Linser..

Jag och Emma beställde nya linser, ett par mörk bruna och ett par jätte blåa.. Jag har tidigare bara använt bruna linser eftersom jag redan har blåa men nu beställde vi en knall blå färg så man får sån där fin ögon färg. Ska bli spännande att se om dom bli nå blåare?!




Ett tråkigt bara text inlägg

Idag har det inte hänt något speciellt.. Sov hos mamma inatt med små bröderna, jobbade till 17, gjorde nagalar vid 17.30, kom hem och fick sällskap av Syrr & Sandra sen när dom gick så kollade jag på Sverige värsta bilförare.. Fyf*n vad roligt det är, jag sitter och garvar för mig själv så jag nästan grinar :P
Imorgon blir det nog en utgång, sista helgen av frihet för mig och Emma sen börjar kontraktet att gälla (ni får se på söndag vad det är).
Vi skulle ju åka båt på lördag hade vi typ bestämt (typ kryssning) men då kom raketforskaren Emma på att hennes bror och syster fyller år och att hon måste fira dom, YIPPIE! Tyckte vi kunde ta med dom på våran fyllekryssning men njae, tydligen inte ;P hehe.

Imorgon i dagens Mimi & Emma kommer det vara en bild extra, en bild säger med än tusen ord :) Egentligen är det väl så att jag och Emma inte träffats så mycket den här veckan som vi brukar göra och därför kommer jag inte på något roligt Mimi & Emma så får ta och visa lite bilder på våran tid tillsammans sen i somras.

Good night!

To die for?

Ja, ingen kan väl har missat dom här skorna? Kommer från Zara och tog slut lika snabbt som dom kom...
Skulle göra sig fina i min garderob :) Mamma och Jyrgen, ska ni ut på shopping där nere så kolla om ni hittar några, strl 36-37 ;P


Dagens Mimi & Emma, RÄKA!

Jag skulle inte gå ut den här kvällen men det skulle Emma, vid 02.30 ca ringer telefonen.


E - Miiiimi, vad gör du?

M - Jag ligger i sängen, vad gör Emma?

E - Jag sitter i en gränd.

M - Varför då?

E - Jag är lite full och mår inte så bra, du vet så man kan må efter för många shots.

M - HAAHA, vart är du då?

E - Någon stans vid Hangloose!?

M - Ska jag möta dig?

E - Nejnejnej, det här går så bra så..

M - Jag går nu, hejdå.


Ringer upp Emma när jag kommit utanför porten för att få veta lite mer exakt vart hon befinner sig..


M - Emma, vart är du?

E - Snödriva vid museet.

M - Okey.

Folk i bakgrunden - Du kommer få urinvägsinfektion om du sitter där.

E - Det visar sig väl snart.

M -  Vi ses snart.


När vi väl är hemma efter många om och men så ska vi lägga Emma i sängen. Jag tar bort täcket och lägger det på golvet så det ska bli lättare att bädda om henne men Emma tyckte tydligen att täcket på golvet såg skönare ut än sängen så hon lägger sig på täcket på golvet och snurrar in sig i täcket och skriker


-  JAG ÄR EN RÄÄÄÄÄKA!!! Samtidigt som hon rör sig så som en räka simmar.


Ni kan ju bara tänka er hur mycket jag skrattade, haha. Det gjorde Emma också dagen efter.


Huvudvärk

Mitt huvud kommer nog snart explodera och bara vara en smet på väggarna runt om kring mig, bläää vad drygt det är!

Skriver mer när huvudvärken lagt sig..


Dagens Mimi och Emma, vart är vägen?

På väg från Gävle ut till Valbo för att kolla på lillebrors innebandy match och vi har nytt köpt glass på Max.. Det är mörkt och jag ser ingenting pga min dåliga syn och mörkerseende.


M - Jag måste boka tid på specsavers.

E - Ska du göra laser operation?

M - Nej, jag måste ju veta om det är något fel först.

E - DET ÄAER VÄAL KLAERT DET ÄAR NÅ FEL PÅ DIEJ! Skriker Emma med hela munnen fullproppad med glass.




Vart tar alla helger vägen?

Känns som att när det väl är helg så bara försvinner tiden... Den här helgen gick så snabbt, pang så var den slut.

