Nu kör...

620d782f606b0f01a98965c20c8681ae.png

Kolla varifrån!

Nu kör vi!


Mysig middag...

47b49935ff02c729b9267c0bf29c60a5.png

Kolla varifrån!

Mysig middag för två slutade med middag för fyra.. Trevligt var det och är, nyss haft snöbollskrig och nu värmer vi oss med lite mumsiga drinkar! Good night :)


Nagelfix har...

0a78b977d5968eb9579c4d5beeca4d7c.png

Kolla varifrån!

Nagelfix har jag haft denna vecka.. Känner mig som männsika igen efter ca halvår utan. Skööönt!

Ikväll blir det mys med tacos, vin, film och härligt sällskap :) Imorgon bär det av till Uppsala för shopping, kanske även utgång?! Annars blir det utgång här hemma i Gävle med brudarna :) Söndag blir lugn, kanske skoter med syster om hon har tid?! 

Trevlig helg!


:-( Tyyypiskt!...

0-5351aa335aa86f1a9a7ec209c26a1dca.png

Kolla varifrån!

:-( Tyyypiskt! Förstå hur kul det skulle vart!! Buuhu.


Badboy lover



Some people call them players
But I'm far from terrified
Cos somehow I'm drawn to danger
And have been all of my life
It feels my heart's divided
Half way 'tween wrong and right
I know I'm playing with fire
But I don't know why

Yeah the bad boys are always catching my eye
(Ooh Way, Ooh Wah)
I said the bad boys are always spinning my mind
(Ooh Way, Ooh Wah)
Even though I know they're no good for me
It's the risk I take for the chemistry
With the bad boys always catching my eye
(Ooh Way, Ooh Way, Ooh Wah)
Oooooh, bad boys

Some think it's complicated
But they're straight up fun for me
I don't need no explanation
It's nothing more than what you see here
My heart still feels divided
Halfway 'tween wrong and right
I know I'm playing with fire
But I don't know why

I LOVE IT! Och så sant.. Tyvärr?!


Freeedagsmyyys! Jaa,...

0-3669de1a08730539907fc314ad08c2a0.png

Kolla varifrån!

Freeedagsmyyys! Jaa, äntligen fredag.. Den här veckan har faktiskt kännts ganska lång, länge sen en vecka kändes lång. Ikväll blir det iaf mys till ett gäng skräckfilmer med trevligt sällskap :) Imorgon hoppas jag och Josefin att snön tar uppehåll någon timme så vi kan ta skotern och åka ut o mysa lite. Om inte snön slutar falla blir det kolla match i Valbo, och hitta på något mysigt. Imorgon kväll blir det nog ännu mer filmmys fast med annat trevligt sällskap :) Söndag är det match, sista matchen för säsongen.. Kommer kännas konstigt att inte spela mer innebandy :S 

Håller på och bli förkyld också, mår som en påse skridskor!

Ha en underbar helg allihopa :) 

Och är det någon som skulle vilja göra en design åt mig skulle jag bli väääääldigt glad! :D


Årets rod

 
Janne Bodin blev minst sagt lycklig när Wheels ringde upp honom och berättade den glada nyheten.
Årets Rod 2009 har alltså byggts av Janne och är en Dodge Pick Up från 1937.
Janne fick ta emot den enorma bucklan ombord på Wheels nat´s Winter.
Du kan läsa mer om Janne och bilen i nummer 4 av Wheels Magazine.
Orginal hittar du här.

GRATTIS MORFAR! :D


HON KOMMER...

0-2bca002d459eecfe818d4d99610a9e75.png

Kolla varifrån!

HON KOMMER HEM! Hanna min lilla nyblivna finne kommer hem och hälsar på om ca 1 1/2 vecka. Skoja inte att hennes SMS gjorde min dag! Gud vad jag längtar och det är helt sjukt vad jag saknar dig!! Usch.. Nästan så jag blir lite rörd när jag sitter här och tänker på allt vi gjort tillsammans.. Kryssningen i sommras, motorcykel turerna, mys i stugan med massa ost, high school musical kvällarna och alla dessa skolktimmar vi spenderade ihop på massa knäppa sätt.. Eller varför inte kvällen på Olearys när jag tog en springtur?! Haaha. JAG SAKNAR DIG min goskit! Känner mig nästan som en klimakteriekossa just nu :p

Nu blir det sushilunch med Josefin, ha en underbar tisdag!


Spådom 9/2 -10

Du har en stor kärlek runt dig, men den är fel, den är inte din.
När är du född? 13 Juli. Du har ett stort boende. När är pappa född? Juli. Mamma då? Maj. Har pappa din han ischias? Vet inte. Han kan bli väldigt grinig när han har ont.

Men du har haft en väldig otur när det gäller killar. Du har jättemånga kompisar, både killar och tjejer. Men du har lite bråttom ibland. Det är en kille som är intresserad av dig, men han verkar inte bra för dig. Han är en kompis, inget mer.

