Dessa härliga bilder..

Ja, alla har vi våra roliga stunder med familjen... Fick ett mail av min kära mor idag med två bilder sen vi var på Cypern 2006, alltså 3 år sen. Och jag kan bara inte sluta skratta! Ena bilden vet jag inte riktigt vad vi gör, allmänt fula kanske?! Den andra bilden så leker vi nog maskerad eller något.. Eddi var 12 år, Thim var 10 och jag var 16. Visst, 16 är väl den där coola åldern men jag har nog vart barnslig hela mitt liv, man kan ju vara banslig fast cool :P Jag är nog fortfarande ganska barnslig, men hallå! Hur roligt blir livet om man ska vara vuxen och allvarlig hela tiden då?

 

Mat eller barn?


På ett zoo i Kalifornien fick en tiger tre ungar. Tyvärr uppstod komplikationer under dräktigheten, ungarna föddes för tidigt och överlevde inte. Mamma Tiger återhämtade sig inte psykiskt. Veterinärerna drog slutsatsen att hon gått in i en depression när hon förlorade sin kull. Man beslöt sig för att försöka hitta några tigerungar som hon kunde ta över, men det gick inte att uppbringa några sådana. Då valde veterinärerna att prova något nytt... Ibland kan djurmammor gå över artgränserna och ta hand om andra slags djurungar. De enda som gick att hitta var en kull smågrisar. Dessa kamouflerades till tigrar och placerades hos Mamma Tiger.
Skulle de sluta som munsbitar eller....?!

 


Var nu snäll och svara på frågan:
Varför kan då inte vi alla komma överens...?!

Fylla på med party kläder?

Ja, ska ta det lugnt på party fronten ett tag nu är det tänkt, bli väl 1 eller 2 gånger bara i Februari med tanke på dom som fyller 20.. Men tänkte fylla på med lite klänningar så att man har något när man väl ska gå ut, har bara kollat två hemsidor och redan hittat några olika, vi får se vilka jag bestämer mig för.. Finns ju massa mer sidor att kolla in.

 
Vilken färg?! :S
    

You got mail..

Ibland på jobbet kan det hända att det dyker in lite roliga mail från lite olika människor, idag var det ett mail från en kollega med massa roliga bilder. Finns det nå härligare än ett litet skratt mitt i den jobbigaste timmen på jobbet? Man blir glad, allt känns lättare och plötsligt kanske inte den timmen vart så jobbig?

Några bilder som var med...
  

Hej jag heter Mimi och är beroende

Åååååh!!!! Jag köpte OC boxen igår, KAN INTE SLUTA KOLLA! Jag är beroende. Jag har sett alla avsnitt förut utom sista säsongen men det är så sjukt j*vla bra ändå, jag är KÄÄÄÄÄR! Så underbara karaktärer, sjukt rolig humor, snygga människor! Mumma. Måste fortsätta jobba nu.


Ha det toppen!


  

Bråttom Bråttom!

Sitter fortfarande på jobbet, stan stänger om 45 minuter och jag måste hinna ner!! Självklart skulle servern få för sig att starta om sig när jag sitter och jobbar, inget sparades och fick vänta 15 min för att komma in igen! Sitter och väntar på att katalogen ska expoteras så jag kan skicka i väg den sen blir det plattan i mattan ner på stan.

Hörs sen!

Bok tips!

Glömt att berätta om dom sjukt grymma böckerna jag läste när jag var utomlands. Började läsa andra dagen på semestern och kunde verkligen inte lägg ifrån mig boken/böckerna, dom var så jäkla bra.


När livet stannar av Malin Sävstam


Det är en upprörande och sorglig bok, skriven av en kvinna som fram till annandag jul 2004 hade levt vad hon själv kallar ett "prinsessliv". Också efter katastrofen är hon på många sätt priviligierad - hon har ett stort och resursstarkt nätverk av släktingar och vänner som sluter upp omkring henne på ett makalöst sätt. Den professionella hjälpen hon får är också oerhört betydelsefull, framför allt den som prästen Louise Linder ger under oräkneliga timmar av tröst, stöd och samvaro.

Men ändå. Ändå är Malin Sävstam en bräcklig människa som själv måste bestämma sig för att gå vidare i livet.