I fredags vart det utgång men en ganska nykter sådan, jag, Emma och Josefin satt hemma hos mig och snackade massa skit innan vi gick ut, vart Heartbreak.

Var inge kul alls ute i fredags tyckte jag, men det kan ju inte alltid vara kul heller. Gick hem strax innan stängning och somnade på en gång.

På söndag vart det frukost med Emma och sen hämta syrr ute i Furuvik och åka till Leksand för att se melodifestivalen. FYFAN vilket väder det var, på vägen dit var det regn och -4 grader, underkylt och jävligt. Mina vindrutetorkare var as kassa så jag såg knappt något plus att jag har så värdelöst mörkerseende och ser knappt någonting i mörker. Sen när vi väl kom fram till Leksand så hade vi det mysigt men sen på vägen hem så var det snöstorm, samma sak där... Såg knappt någonting på dom där smala, krokiga berg o dals bane vägarna. Men vi kom hem till slut iaf, hade ilande huvudvärk bakom ögonen. Sov kvar ute hos pappa den natten för jag orkade inte köra in till stan efter jag hade skjutsat ut Syrr.

Vaknade på söndag och åkte hem för att göra mig klar för att stå på sidan av på matchen men fick spela från början till slut, vart en förlust med 4-5. Efter matchen åkte jag bara hem, plockade lite hemma, sen vid 20 tiden lagade vi tacos och kollade på Beck sen somnade jag på en gång när jag hamnade i sängen.





melodifestivalen

nu är jag och surr på plats i ejendals arena i leksand och melodifestivalen börjar om 5 min. Skriver från syrrs iPhone, inte skit lätt precis. Hoppas ni här lika trevligt som mog ikväll :)

Nu du Jyrgen, ÄNTLIGEN helg :)

Jadu, i den här helgen blir det inte mycket lugn o ro.
Ikväll, utekväll?
I morgon åker jag och syrr till Leksand för att gå på melodifestivalen (hennes födelsedags present från mig)
Söndag är det match, undra om det bli nå spela? Inte tränat denna veckan så då blir det inge spela men kommer väl sitta bredvid och vara berädd att hoppa in om någon skadas.  

Tralalalalaaaa... Vad ska vi skriva nu? Har nog ingenting mer att skriva. Nej, det har jag inte. Eller? Njae, tror inte det iaf.. Inte just nu. JOO, en sak...
Jyrgen nu har du något att läsa, 3 inlägg på en dag.. Deru :P hehe :)


Trevlig helg (:


Gårdagens Mimi & Emma, agera brandman.

Ska börja med att berätta att jag har ny soffa, matta och vardagsrums bord sen i förrgår.


... Vi ligger i soffan och har nyss ätit mat med min mamma, jag har tänt alla värmeljus i min lägenhet och det är riktigt mysigt, båda ligger typ och halv sover. Helt plötsligt ser jag hur det typ blinkar till några gånger, jag sätter mig upp för att kolla och då brinner hela jävla stearinljuset jag skrattar och säger

-        Emma kolla det brinner

-        Va? Vart då? Säger Emma och kollar ut genom fönstret.

-        Men ljuset i ljuslyktan, pucko!

-        Oj!

Jag börjar blåsa och det går inte att blåsa ut, då tycker jag att jag blåste för löst så jag tar ut tuggummit och tar i... Då flyger ljuset, bort från bordet, ner på mattan, stearinet brinner och skvätter lite överallt, hamnar upp och ner på mattan. Emma och jag flyger upp från soffan och får hjärnstillestånd, står och kollar på mattan som är på väg att ta eld... Vad ska vi göra? Vi börjar stampa och hoppa, efter några hopp och stamp så är allt släckt. Jag öppnar balkongdörren för att få bort den äckliga lukten som blivit samtidigt som jag öppnar dörren kollar jag och Emma på varandra och börjar asgarva. Kollar ner på mattan och ser att det ligger lite glöd kvar i mattan så Emma börjar stampa igen. Själva stearinljuset sitter fast under min toffel och allt hår under min toffel har blivit uppbränt (har ett par tofflor som typ är uggs men jätte håriga och utan en hård sula under).

Det hela avslutas med att jag och Emma kommer fram till att det är dags att skaffa brandvarnare.



Jag och min vän Emma

För att det ska komma upp minst ett inlägg per dag på min blogg ska jag börja med en ny sak... Dagens Mimi & Emma.


