att jag ska komma tillbaka till mitt blogg skrivande. Har vart föör långa mellan rum mellan inläggen nu.

Tiden sen senast..

Jaa, inte så mycket tror jag. Vart ute dom senaste lördagarn och haft det jätte kul :) Förra helgen var jag om Moa på bio, I am legend. As bra film, dåligt slut bara men den var värd pengarna. Och det var ju ett plus i kanten att han är så snygg :D Har börjat träna på friskis och svettis, as kul.. Känner mig så duktig! Och igår bestämde mig för att idag skulle vara dagen jag började gå ut och gå innan skolan, gick ju inte så bra som jag hade trott.. Någon idiot som ringde och väckte mig 00.30 i natt och efter det kunde jag inte somna om. As irriterande! Men men.. Imorgon är en ny dag :)


Ha en bra dag!