Hur ska vi orka möta allt som är välbekant och som varit en del av vårt gamla liv? Hur ska vi klara alla möten med dem som kände oss när vi fortfarande levde? tänker hon en vecka efter katastrofen. Två år senare kan hon allt oftare uppskatta den andra chans hon fått i livet genom att överleva. Hur det gick till, hur hon och sonen genomlevde de två första åren efter katastrofen berättar hon i en ärlig, blottläggande och bitvis väldigt vacker text. Läsaren står bredvid henne och får på ett mycket ovanligt sätt verkligen vara med i sorgens alla stadier.Får 4 av 5


Sen när min bok var utläst så snodde jag babes bok och började läsa den, Snabba cash. Hann väl läsa lite över halva boken innan vi var tillbaka i Sverige. Babe har tagit tillbaka boken så jag har inte kunnat läst något mer, tyvärr. Samma med den bok, gick inte att lägga ifrån sig den. Hur bra som helst!


Snabba cash av Jens Lapidus

"Jorge panikade. Sparkade allt vad han kunde mot kuken på polisen. Mannen vrålade. Jorge hade bara en sak i huvudet: kokset i bagageluckan. Greppade handtaget på luckan. Öppnade den. Slet upp NK-påsen. Polismannen slängde sig mot Jorge. Jorge höll sig fri. Polisen slet upp ett vapen. Skrek något. Jorge sprang. Mannen efter var snabb. Jorge var snabbare. Tacka Gud för tiden på Österåker och den träning han fått på sistone."

Snabba cash är en spänningsroman för 2000-talet, en skildring av samhällets mörka sida där känslokalla psykopater som saknar spärrar styr. Med ett rättframt språk och imponerande berättardriv skildrar Jens Lapidus brottets obönhörliga logik mitt ibland oss. På Stureplan, i Sollentuna, i villaförorterna. Det är en bild av Sverige som anas i medierna, men som vi inte riktigt vill kännas vid.

JW är stureplanskillen som säljer kokain på de hetaste inneställena. Överklasskillarna han hänger med anar inte att han är en uppkomling som ljuger om sin bakgrund. Han vill vara som dom.

Jorge är latinon som kan allt om koks och som går i land med en osannolikt tjusig rymning från Österåkeranstalten. Väl ute planerar han en grym hämnd mot dem som satte dit honom, juggemaffian med Radovan i spetsen.

Mrado är underhuggare till Radovan. Tidigare var han en av krigsförbrytaren Arkans fruktade pojkar. Det enda han kan: att tortera och plåga utan hänsyn.

Dessa tre mäns vägar korsas på ett ödesdigert sätt som bara kan sluta i en kamp om liv och död. Vägen dit går genom de finaste salongerna på Östermalm, genom fängelser och de tyngsta kriminella gängen, genom skitiga förortsbordeller där flickor hålls fångna, ja, kort sagt, genom ett helvete. Och varför? För snabba cash!Den får också 4 av 5
 


Vikten av att skicka mail till rätt adress!!

Ett medelålderpar från norra USA längtade, en kall vinter, till värmen och
bestämde sig för att åka ner till Florida och
bo på hotellet där de tillbringade bröllopsnatten 20 år tidigare.
Mannen hade längre ledighet och åkte ner en dag i förväg. När han checkade
in upptäckte han att hotellrummet hade
dator och beslutade att skicka ett mail till hustrun. Han missade dock en
bokstav i namnet.

Mejlet hamnade hos en prästänka i Houston, som precis hade kommit hem från
makens begravning och skulle kolla om
det hade kommit e-post med kondoleanser från släkt och vänner.

Sonen fann henne avsvimmad vid datorn och läste på skärmen:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Till: Min älskade hustru

Rubrik: Jag har kommit fram !

Jag vet att du är förvånad att höra ifrån mig. De har datorer här numera
och man tillåts skicka mail till sina nära och kära.
Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst imorgon. Jag ser
fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa
blir lika problemfri som min.