För er som inte vet vem Emma är så är det min underbara barndoms vän som även nu har blivit min granne (vägg i vägg) sen i november 2008. Jag och Emma har känt varandra sen innan vi ens kommer ihåg. När vi var små var vi hos samma dagmamma (min moster) men sen när vi vart äldre så började jag på dagis i Bomhus och hon i Furuvik skulle jag tro. Men sen i sexårs så bestämde min mamma sig för att flyttat tillbaka till Furuvik så det gjorde även jag och började på Ytterharnäs Skola där jag och Emma blev vänner (vi visste inte då att vi hade lekt med varandra när vi var små) sen var vi bästisar fram till att jag flyttade in till stan i 5an, vi umgicks ju fortfarande men inte lika mycket. Sen när Emma började i 7an så började hon på samma skola som mig inne i stan, vi umgicks inte så mycket mer för det utan hade hittat lite nya vänner men självklart umgicks vi någon gång då och då. När Emma slutade 9an (hon är ett år äldre än mig) på Solängen så tappade vi helt kontakten men i början av denna sommar så började vi umgås lite igen, sen hoppade vi fallskärm tillsammans och sen dess har vi nog träffats eller pratat med varandra varje dag. Sen den 1 november 2008 så tog Emma min gamla lägenhet så nu bor vi vägg i vägg med varandra. Det går inte en ända dag då jag och Emma inte skrattar med eller åt varandra, härligare människa får man leta efter :P


  

lovelovelovelovelove

Du är kär när...


..du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
..du kan läsa sms från personen om och om igen
..du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne

..du bara av att höra hans/hennes namn börjar du le
..du kan sakna personen, fast ni precis har träffats
..du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
..ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen
..du älskar att känna personens lukt
..du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
..medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på.


TOKIG blir jag!!!

Stoppade in mitt usb minne i datorn och nu går det inte att ta ut! Det bara GÅR INTE! Har gjort allt, försökt fått ut det på ett lugnt o fint sätt, ett mindre lugnt och fint sätt, med tänger, har verkligen försökt ALLT! GAAAAAAAAAA-AAAAAH!!!!!


Helgen

I helgen har det vart fullt upp.. I Fredags efter jobbet vart det städning och tvätta all tvätt, höll på fram till kl 21 kanske!? Efter det så satt jag och Emma hemma hos mig och var helt döda men bestämde oss för att gå till Interpool och ta en öl, även Cajsa och Donna hade sin 20 års fest där så kunde man passa på att gratta dom. Efter mycket om och men fick Emma med mig ut på Slick, nykter och i t-shirt och jeans (kommer inte ihåg sist jag hade det på krogen). Hade faktiskt ganska kul, men alla som är fulla blir ju så dryga bara för att man själv är nykter. Sen gick vi bara hem och sov.

Kl 11.00 ringde klockan i lördags, upp och göra sig i ordning inför vad som komma skall. Satt mig i bilen kl 13 ca för att åka till Furuvik och möta upp pappa o familjen för att åka vidare till Uppsala på bröllop, Annelis bror Peter och Angela som skulle gifta sig. Bröllopet var ett litet och jätte fint, träffar ju inte dom från Uppsala så mycket, ca 3 år sen jag träffade dom sist. Mycket trevligt att få träffa dom igen. Ungefär vid 18 tiden fick jag smita där ifrån för att ta mig hem till Gävle igen och till Amanda och Denice 20 års fest på Maxim, hur sjukt bra kväll som helst. Ni lyckades grymt bra tjejer! Hoppas ni hade lika roligt som vi hade :)

Söndagen, vaknade med jobbig huvudvärk och torr mun. Hela söndagen spenderades på soffan nästan. Emmas jobb ringde och väckte henne vid 8 kanske så hon fick åka och jobba en stund, hämtade henne på jobbet, köpte mat och tillbaka till soffan som vi låg på till ca 21 igår :P

En toppen helg vart det!


Ingen som är sugen att gå på Melodifestivalen i Leksand på lördag?

Har två biljetter över, 490 kr/st. Hör av dig isf... Läs med HÄR.


Födelsedags barnen

Vi på ålderns höst...


