...

 

Öppet sårbar..


There's a fire starting in my heart

En dag kvaaar och solen är fortfarande kvar, men ska väl bli regn imorgon har jag hört?! Fatta man jue.

Igår så hade jag hela kvällen efter jobbet ledig från träning, jätte skönt faktiskt att jag avklarade det på morgonen ist. Så igår efter jobbet åkte jag hem, bytte om lite snabbt och plockade upp Lina & Amanda för att åka ut till Brämmen.. Låg där och myste o bada lite, Mathias och några åkte jetski där ute så träffade på han en snabbis också (: När vi kom hem vart det dusch och piffa till sig lite innan vi åkte ner till Söderhielmska och tog ett glas.. Efter två glas cyklade jag hem och kröp ner bredvid älskligen som låg och sussa så sött ;D

Planer för dagen är noll.. Eller, funderar på att skolka från träningen och passa på att vara i solen lite grann innan den försvinner.. Nästa vecka börjar ju semestern så kommer kunna spendera mycket mer tid på gymmet utan att känna sig "stressad".
Hade hoppats att få umgås lite med babe i solen, bada och mysa eftersom vi inte hann ses något igår nästan men han ska ut och glida båt, lill-stekar'n då ;P Så blir väl att jag får bada och mysa med Amanda och co ist... Men det är ju mysigt de med (;


It's you and me against the world, that's what you said

Onsdag lunch nu = 2 ½ dag kvar till FYRA veckor semester!! Wööhö. Hur sjukt skönt sak inte det bli då. Dock så ska väl solen hinna försvinna tills dess, hahaha. Ääh, klagar inte.. Får garanterat sol i Turkland iaf! Redan söndag/måndag någonting ska det kännas av att semestern är här, jag och babe drar antagligen ner til Gbg och Liseberg mm skoj.. Gillas!

Dagarna som vart då?! Köttat på ordentligt på gymmet denna vecka.. Gym Måndag, Gym tisdag + löpning, gym imorse med PT (HELT SJÄLVA SLUT är jag just nu). Blir inge mer träning idag, ska ut till Brämmen med Lina och mysa, så längesen vi gjorde något nu att det nästa är pinsamt!

Mer som hänt då?! Lill-familjet var och handla igår.. Haha! Jag och Mathias fyllde frysen med massa "bra att ha", slipper man små handla varje gång man ska laga mat ;P Mer som hänt?! Fick träffa Milo också, vilken sötfis!! naaw.

Aja, snart helg hörrni och semester!!

Bjuder på två svettbilder, en från efter jag hade sprungit igår och en från gymmet idag.. Tycker verkligen att dom borde skaffa en AC på gymmet, helt sjukt varmt och inte faan hjälper det med lite fönster öppna.. Galet! Men skönt att alla är lika svettiga iaf, lätt pinsamt annars ;P

Inte skit snygg på bilderna, men bjuder jag på!


It's the final countdown, five days to go

Midsommar helgen är förbi, haft en jätte skön långehelg.. I torsdags efter jobbet vart det som sagt lite nya nalgar, efter det så vart det hem och duschen för att bege oss ut till Furuvik. Vart inge cykel ut då det spöregna, men lika bra det kanske för vi vart kvar där ute till 3-4 någon gång.. Käkade kräftor, drack öl o vin och snackade massa skit, super trevligt!

I fredags så hade Mathias huvudvärk, så lyssnade på hans gnäll om det ett tag innan vi klev upp ;P Haha. näädå! Han drog iväg och körde lite jetski medans jag och klumpen cyklade ner på stan för lite lunch och ta igen allt vi missat.. Hem igen, gjorde mig klar invänta Mathias och Klumpen, käkade lite och sen ut till Eskön.. Hade en underbar dag/kväll/natt! Riktigt mysigt ute på Eskön och efter det stannade vi till i Villstan hos några kompisar till Mathias, umgicks lite innan vi traska ner på stan för lite mat och sen hem.