PS: Det är verkligen hett här nere

God natt

Nu säger Mimi God natt! God natt, sov gott och dröm sött!Till er anonyma

Har pratat med polisen i Gävle idag och berättat hela situationen.. Dom tar händelsen som stöld eftersom ni vet att jag är ägaren till telefonen och haft den sen i lördags natt. Jag gjorde ingen anmälan utan ger er en dag till att lämna tillbaka telefonen. Jag har nämligen era ip-adresser på dom två datorerna ni har skrivit på min blogg ifrån och genom den går det att spåra er. Ni väljer själv, jag spärrar telefonen idmorgon genom sonyericsson så den inte går att använda. Finns inte telefonen på polisstationen imorgon så kommer jag även polisanmäla er för stöld. Ni väljer själva!

/ Mimi


Tusen tack till dig som ringde idag, jätte tacksam för att du lämnar tillbaka telefonen!

Can't sleep

Nu har försökt sovit men går inte, blir så jäkla täppt att jag inte kan andas.. Jäkla nässpray som är slut! Mår inge vidare ikroppen =/ Men men, måste sova.. Måste till jobbet imorgon!
Natti!

Snygga eller fula?

  
Snygga eller fula? Kan inte bestämma mig.. Ful snygga typ.

Gamla bilder


16 års skumdisko i Uppsala

Jag och Amanda i Sälen

Ute på "crossbana" i Enköping för ca 2år sen

En sommar i Furuvik 06

Tibro precis när jag tagit ur tandställningen

ingen aning?

Jag älskaratt kolla på gamla bilder!!!

Ingen telefon och tunnhårig

Ja, igår vart det utgång för mig, Emma och Amanda hade hur kul som helst dansade, lagomt halv fulla och skrattade hela kvällen.
Men typ 01.30 är det folk som står och knuffas runt på dansgolvet och vi hamnar mitt i, vi var som bollar i ett flipperspel.
Men en korkad brud som inte fattade bättre tyckte självklart att det var mitt och Emmas fel och tyckte inte vi skulle vara där men vi hade lika mycket rätt att vara där som hon så vi stod kvar och dansade men eftersom hon inte fattade bättre och var tvungen att skäma ut både sig själv och mig hoppar hon på mig sådär ligger jag med en henne över mig. Efter ett tag kommer vakterna och ska släpa ut henne som ligger över mig men samtidigt som vakterna tar tag i henne tar hon tag i mitt hår så när hon släpas så släpas jag med i mitt hår. Förstår bara inte, vill man göra illa någon sliter man väl inte någon i håret? :S

Men men, då när hon hoppade på mig tappade jag väskan och min plånbok + telefon försvann körkortet hittade Emma i en papperskorg på toaletten men visakortet och telefonen är fortfarande borta, jätte tråkigt! Men förstår inte vad man ska med en 3 år gammal telefon med kontantkort eller ett spärrat visa kort till.. Men ska köpa ett nytt startpaket och använda ett tag tills jag får tillbaka mitt nr och en telefon borde någon kunna låna ut, Emma har ju min reservtelefon eftersom hon söp bort sin egen för en månad sen. Men så ni vet, går inte att nå mig på det gamla numret.. Har ett nytt tillfälligt nr nu, so you know!

Och OM någon skulle höra något om min telefon får ni gärna hojta till :) Telefonen i sig är ju inte värd mycket men det är så drygt att alla nr och allt försvinner..Ha det bra!

Knasigt?

Ja, nu är vi hemma från Fuerteventura.. Har haft det toppen bra.
Sitter på jobbet, är egentligen ledig men var tvungen att åka hit och fixa lite..

Såg att mitt inlägg från Fuerteventura publicerades nu när jag publicerade detta, knasigt?! :S

Ha en bra dag!

Fuerteventura inlägg 2

Nu är det bara imorgon kvar sen åker vi hem. Haft en toppen resa, lite lite sol kanske men det gör inget. Haft totalt 3 ½ dagar sol och regn en dag sen har det vart lite mulet till och från. Nyårsafton var jätte bra, låg på stranden på dagen sen var det 5 rätters middag och massa trevligt.
Somnade i solen imorse och vaknad efter 2 timmar och då hade jag haft halva ansiktet i solen hela tiden så jag har bränt mig på halv sidan, ser ju inte skit snyggt ut :P
Har vart en toppen resa hittills med sol, skratt, shopping, god mat och alkohol.

Ha en toppen lördag för det kommer vi ha iaf :)

Emma, länge sen jag hörde något nu.. Lever fiskarna än? Börjar bli lite orolig.. :P