3 GAMLA DAMER SATT PÅ EN BÄNK UTANFÖR SITT ÄLDREBOENDE, DÅ EN GAMMAL MAN KOM  GÅENDES FÖRBI . . . .


DEN ENA GAMLA DAMEN ROPADE: "VI SLÅR VAD OM ATT VI KAN GISSA DIN AKTNINGSVÄRDA ÅLDER."  DEN GAMLE MANNEN SA: "DET FINNS INTE EN CHANS ATT NI KAN GISSA MIN ÅLDER ERA GAMLA FJOLLOR." 
  

EN ANNAN AV DE ÄLDRE DAMERNA SA: "SJÄLVKLART KAN VI DET. BARA TA AV DEJ BYXORNA OCH KALSONGERNA SÅ SKA VI TALA OM HUR GAMMAL DU ÄR."
MANNEN BLEV LITE GENERAD, MEN IVRIG ATT MOTBEVISA DAMERNA,
DROG HAN NER BYXORNA. 
DAMERNA BAD HONOM FÖRST GÅ ETT PAR VARV OCH SEDAN HOPPA 
       UPP OCH NER ETT ANTAL GÅNGER.                                                                                  

EFTER EN STUND ROPADE DOM I KÖR:
"DU ÄR 87 ÅR GAMMAL"

STÅENDE MED BYXORNA NERE VID ANKLARNA FRÅGADE DEN GAMLE MANNEN:
"HUR KUNDE NI GISSA DET?"
DAMERNA SLOG SIG PÅ KNÄNA OCH TJÖT AV SKRATT
SAMTIDIGT SOM DOM UNISONT ROPADE:  

" VI VAR JU PÅ DITT FÖDELSEDAGSKALAS IGÅR!"  

Ett lite roligt mail som hamnade i min inkorg idag :)


Har ingenting att skriva...

Vet du hur man ser att en bil kommer från Polen ?    På lacken  
Vet du hur man ser att en bil kommer från Tyskland ?   De görman inte  
Vet du hur man ser att en bil ägs av en musiker ?      På intrumentbrädan  
Vet du hur man ser att en bil kommer från Istanbul ?   På vindruteturkarna  
Vet du vad den amerikanska getingen säger efter att han flygit in i något ?  Oh my gadd !






Kan väl bjuda på en bild i detta inlägg också, en bild på mig i Cypern med familjen 06 :P
Alltid lika het, eller hur är det vi brukar säga Angelica? :P


Madonna på Ullevi

JAAAAAAA!! Jag och Emma fick tag på biljetter till Madonna på Ullevi!!! Förstå, Madonna på scen, Golden Circle biljetter (ståplats längst fram), ett fullsatt Ullevi och två nätter på Gothia Tower. Kommer bli så kul!!!!


How Will I Know...

I don't know how,
or where to start
Here we're standing again
And I see now,
from where we are,
that our road has come to an end
Though we've come this far,
I don't know why,
but I still can't see who you are

I don't want you to cry
Don't want us to say goodbye
But I know that we're falling apart
I don't need your lies
And if you don't sympathise
Tell me, how will I know who you are?

It's too late now,
we've gone this far,
to see what's hidden within
Though we said that we'd never part,
maybe I've been trying too hard

To believe in love
I don't know why,
but I still can't see who you are


Today

Har väl inte så mycket att säga egentligen.. Idag har det väl bara vart jobb, var ner på stan på lunchen för att lämna skor på omklackning, hoppas jag hinner få tillbaka dom innan lördag annars är det kört.

Har ju slutat nu och ska åka ner till och kolla om det finns någon tid för att fixa ögonbryna, hoppas. Sen ska jag hämta Angelica, åka och sola och hitta på nå mer bus :P Blir kul, var ett tag sen förutom typ förfester och krogen.


Innebandy träning igå... Kan inte beskriva med ord hur less jag är på innebandy. På väg till träningen tycker jag att det ska bli kul men väl på träningen så sjunker suget på att spela, vill bara sätta mig i bilen och åka hem. Är så less på att det alltid är diskussioner om skit saker, aldrig sitt eget fel utan bara alla andras, lite folk på träningen m.m. Men åt andra sidan så är vi ju ett gäng tjejer från 15 års ålder upp till 23 (tror jag) så det är väl självklart att det blir diskussioner m.m. Jag själv tycker om att kunna diskutera men om rätt saker, och att man inte ska behöva bli ovänner för att man tycker olika. Men såna saker kanske bara stör mig för att jag har tappat suget... Så är det nog. Men sen har ju Emma slutat så det blir ännu tråkigare på träningarna, BLÄ på dig för det Emma!