På lördag vaknade vi båda med huvuden som kändes överkörda av en långtradarex3 och inga huvudvärks tabletter.. Usch! Cyklad till Willys och handla, styrde frukost och låg på soffan en stund.. På kvällen cyklade vi runt lite innan vi slutade hos Joel på lite festligheter och sen Brända, mycket trevligt!!

Igår vart det väl också typ bara soffan innan vi tog oss upp vid 14 tiden, åkte och kolla saker till min altan och sen vidare till Furuvik för att sno inspiration av andras staket ;P Åkte hem, tog en dusch innan vi cyklade till Mathias föräldrar och käka lite grillat, cykla vidare till Joel och sen bio.. Bad teatcher, inge vidare bra.. Max 3/5 toasters!

Hursom, helgen har vart jätte lyckad! Haft såna där, fyfaan vad livet är underbart dagar! Har nog aldrig vart lyckligare äm vad jag är just nu.. Älskar mitt hem, underbara vännner, fantastik pojkvän och världens bästa familj! Säger även STORT grattis till pappa och Anneli som förlovade sig på midsommar, ser fram emot bröllopet ;D Weeei!

Bjuder på dom får bilderna jag har sen helgen...

Snacka om att sitta på nästan samma ställe hela kvällen :P

Vackert (;


Dags för lite naglar i Stigslund.. Hon som...

img_6456 (MMS)

Dags för lite naglar i Stigslund.. Hon som brukar göra mina är på semester så fick testa på en ny, blir säkert bra! Hursomhelst så kan det inte bli sämre än hur mina ser ut just nu ;p


This one’s for you and me, living out our dreams

Wööhö! Idag är det exakt 6 månader och 1 dag kvar till julafton, detni!

Midsommar imorgon, myspys! Får se hur dagen slutar... Idag blir det till mamma och äta lite havskräftor o mysa!


Får inte till designen som den ska vara, men ääh.. Får va så! Ska fixa ihop en ordentlig efter sommaren med massa härliga bilder från sommaren i!


Ha en fin midsommar och helg allihopa!

Som ni ser...

Är bloggen lite stökig.. Det är på g upp med en ny design!

NY DESIGN UPPE, lite små fix kvar... TRYCK F5 om ni inte kan sen den nya

iPhone ♥ Överfallslarm

Läste på Kissie's blogg om en jätte bra app!
Jag som är riktigt mörkrädd och alltid skrämmer upp mig själv när jag går själv (tex hem från krogen) så kan ju denna kanske hjälpa en att känna sig lite säkrare?!
Usch, glömmer aldrig när jag hitta den där nedslagna "tanten" utanför mig på väg hem från krogen.. Inte okey!


Kopierat från Kissie.

"Appen är till för dig som känner dig osäker när du går hem tex själv när det är mörkt. Ha din telefon nära i hands, sen händer det något? Jo då trycker du på den gröna knappen, och ett högt ljud tjuter från telefonen! Som en varningssignal som kan dra till sig uppmärksamhet från männsikor runt omkring dig som förhoppningsvis kan hjälpa!


Men hjälper inte det? Du har 3 chanser till, den skickar iväg 3 sms, till 3 olika männsikor du själv valt med valfritt meddelande. Tex. ”HJÄLP MIG, DET HÄNDER EN OLYCKA JUST NU!!” + det skickas med en gps bild över vart du befinner dig. Hur smart är inte det?! Då hittar dom dig!


Appen kan också göras så det inte låter ett högt ljud (ifall du blir överfallen i hemmet eller nått) och skärmen blir svart så övefallaren inte hittar din telefon.. Smart va? Dom har tänkt på det mesta. Appen kostar 15 kr, bra investerade pengar!"


År 2010 anmäldes ca 6.000 våldtäkter samt över 87.000 misshandlings fall i Sverige, stört?!