Det finns en annan kille långt ifrån dig. När är han född? I Maj. Känner du honom bra? Ja, det är en gammal kille till mig. Han tänker mycket på dig, och du på honom.

Vad ska du bli när du blir stor? Jag vet inte. Hur gammal är du? 20. Du kan bli en duktig polis, eller så kommer du jobba med resor av något slag, resebyrå eller något i den stilen. Du ska hålla på med djur. Du har mycket vänner, men jag tycker att du ska börja plugga. Du skulle kunna göra roliga saker, ha ett jobb som du tycker om.

Men du har haft en jädrans otur med karlar, är du för snäll? Det tror jag. Ja, du blir lite som en mamma åt dom.

Innan sommaren är slut kommer du ha träffat en kille, han är antingen tandläkare, polis, militär eller så har han ett eget företag. Han är snaggad, har kraftiga axlar och du kommer att träffa honom under en lång resa. Jag kan inte undgå att se honom. Det är en kille du aldrig träffat förr.

Är mamma duktig på att laga mat? Njae, hon kan om hon vill. Det kan du med Mimi! Flytta inte hemifrån förrän du vet vad du vill. Killen som du kommer att träffa kommer att bli en riktig relation. Du kommer kanske bo i hans bostad, det här ska du se fram emot. Han är trygg och stabil.

Du är glad och ska du spela så spela på 10:or. Du har tur med 10:or nu, 11:or och 7:or. 
Äter du p-piller? Ja. Bra, för jag ser en massa småbarn här. Ska du på någon stor fest snart? Jag vet inte. Ska du avsluta killen? Det borde du kanske tänka på.

Året 2010 ser ljust ut för dig, det visar en ljus väg. Du kommer komma underfund med vad du vill. Din pappa skulle bli glad om du sökte till polishögskolan, du skulle bli en bra polis. Det finns mycket tankar runt dig själv, resvägar. Det finns någon som vill hoppa i säng med dig?! Sköt p-pillren.

Hur länge har du känt dig trött/ledsen? 1 år ca
Men helsike vad karlar du har du! Även fast du fortfarande är så ung så kan killen som du träffar under resan vara den man som du ska leva med, kanske inte hela livet men det är i alla fall ett väldigt långt förhållande.

Du har två väninnor som är jättefina vänner, du kommer vara ute och festa och ha väldigt roligt med dem. Det är två stycken som du kan lita på till 100 %. Men du ska vara lite mer försiktigare, berätta inte hela ditt livs historia för alla. (speciellt inte för dem nya du kommer träffa).

Detta är lite av vad Solan (spåtanten) sa till mig när jag var där i tisdags. Vissa saker som hon sa stämde in så klockrent medans vissa inte alls. Som typ med mitt ex på avstånd, att vi tänker mycket på varandra har jag faktiskt väldigt svårt att tro. Meen men, får väl se efter sommaren om jag träffat min prins ;D

Tusen tack Michaela för anteckningarna
HÄR kan ni läsa vad hon sa när jag var där tidigare och spådde mig.


Då var...

0541ad74727d099a5627608e470a2551.png

Kolla varifrån!

Då var det måndag igen... Helgen har vart toppen, vart en två dagars, 20 års firande och lite old school. Har även hunnit spela match, kollat på 1 match, filmkväll och vart i Forsbacka två gånger.. Fjärde och femte gången i livet som jag ve där. Men trevligt var det! 
 

Och igår när jag kom så var det tacos serverat på bordet! Fyfasiken vad gott det var och gissa om jag vart mätt!? Kunde knappt andas efter :p haaha.

Ha en trevlig måndag! :)


Give meeeee

Är han inte Sveriges snyggaste? Fyfasiken!
 

Snodde bilderna från syster.


Onsdagkväll och...

0-1e678e1aaad2296de2d7ebcc4de109.png

Kolla varifrån!

Onsdagkväll och det har vart en riktig härlig dag. Började med att jobbet flöt på bra, stansväng med Angelica, shoppa lite, hem till henne och käka sushi & planera lördagen, kommer bli grymt kul.. Längtar! Sen vart det träning och nu sängen, imorgon fyller lillebror år. När vart mina yngsta bröder 15? Heeelt sjukt. Fast Martin fyller ju inte förrän i november men ändå. Hoppas inte jag blir gammal lika fort som dom värkar bli ;p 

Aja, sängen nu! Natti.


Jaa, tisdag...

-b4b0decb4bd98be50d06126456a0a29.png

Kolla varifrån!

Jaa, tisdag kväll och det händer inte mycke.. Sitter och laddar upp bilder på FB sen Thailand så imorgon kommer det några bilder här på bloggen. Redan fyllt ett album som rymmer 200 bilder och ett till lär det bli eftersom min mamma är väldigt duktig på att ta kort ;p Första gången jag kollar på alla bilder, skoja inte att jag längtar tillbaka! Sicken underbar resa! 

Ikväll är det final på PH, hoppas inte Jackie vinner! Ska fortsätta ladda upp nu, ha en bra kväll :)