Igår efter träningen så vart det lite rea shopping från ellos... Vart ett nytt påslakan, en ny bh, och en till sak vet jag att jag beställde men minns inte :S


Jaaja, nu ska jag röra mig från jobbet iaf, ha en bra kväll.




På lördag ska jag till Josephine och hennes pojkvän på inflyttningsfest och har inte en aning om vad man kan köpa, något tips?


Mina nya telefon..

Ja, har ju glömt att berätta att jag köpt/fått en ny mobil, en Samsung Tuchwiz i rosa. Den är så snygg! Me love. Visst, det är en b-kopia av i-phone typ men so what? Mycket snyggare än en i-phone tycker jag, och inte alls lika stor och klumpig. Bra kamera, skönt med hela telefonen i touch, inga mer menyer än nödvändigt, liten, rosa (finns även i andra färger), kostar inte FÖR mycket, lätt att använda, jaa och snygg :P

Med andra ord, jag är grymt nöjd fast jag bara hunnit ha den i en vecka!

 

Kärlek..

Att vara den viktigaste personen i någons liv är en av den passionerade i kärlekens förutsättningar. Vi längtar efter närhet, efter att komma främst för den andre, efter kärlekens hänryckning. Att bli kär åtföljs ofta av fysiska reaktioner såsom aptitförlust, sömnproblem och andningssvårigheter. Älskade känner hur kärleken växer sig stark i hjärtat, och ibland i magen, armarna eller benen (eller något annat mindre poetiskt ställe). Kärleken blir som ett dilerium.

Vi blir också rädda och upphetsade av kärlek. Att bli kär är en jäsning, en blandning av hopp, ängslan och upphetsning. Den mest vältalige kan förlora talförmågan bredvid sin älskade, generad och ändå ivrig att vara till behag. Vi blir rädda för vi tar risken att öppna oss och avslöja vårt sanna jag och sedan kanske bli förkastade.
Att öppna sig psykiskt är ett måste för att kunna uppnå ömsesidig kärlek. Men man blir sårbar då man öppnar sig. Därför kräver kärlek en förmåga att lita på sig själv och den andre. Den rädde älskaren försöker övertala den älskade att öppna sig först innan han vågar öppna sig, vilket inte alltid är så lyckat.


Nu tycker jag att du tar upp din telefon ringer/smsar personen du tänkte på när du läste detta och berättar hur mycket den personen betyder för dig.


Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag. Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång. Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar. Du kommer att gräla med din bästa vän. Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom. Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar. Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka. Hitta en pojke/flicka som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova. Vänta på pojken/flickan som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner. Vänta på honom/henne som regelbundet påminner dig om hur mycket han/hon älskar dig och om vilken tur han/hon har som får vara med dig. Vänta på honom/henne som säger till alla sina vänner: ' Det är hon/han... '

GRATTIS!

Grattis min älskade lillebror på födelsedagen!
14 år idag, helt sjukt vad tiden går snabbt egentligen.


Man slutar aldrig att förvånas :)

Strax efter att jag vart och ätit lunch hos mormor & morfar plingade det till i min telefon, sms... Från farmor! Hur chockerande var inte det? Tror att det hänt 1 eller 2 gånger tidigare men då har det vart tomma sms för att hon kommit åt telefonen i fickan, hehe!


Såg även i min kalender att denna månad är det fredag den 13:onde och samma nästa månad... Två fredag den 13:onde på två månader. Många säger att det är en otursdag, har aldrig vart det för mig. Eller otur och otur en gång när vi skulle flyga hem från Kreta (tror jag) så var det fel på planet så vi fick stanna en dag till.. Det är ju inte otur tycker jag. Sen fyllde jag 18 fredag den 13:onde som vart en underbar dag och sen tog jag studenten fredag den 13:onde och det vart den bästa dagen i mitt liv.

Jag gillar nog fredag den 13:onde! :)



Svarade på farmors sms och nu kom svaret, två stycken på samma dag och inget som var tomt! Go Farmor!