En bra grej tycker jag!

http://overfallsskydd.se/


With my arms out wide, I open my eyes and now I wanna see

Så var det onsdag, men mer som en torsdag.. Händer inte så mycket, tränar på i vanlig ordning, jobbar, hänger med babe.. Finns liksom ingen tid på vardagarna längre, träningen tar ju liksom upp ca 2 timmar varje dag efter jobbet. Hade PT träning i måndags, fick ett 3 dagars program jag ska köra två gånger nu tills vi träffas nästa gång.. Och jävlaranamma vilket träningsverk jag har idag, baksida axlar, skuldror och ner längs sidorna på ryggen, även lite lätt i armarna.. Skönt!!

 

Igår medans jag var på gymmet så var Mathias och plaska lite med jetski'n och när han var nöjd så vart det en cykeltur, köpte sallad och satte oss i Boulongern (stavning?!) och käka innan vi cyklade hem. Mathias är så nöjd över sin cykel, hahah.. Och nya styret+handtag kom igår det med så nu är den komplett. Så rolig han ;D

 

Idag blir det tvätta, träna och antagligen en sväng till Sandviken för att hälsa på familjen Lundqvist som har fått tillökning av Milo, så söööt! Efter det blir det väl hem, duscha, fixa nå mat och tvätta lite till.. Vi får se hur det blir!

 

 

Midsommar snart också, så vad göra man då? Jag har ingenting att ha på mig heller. Blir inge midsommar med Hanna iaf, som dom senaste åren.. Men just nu lutar det väl mot något myspys på dagen och sen till Eskön på party hos grabbarna Claesson.. Vi får se. På torsdag iaf efter jag fått nya naglar ska vi cykla ut till Furuvik (om vädret är ok) och äta havskräftor hos mamma och Jörgen. Mumsigt, hinner dock inte träna men får köra ett redigt pass på fredag ist!

 

 

Två bilder på mig och Hanna sen förra året (:


Kärlek är det ända som blir större när man slösar det

Tänkte strunta i detta inlägg men ääh, det är värt en chans..

Så länge du kommenterar anonymt tänker jag inte lägga någon större tankekraft eller energi på dig.. Du förstår väl att man inte tar det vidare seriöst när du sitter och kommenterar anonymt på en sketen blogg som det är helt chokerande att den ens har läsare?! Dina kommentare kommer inte finnas publicerad och detta är första o sista gången jag ger dig uppmärksamhet. Ingen är väl guds barn, men man kan inte leva i det förflutna.. Han gör mig lycklig, och tror inte heller att han skulle kunna göra mig så lycklig som jag är om inte han själv var glad och lycklig med mig.
Såå, jag ber dig att så länge du är anonym och inte vågar stå för det du skriver så ber jag dig att sluta kommentera. Tack så mycket!

Alla förändras.


Du gör mig lycklig snygging (-;


Dessie - Whatcha Got

Faktiskt helt okey, trodde även hennes låt skulle bli en flopp som alla

andra blogg-låtar.. Men tycker hon lyckats riktigt bra!

Whatcha waiting for, let’s go
New jeans, high heels, I got everything
Check
Everybody look at me, I’m the one you wanna be
Lush lips, lovely legs


Pencez de moy

Förr använde jag alltid halsband, min stora favorit har vart halsbandet jag fick utav mamma som kom ifrån Efva Attling, fick det i studentpresent med texten "From here to eternity".. Har börjat använda det igen men det är inte så fint längre, silver har ju en förmåga att se "skitit" ut efter ett tag.. Därför klickade jag mig in på Efva Attlings hemsida och kollade lite.. Hittade väl inget wow halsbande men fär emot ringar, vill haaa! Ska nog införskaffa en efter sommaren, just nu ska jag spara och lägga alla pengar som blir över på att roa mig under semestern!

KÄRLEK

Think of me på latin

Halsaband med texten Amor Vincit Omnia / Love conquers all.


Amor Vincit Omnia

Människor är som pusselbitar, det finns alltid två som passar ihop.

 

 

 

Avundsjuka är den uppriktigaste formen av smicker.


Bokat och betalt

Det blev en vecka i Turkiet för mig och babe, bor precis vid stranden och kommer vara borta en vecka.
Det vi var ute efter vart ett varmt och härligt land, schysst hotell (egentligen spenderar man ju inte mycket tid på hotellet), mys och avkoppling till en hyffsad summa.. Vill ju även kunna göra massa saker här hemma på semestern, roadtrip o utflykter mm.. Detta kommer bli så braa! Längtar.


En bild tagen från hotellet och en bild på hotellet


Mitt hjärta i din hand, har jag tappat bort mitt språk det fastnar i ditt hår

9 arbetsdagar kvar sen är det semester!! Gud så skönt.. Bara vädret blir bra!

Helgen har vart toppen, i fredags vart det ju sommarfest med jobbet.. Riktigt roligt hade jag, snacka om en toppen kväll! Härliga EE-gäng... Var på Lam's Terass och sen Helt enkelt, några vek av innan och några efter. Babe kom och höll oss sällskap sista timmen också, mycket trevligt tyckte jag! Rammlade in hemma små fulla och lyckliga vid 03 tiden..

Lördagmorgon så mådde man väl som man förtjäna, tror Mathias var mer bakis än mig vilket inte händer ofta :P Gjorde i ordning en liten omelett och kollade på en film, somnade om en timme på soffan och sen slängde vi oss i duschen. Åkte ut mot Forsbacka vid 16.30, käkade middag (grillbuffé), drack lite vin/öl och sen åkte vi hem med bussen, inte igår man åkte buss precis. Sen handla vi lite godis och remlösa innan vi gick hem och myste ner i soffan.. Sånt tråkigt väder hela helgen att man inte vart sugen på något alls ju..

I söndags vart det riktigt mysfrukost, älskar att vakna på helgerna och ligga o mysa en stund innan man gör iordning en riktigt god frukost och myser lite till innan det är dags att ta tag i dagen.. EFter frukosten så vart det ut till Furuvik, fira Anneli som fyllde år.. Lite god mat och fika med släkten är aldrig fel! Efter det åkte jag till nästa kalas, firade morfar.. Fikade lite till och sen vart det bums hem till babe, kollade fram en resa och nu har vi bestämt oss.. Bokar idag på lunchen, underbart! Kommer få fira födelsedagen på bästa tänkbara sätt iaf! :D

En del av härliga EE

Mysfrukost

Mys-söndag

Buss-Matte tyckte det var så kul att få åka buss igen (-;

Älskar dig ♥


I know I can't ever let you go


Grym!


Jaaaahap, självklart så regnar det när man ska helg och vara ledig.. Men fick lite sol igår iaf! Igår var det jobb som vanligt sen snabbt hem för att möte upp Dude (;P) cyklade ner till Ticket och kollade resor.. Fanns några alternativ med det vi var ute efter, men sen är ju frågan om vart man vill åka och hur mycket man är villig att lägga ut på en vecka utomlands... Vill helst åka till ett ställe där ingen av oss ha vart förut men jag har ju fasiken vart på så många ställen och där inte jag har vart har ju Mathias vart, bra där! Hursom, på söndag ska vi bestämma oss och boka.. LÄNGTAR IHJÄL efter lite sol, bad och massa mys!
Efter Ticket vart det en sväng på stan och sen cyklade jag hem för att åka o träna medans babe cyklade och runt och visa upp cykeln ;P hehe, Lill-Nörden min ;D Körde på en sväng på gymmet innan jag åkte hem o gjorde mig ordning, cyklade ner för att käka lite mat med Nörden på O'learys... Mumsigt! Efter det cykla vi hem och kolladepå Jönsson Ligan - Svarta diamanten, hahaha.. Så jävla rolig, jag dör! "Nätt och fint", "Säg goddag då"

Ikväll blir det hem och svira om lite snabbt + en dusch innan jag beger mig till Max för en fördrink innan vi träffas upp på Lam's Terrass allihopa.. Är dags för sommarfest med EE idag (jobbet), ett riktigt härligt gäng blir vi.. Dock saknas några, dels Linnéa som igår kl 23 ploppade ut en liten grabb.. STORT GRATTIS!! Längtar tills jag får träffa han :D

Ha en härlig kväll!

EE's julkort 2009


Tips till den 13 juli

.. Då jag fyller år! Kära familjemedlemer, släkt, pojkvän och vänner (även dom jag inte känner) det finns en sak jag önskar mig i födelsedags present, glöm ALLT annat jag har sagt att jag vill ha!!



Visst är det fiiiint!? Helt sjukt vackert, och jätte bra storlek! Näädå! Jag är så sjukt nöjd över mitt underbara radhus (tänk att det var ett år sen i tisdags jag skrev kontraktet) så det är inte sant men det är väl klart att man ibland drömmer sig bort om att bo i ett hus med stora fönster ut mot vattnet.. Inte sant!? Men någon gång, inte allt för långt fram hoppas jag att något liknande ska bli mitt/vårt (-; Öppen visning idag, kanske ska åka och kolla för att drömmas sig bort lite och för att få en sporrning till att kämpa och sträva hårdare efter något ;P

I love it when he calls me baby

Det där med träning.. Hela tiden ska man gå med ångest och hålla på, att man aldrig liksom är nöjd. Funderar starkt på att köra en månad med en lättare diet och riktig jävla hårdträning, sätta träningen helt o hållet i första hand.. I början såg man resultat så fort men nu känns det som att det sjukt jävla segt, jag har inte tålamod till sånt då blir det lätt att jag tappar stinget... Måste få tillbaka motivationen och det får jag genom att se reslutat!

Någon som har nå bra tips på en lättare diet och snabba men "normala" resultat?

För 8005 dagar sen hände det något stort och underbart...

.. Jag föddes! Wööhö. Vilket betyder att det är en månad tills jag fyller år igen, 22 år! Damn. Man börjar sakta men säkert komma upp i åren.. Men skiter man väl i! Kan bli äldre några år till men sen vid 25-17 får det gärna stanna.

Längtar väl inte till födelsedagen utan mest till att jag förhoppningsvis den dagen ligger på stranden med sand mellan tårna och stakande sol med babe i något varmt land.. Wöhö.

Om någon ska köpa något så önskar jag mig typ
Pengar
Pengar
Pengar
Nya ljusa converse
Kläder (?)
Ett halsband, som liksom betyder något och kan ha det varje dag.
En silver ring kanske..

Helst pengar! Så jag kan resa, fixa altanen och sånt där!

If you ever really cared about me, tell the truth, give it up

Vilken härlig helg dåå! I fredags efter jobbet åkte jag ner på stan en stund, kollade lite och hoppa omkring.. Efter det åkte jag till M's garage, snackade lite skit innan jag åkte hem duscha o så för att träffa Klumpen. Cyklade ner på stan och vi möttes upp på Söderhielmska.. Vart jag, Klumpen o Max.. Mathias joinade också efter en stund. Avslutade kvällen på Kalles innan vi åkte hem vid ca 1.

På lördag ringde klockan typ 7.. Åkte från mig vid 8 mot Sthlm. Efter en någon timme sådär var vi framme vid Lidingö bro'n där dom skulle köra. Var en flopp tydligen.. Har aldrig vart på nå jetski grej förut så jag har egentligen ingen aning men det verkade inte vara någon som pratade positivt om det. Babe körde några svängar innan vi packade ihop och åkte hem vid 16-17 tiden.. När vi kom hem åkte vi och handla o åkte ut till Piren i Furuvik för lite mys-picknick.. Så mysigt! Efter lite sömn och ute en heldag var vi trött och bestämde oss för att inte gå ut på kvällen utan var hemma o myste ist.

I går gjorde vi ingenting! haaha, usch ångest! Vi vaknade, cyklade till Willy's, hem till mig, mysfrukost på altanen och sen kollade vi på 3 filmer.. Hahaha! Vid typ 19 får vi för oss att Mathias behöver en cykel så smsade på en cykel i Ludvika som vi åkte o köte (läs tidigare inlägg). Var hemma runt 23, skruva lite med cykel'n och så innan sängen.


Helt perfekt och skön helg :D Underbart.

Fredags på Söderhielmska..

(Hur skulle det va om jag försökte vara normal på något kort då?!)

Såhär kul hade vi när vi kom hem i fredagskväll/natt,

hahaha.. Skratta som fan och sluta med blåmärke!

Min älskling med sin älskling ;P

Två bilder från picknicken

Mysfrukost på altanen under markisen

med regn och åska.


SKA DET VA SÅ SVÅRT?

Igår kväll åkte jag och Mathias lite spontant till Ludvika för att köpa en cykel till han.. Drygt att skjutsa varje gång vi ska cykla ner på stan eller nått. Han köpte en Nirve skull cruiser- Skit cool! Och nu vill jag också ha en, NU vill jag ha den. Tyvärr verkar det inte finnas fler Cruiser cyklar med den framgaffel'n och någon annan gaffel vill jag inte ha, vill ha den snygga!

Funderade på att köpa lika och "måla" om, kollade med morfar om han kunde göra det.. Han lackerar ju bilar och målar massa små/stora detaljer men tydligen skulle det vara för mycket jobb för en sån liten grej /= Och nu vet jag inte vad jag ska gööööra.. Vill ha, NUUU!

Babe ska väl ha annat styre o plocka bort skärmarna men jag

vill ha den exakt som den är men i annan färg och kanske något litet motiv..



Genomskinlig grå blir jag utan dina andetag

Carolina Wallin Pérez - utan dina andetag, första gången jag hörde den idag.. Underbar låt!


Så var det fredag igen, så gött! Igår vart det Valbo och shopping med syrr, hittade ganska mycket faktiskt.. Men mer behövs alltid! Efter det gick jag och Mathias ner på Cheers för lite god mat.. Satt där i någon timme innan vi cyklad hem igen (:
Idag blir det systemet och stan en snabbis, vid 19 ska jag träffa Klumpen för ett glas eller två.. Snacka lite skit, vi har massor att ta igen! Ser fram emot..
Imorgon var väl tanken att jag ska följa med Mathias till Stockholm på någon tävling, verkar som det blir ändrade planer för mig.. Men då kan jag ist följa med och kolla på småbrödernas skolavslutning, dags att sluta i grundskolan! Efter det så blir det kanske middag i Furuvik med pappas sida + familjerna från Uppsala, vet inte om det går att boka en till plats?! Aja, återstår att se.. Ska iaf tillbringa hela dagen ute, helst skullt jag vilja att det var så varmt att man kunde ligga på stranden :P Men vi får se!


Ha en underbar helg i solen, för det ska jag!

Sangria på stranden i Magaluf..

Kan nog bli ett glas av det idag (-;



I'm forever keeping my angel close

Chris Medina, för er som inte vet, var en av deltagarna som blev eliminerad i en av slutomgångarna av Amerikanska Idol.
Men trots elimineringen så är han en av dom som gjort mest intryck och dagen efter han blev hemskickad släpptes hans singel “What are words”.

What Are Words” handlar om Chris Medinas fästmö Juliana Ramos som 2 månader innan de skulle gifta sig var med om en bilolycka och hamnade i koma.
Läkarena sa att hon inte skulle klara sig, men Chris vägrade att ge upp. Efter en och halv månad vaknade hon upp, hjärnskadad och handikappad för livet.
Och Chris finns fortfarande vid hennes sida.
Under sin audition sa han några väldigt minnesvärda ord som även återfinns i låten.
“What kind of man would I be if I leave her when she needs me the most?”


Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight

And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close



Är så kär i den här låten ja! Den är så fantastiskt underbart fin,
låten ger en riktigt tankeställare varje gång jag hör den.

KÄLLA

Thank you for the morning walks on the sweet sunset and for the hot night moments

Wöööhö, fredag imorgon!! Träningen igår gick bra, var så fruktansvärt trött innan jag kom dit men väl där så piggna jag till. Var så jäävla varmt på gymmet igår, alla fönster var öppna men ändå kunde man inte andas för att det var så kvavt. Vart svettig som en tok, men skönt att man inte var ensam om det.. Alla såg ut att svettas ihjäl :P

Vart klar på gymmet lagom till babe vart klar med jetski'n.. Möttes upp hemma hos mig, käkade lite, myste lite och gick o la oss.. Den vanliga "vardagsrutinen", Hahaha! Nästa varje kväll avslutas på samma sätt, men det gör inget för jag älskar't!


Idag blir det stan efter jobbet, tänkte köpa lite sommarkläder.. VÄLBEHÖVLIGT! Och inte klagar jag att skatten rammla in samma dag som jag planerad en shoppingdag.. Wööhö! Nädå, den ska sparas (nästan hela) så jag kan roa mig massor på semestern.. Typ 15 ½ arbetsdagar kvar! wöhö. Så kul att jag och babe har semester samma veckor, massa mys och äventyr. Sen tror jag Klumpen också har samma veckor, men man vet ju aldrig med henne o hennes planering ;P


Ha en underbar dag i solen snyggingar (;



Cover me I'm going in

Drömde en massa konstiga saker inatt.. Helt sjuka, glad, ledsna, arga, läskiga drömmar.. Inte bara så att det var en dröm utan kanske 10-15 st.. Vilket gjorde att jag tänker en massa idag på massa saker som jag inte alls brukar tänka speciellt mycket på.

För några år sen hände en sak som gjorde mig väldigt illa, att få kniven körd i ryggen på det sätter hoppas jag aldrig att någon annan människa får. Jag var knäckt. Efter att det hände bestämde jag mig att aldrig göra mig sårbar igen, men det vet ju alla att det inte går.. Men jag har gjort det bra, dom senaste 2 ½ åren har jag vart lite av en "känslokall" människa, har liksom inte brytt mig så mycket om vad andra känner och tycker (förutom mina nära vänner och familj, självklart), mest gjort det jag kännt för och inte brytt mig så mycket om vad det gett för konsekvenser för andra.
Nästan i samma tid som det hände så vart jag singel också.. Och att vara kär, det är ju ett av dom största sätten att visa sig sårbar.. Därför har nog dom flesta av mina vänner hört meningarna "Så skönt att vara singel", "vad ska man med pojkvän till", "Av vilken anledning ska man vara kär?!", mm mm från min mun de senaste åren. Och att jag huxflux går och blir kalaskär och skaffar förhållande chockade mig lika mycket som det chockat massa andra i min närhet. Det är gjort, jag visar mig sårbar för hela min umgängeskrets, för hela min familj, till och med alla på facebook kan se det.  Att en person kan påverka en så mycket att man totalt skiter i det man sagt i över två års tid är väl lite skrämmande?!
Samtidigt som man då och då blir "rädd" så är jag fruktansvärt j*vla glad att jag är kär och har min underbara pojkvän :P Så lycklig och så bra han får mig att må gör är det värt att vara "öppet sårbar". Så glad att han är min och tror att han aldrig medvetet skulle göra något för att såra mig. Du är bäst ♥

Något annat som jag tänkt mycket på dom senaste dagarna är döden.. Har några nära vänner som förlorat annhöriga nu det senaste halv år / året och jag har aldrig tidigare vart med om att en nära vän till mig förlorat en förälder, morfar/mormor eller liknande. Det har fått mig att börja tänka en massa, jag är fasiken inte gammal men man börjar komma upp i åldern där det faktiskt kommer hända mer o mer att man har vänner som fö rlorar annhöriga. Tanken på att jag skulle ha en anhörig som gick bort kan jag inte ens tänka mig, det händer inte. Jag tror helt seriöst att jag inte skulle klara av att leva med den saknaden efter någon... Jag tror aldrig att man återhämtar sig från att förlorat någon men att kunna gå tillbaka till det "vanliga" livet igen är så beundransvärt starkt att dom kan göra.
Att jag själv ska dö är jag inge rädd för eller nått, eller.. Tanken att mina anhöriga kommer gå runt och sörja mig o sakna mig på ett sånt jobbigt sätt gör att jag blir "rädd" och tycker det är jobbigt.



Haaha, jävlar vad jag skriver... Om allt, massa o sammanhäng och blandat. Hopppas ingen tog sig orken att läsa det, isf tycker jag lite synd om er ;P
Märks att jag har mycket tankar i huvudet idag, jävla skit drömmar.. Vill bara drömma happy drömmar ja!
Aja hursom, man ska inte tänka så mycket.. Jag är så nö jd och lycklig nu o det är väl huvudsaken!?



Jag älskar när du älskar

Onsdag (tisdag) idag.. Igår var jag helt slut på jobbet, sovit ytterst få timmar och dom timmarna var på ett äckligt flyg. Efter jobbet åkte jag hem, hängde mes Syrr en snabbis innan hon åkte och skulle jobba.
Mathias kom förbi vid ca 19, åkte vi och köpte sallad på Helenas och sen till Vårvik och satt där och myste lite.. Nästa gång blir det picknick, inte nå jävla köp sallad! Jag som fått en sån fin picknick grej :D

Som min mormor brukar säga, "På kvällen blir den late pigg".. Inte ett dugg trött igår, kolla på DH och Cougar Town medans babe fixade lite med min telefon... Hände ingenting alls mer! Tröktisdag.


Idag ska jag hem efter jobbet, sova två timmar och sen träffa Klumpen en stund innan det är dags för PT träning..
Inte tränat nu på 2(-3?) dagar nu.. Känns inge bra alls! Men körde lite träning i Magaluf, fick dels in två grymma pass.. Ett armar och ett magpass! Skönt. Efter det blir det inte många knop, hoppas att babe inte får jobba över massa... /:


Det sprallar till i fjortisnerven

Jag kan inte rå för det.. Bästa böckerna och filmerna!


Borta bra med hemma bästa..

Här var det inte livat.. Har vart i Magaluf några nätter och landade i natt, kom i säng runt 2-3 ca?! Inte skit pigg idag... Vi har haft det bra, dock ganska dålig väder! 1 ½ dag sol bara, men det var skönt med semester iaf.

Har inget att skriva.. Tråkigt med blogg va! Grymt väder iaf. Skönt! Hejdå.


Första dagen vi kom ner gick vi förbi det här "hotellet", det bodde jag och Moa

på första partyresan.. Haha! Vilket jävla hotell och resa, glömer man inte i första taget ;P

 

Ego pic'

Och jag trivdes bra!


För att möta den vackraste mänska jag nånsin mött

Nu sitter jag här igen med min äckliga gröt... Nädå. Den är väl okey, lite less på den bara. Vart sim imorse mes syrr, skönt men jävligt kallt i poolen.

I Måndags efter jobbet åkte jag ner och köpte en ny bikin, så jävla snygg. En Warp från Stadium, 300:-.. som hittat! Efter det vart det gymmer och kötta på lite, åkte o handlade och styrde hop lite mat tills Mathias slutade.. Vart mat och mys innan sängen.

Igår var det jobb som vanligt, efter det hem o duscha mötte upp babe för att åka ut till mamma och käka lite middag. Hon har ju fyllt år så vi fira henne lite, efter det vart det ut till Valbo o cäga hejdå till Pernie, sen hann jag träffa Jonte på en rök innan jag mötte upp Mathias hemma igen. Efter det vart det Cougar och sängen.

Idag blir det stressigt... Åker ju vid 4 i natt, inte tvättat eller packat. Men skönt att jag slutar 15, har ganska mycke tid på mig. Sen får vi se om jag hinne så mycket mer.. Hinner väl knappt umgås med babe något för han skulle ut o äta med jobbet o så. Kommer sakna ihjäl mig efter honom :P hehe. Skönt att det inte blir en hel vecka iaf.. Men vi har inte vart ifrån varandra så här länge sen i slutet på januari, hahaha. Helt stört ju ;P Men jag vill inte vara ifrån han, suger kamel pung att inta han kunde följa med. Men men, ska bli skönt med lite semester.. Sol, värme och bad!

 

Mammas present (-: