Fuerteventura

Ja, nu är vi i Fuerteventura eller har vart här i ca 1 dyng.. Inget toppen väder idag men blir bättre imorgon hoppas vi :) Ska gå och äta middag nu!

Hoppas ni har det toppen där hemma!
Och Emma, mata inte ihjäl mina fiskar :S

GOD JUL

Nu har klockan slagit över 12 och det är Julafton!

Ha en helt underbar julafton med massa kärlek och underbara människor!

Kram Mimi

Beyonce - Broken-Hearted Girl


You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me
So tell me how is that

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And now you break my heart
You're the only one

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna to take a breath without you babe
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
And I don't want to play the broken-hearted girl no no
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl

There's something that I feel I need to say
But up 'til now I've always been afraid
That you would never come around
And still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one

And yes there are times when I hate you
But I don't complain
Cause I've been afraid that you would walk away
Oh but now I don't hate you I'm happy to say
That I will be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna to take a breath without you baby
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
I don't want to play the broken-hearted girl
No, no, no broken-hearted girl

Now I'm at a place I thought I'd never be, ooh
I'm living in a world that's all about you and me, mmm yeah
Ain't gotta be afraid, my broken heart is free
To spread my wings and fly away, away with you,
Yeah yeah yeah, oh ohh...

I don't wanna be without my baby
I don't want a broken heart
Don't wanna to take a breath without my baby
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
I don't want to play the broken-hearted girl
No, no, no broken-hearted girl
Broken-hearted girl, no, no
No broken-hearted girl
No broken-hearted girl

Snart ledighet!

elgen har bjudit på det mesta.. I Fredags var det julfest med jobbet, först julkort på fnasket sen julbord och vidare till Heartbreak hela gänget, hur kul som helst hade vi! Tack för en kanon kväll..

Upp tidigt på lördag och ut till Valbo med mamma och köpte julklappar.. Hittade nog mer saker till oss själva än till andra :P Senare på kvällen var jag och babe ut och käka mat, gick på bio och hade en myskväll.. Sen ringde Emma vid 03.00 ca och hade kanske kunnat strunta i den sista shoten, men hon klarar sig själv :P Haaha, gick och "mötte" henne och följde med henne hem. Riktigt kul hade iaf jag ;P

Söndagen var ganska lika, upp på morgonen ut till Valbo/stan för att köpa julklappar med mamma, med förhoppningar om att bara hitta julklappar till andra förutom oss själva, och det gick faktiskt ganska bra.. Nu har jag bara två stycken kvar att köpa, och en till egentligen men det skulle Mackan ta hand om eftersom han är kille och Martin är också kille, plus att jag sprungit runt och köpt till alla andra :P

Sen var det hem lite snabbt och vidare ut till O´learys och käka mat. Muums!

Idag blir det hem till Magnus (tränare) och ha julavslutning med laget, och bara ha lite mysigt. Sen vidare hem och julstäda, tvätt m.m. Nu jäklar.. Kanske hinner ner på stan efter vi vart hos Magnus och köpa dom två sista julklapparna, dom har ju öppet till 20.00 idag och imorgon, eller så får det bli imorgon så slipper jag stressa.


Bara idag och imorgon kvar sen är det leeeeedighet på kartan!


Blombud?!

Idag när jag sprang runt ute i Valbo helt lost i mina tankar ringde telefonen och det var från nå forsgrens blommor eller något som sa att dom hade blombud åt mig imorgon och undrade vart dom skulle leverera det.. Vem är det ifrån? Babe kanske? Pappa o Anneli? Mamma? Nyfiken i en strut :P
  Imorgon är det julfest, allt är klart så behöver inte stressa något.. Jätte skönt!

Men nu ska jag sussa, god natt!


Jag har dålig Karma, eller bara en oturs dag idag :(


Populär?

Idag när jag öppnade upp min mail bara rammlade det inte massa mail, men tyvärr så var det bara maaaaassa mail som jag fått tillbaka mailkvitto på under det senaste året.. hehe.



Julbak och Björn Gustafsson

Igår var det lite ljubak med Emma och babe, sen kollade vi på Björn Gustafssons film, skrattade så jag höll på att dö! :)
Igår vart det gräddkola och Marschmallows choklad, har inte provsmakat än, men ska göra det efter jobbet tänkte jag.. Skulle behöva åka ut till Ikea också och köpa två timer, kanske finns i stan? Jaaja, inte mycket mer roligt att skriva förutom att det är bara 1 vecka kvar till julafton :P

  
 

Vart tar all tid vägen?

Förstår inte hur all tid bara kan försvinna.. Igår hade jag allt planerat baka, hämta bror på träning, åka på träning, pynta granen och mysa med mina bröder, hur slutade det? Skjutsa + hämta bror på träning, äta, träning och satt på endast ljusen på julgranen. Mer hann jag inte.. Helt sjukt vad fort tiden har börjat gått. En jobbarkompis säger det finns bara måndag och fredag dagarna där imellan hinner man inte känna av, kan bara hålla med. När ska man hinna köpa julklappar? När ska man hinna ha julmys så man kommer i stämmning? När ska man bara kunna hinna slappa en dag och vila upp sig? Jaaja, det kommer väl snart, hoppas jag. Idag så har jag planerat igen, ska baka lite, pynta granen (om jag inte hinner på lunchen), kolla Titanic med Angelica och mysa lite. Vi får se hur mycket av det jag hinner med :P

Lite bilder sen helgen..
  
Hade lite kort lucialinne och mina jätte snygga uggs, men men.. Det kunde ju vart värre med tanke på att vi hade sovit 3 timmar, fick reda på att jag skulle vara lucia 1 timme innan (trodde Amanda bara skämtade innan :P) men men, något man kan kryssa för i sin "att göra innan döden listan). Hoppas jag får lite bilder sen vi var inne snart, mycket finare med levand ljus och värme.
Tack Amanda för en underbar och mysig helg!

Julgran


Igår var det tredje advent och julgrans huggning med familjen. Det hann bli mörkt ute innan vi kom i väg och skulle hugga vår julgran.. Men efter mycket pulsande i snö och klättring upp och ner för stenar så hittade vi iaf två stycken, en till mig och en till mamma. Jag tog en jätte stor gran, måste kapa den idag. Efter vi levererat julgranen till mamma så åkte jag och pappa o handlade lite mat, vart stuvad makaroner med falukorv.. Muums! Sen åkte jag bara hem, städa lite och julpyntade. Julgranen kunde jag tyvärr inte klä igår eftersom den var så snöig fick den stå och droppa av i min dusch, kan ju berätta att den tog upp hela duschen nästan :P Hehe. Men ikväll efter träningen ska jag klä julgran med två av mina småbröder som ska sova hos mig. Mysigt. Ska även försöka hinna baka lite innan träningen blir nya Christmas Cupcakes och nå Marshmallows choklad, kanske hinner med vit ischoklad också annars får det bli imorgon :) Måste baka lussekatter också, men tar ju sån tid.. Men kanske på torsdag!?


Ha en bra dag i det här dimmiga vädret!


Gran jakt!

Pappa inne bland granarna

Pappa släpar granen
 
Min gran i duschen

Stand in för lucia på sthlm slott och Drottningholm

Ingenting har blivit som planerat :P Igår kollade vi på idol, myste och sen åkte vi hem till Amanda i Huddinge för att sova, gick inte så bra. Somnade kl 2 och upp 05.15.. Kl 06.00 får Amanda ett samtal om att lucian är sjuk och dom har ingen annan, då kom Amanda på den smarta idéen att jag var ju där och hälsade på, gissa vad?! Jag har gått lucia för högvakterna m.m. på stockholm slott och Drottningholm (där kungen bor). Lite coolt.. Nu sitter vi på tågstationen och väntar på tåget som ska ta oss till gävle. Hörs då senare..
Ha en underbar lucia idag :)


Tåget

Ja, nu sitter jag på tåget på väg till Amanda i Stockholm.. Ska bli kul att träffa henne igen, speciellt på hennes nya hemmaplan :P Orkar nog inte sitt så länge till med datorn just nu, blir nog att gå över till boken "Om jag kunde drömma". Men just nu så är det ganska fullt på tåget och jag har en feting väska somtar upp två säten, undra om folk tycker jag är dryg? :P Men vad ska jag göra då? Få inte plats på hatthyllan och inte på golvet för då måste jag ha fötterna på den. Men men, ha en toppen kväll! Det ska iaf jag ha..

Hörs sen!

Prylgalen pappa

Igår var jag hos pappa i garaget och tvättade nya bilen, vart kvar ganska länge typ 2-3 timmar :P Janne (som var kartläsare åt pappa när dom körde rally) kom förbi så käkade vi pizza och dom berättade lite bus historier sen jag var liten, mycket trevligt.

Sen åkte jag hem till mormor och morfar för att få lite julpynt som inte mormor skulle ha längre, vart en kartong och en papperspåse med tomtat, ljuslyktor och julgrans kulor. Kom hem vid 22-22.30 och packade lite eftersom jag åker till Stor staden idag (sthlm) för att hälsa på Amanda som jag bara träffat 2 ggr sen hon flyttat dit =/ Men det ska bli kul, ikväll ska vi vara på hennes jobb (fritidsgård) och kolla på Idol finalen på storbilds tv med mat och uppträdande i pauserna m.m. Blir nog väldigt trevligt..

Sen imorgon ska vi på lucia tåg, jääätte tidigt sen ska vi vidare till Skansen julmarknad eller gröna lunds julmarknad :) Myyys!

Lite bilder från min prylgalna fars garage..

  
   



1. Pappas bil
2. Min bil
3. Crossbussen  + husvagnen till cross tävlingarn (9,5 m lång)
4. Pappas tvätt grej
5. Våra skotrar + släde m.m.
Finns massa mer men orkade inte :P


Gratis Makeup

Sugen på gratis makeup? Självklart.. Klicka in här och bli medlem, lätt att samla poäng och vem vill inte ha gratis make up?


skulle, kan, har, vem?

Fem SKULLE:

1. Skulle du vilja va längre? - någon centimeter hit och dit skulle väl inte skada.
2. Skulle du vilja väga mer? - Hah. Skulle inte tro det..
3. Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? - Nej, varför arg?
4. Skulle du vilja ha sex nu? - Njae, sitter ju på jobbet med massa folk runt om kring
5. Skulle du vilja dricka dig full nu? - nej tack

Tio KAN:

1. Kan du röra på öronen? - Nopps
2. Kan du slicka dig på näsan? - Nästan
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - Jag är grym

4. Kan dina föräldrar lita på dig? - 100 %
5. Kan du låta bli att prata i 4 timmar? - Det tror jag nog inte, babblar ju på även i sömnen.
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - absolut
7. Kan dina vänner lita på dig? - Ja
8. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? - Haft det två gånger men njae, det tror jag inte.
9. Kan du suga? - Ja, karameller är ju som godast då :P
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - JA

Femton HAR:

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - Vem gjorde inte det när man var yngre?
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Ja.
3. Har du syskon? - Ja
4. Har du någonsin haft sex med någon? - Ja
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - Fråga dom :S
6. Har du varit full denhär månaden? - Ja
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - Har inget bättre för mig faktiskt
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - Nej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - Ja
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - Ja
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - Nej?
12. Har du funderat på hur de skulle vara att testa droger? - Njae, har väl hänt
13. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft de? Ja, även tvärtom
14. Har du haft sex med mer än tre personer? - Gissa
15. Har du ljugit på någon fråga än då? - Nej

Tjugo VEM:

1. Vem är din bästa vän? - Emma Scherdin tror jag, träffas varje dag och känt varandra sen blöjan
2. Vem älskar du? - Mina när och kära
3. Vem hade du senast sex med? - Pojken
4. Vem vill du bli full med? - Emma eller Jennifer, dom är så ströda.
5. Vem är den bästa artisten? - Kan tyvärr inte svara på det..
6. Vem pratade du senast i telefonen med? - Pappa
7. Vem har du en liten crush i? - Michel
8. Vem är snyggast i hela världen? - Hon i min spegelbild
9. Vem skulle du ge en miljon till om du va tvungen att ge bort de? - Skulle nog ha delat dom till dom närmaste, på spärrade sparkonton.
10. Vem är snällast i världen? - Jag? Eller min mamma
11. Vem är din bästa kompis? - Emma?
12. Vem vill du prata med? - massor
13. Vem sov du senast med? - Michel

14. Vem såg dig full senast? - Många, Emma var nog den sista
16. Vem vet allt om dig? - Ingen? Närmast är nog Emma eller mamma
17. Vem hatar du mest? - Taskigt att säga det här..
18. Vem kramade du senast? - Michel
19. Vem kan berätta allt för dig? - Många, iaf mina nära vänner
20. Vem kan du berätta allt för? - Mina närmsta vänner

Tagen av Angelica.


Ny desing på bloggen?

Är du lika dålig som mig på att designa din blogg? Kolla in Malin, hon är duktig på designa och lottar ut, har tävlingar m.m. med olika designer.


Personlighets test

Mimis personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.


Karriärer som skulle kunna passa Mimi:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

Gör ditt test här!


Julmys

Nu ska det bli julmys hemma. Igår vart det en liten julblomma (tack mamma), apelsiner med nejlikor i och en röd kudde (tack mormor).
Advents ljusstakar står redan i alla fönster (utom ett) sen första advent. På söndag ska jag hugga julgran med pappa och c.o. så då blir det ännu mer juligt. Köpte en julgrans fot idag på lunchen, chansade på att dom kanske hade sånt på ÖB och japp.. En jätte fin för 99kr, som hittat nästan. Nu ska jag bara ha billiga kulor, glitter och såndär ljusslinga.
Julen är nog den mysigaste högtiden på året så jag hoppas vi får snö (Kalle Anka flingor) och att den där härliga julkänslan kommer! Ska iaf julbaka idag, eller det blir nog lite kola och Christmas Cupcakes :)


(hoppas jag får min soffa m.m. snart.. Ser lite löjligt ut med den där soffan, mattan och bord =/ )

Name of the game - Abba (Mamma Mia)


I've seen you twice, in a short time
Only a week since we started
It seems to me, for every time
I'm getting more open-hearted

I was an impossible case
No-one ever could reach me
But I think I can see in your face
There's a lot you can teach me
So I wanna know..

What's the name of the game?
Does it mean anything to you?
What's the name of the game?
Can you feel it the way I do?
Tell me please, 'cause I have to know
I'm a bashful child, beginning to grow

And you make me talk
And you make me feel
And you make me show
What I'm trying to conceal
If I trust in you, would you let me down?
Would you laugh at me, if I said I care for you?
Could you feel the same way too?
I wanna know..

The name of the game

I have no friends, no-one to see
And I am never invited
Now I am here, talking to you
No wonder I get excited

Your smile, and the sound of your voice
And the way you see through me
Got a feeling, you give me no choice
But it means a lot to me
So I wanna know..

What's the name of the game?
(Your smile and the sound of your voice)
Does it mean anything to you?
(Got a feeling you give me no choice)
But it means a lot, what's the name of the game?
(Your smile and the sound of your voice)
Can you feel it the way I do?
Tell me please, 'cause I have to know
I'm a bashful child, beginning to grow

Väckarklocka

Justja, har glömt att berätta om min underbara inflyttnings present som jag fick av Emma :P
Det är en väckarklocka, när den ringer tjuter den som ett brandlarm och så är det en propeller som skjuts upp i luften och du måste kliva upp, hämta den och sätt tillbaka för att klockan ska sluta låta. Kan ju lova att man kommer upp på morgonen iaf :P

 
Hon hittade den här.

Tack Emma, det var den bästa inflyttnings presenten jag kunde fått :P

The weekend

Helgen bjöd på mycket smått och gott. Fredagen var lung men ändå sen, vart lite efterhäng och somnade sent. Emmas telefon försvann också, lite jobbigt eftersom det inte går att nå henne men väldigt kul också :P

Lördagen var det match, som vi vann! 2:a i serien nu, snyggt jobbat brudar! Sen var det snabba puckar hem och duscha, byta om och göra sig klar för vad som väntade. Lag fest på Ytterharnäs skolan med massa god mat, alkohol och ett otroligt roligt lag. Ja, jag tyckte iaf det var en toppen kväll, snyggt jobbat ännu en gång brudar! Tråkigt att vi skildes åt men så blir det ibland när inte alla är 18.

Vi som var över 18 gick ut en liten sväng på krogen, eller kanske inte en liten sväng, var jätte tidigt på krogen så kanske var på krogen i 2 timmar.. Vart lite lång tråkigt. Sen efter det bar det av hemåt, jag, Emma och Josefin delade på en taxi eftersom våra fötter inte var lika pigga som vi. Hemma hos mig vart det nudlar, oliver och jaa.. Lite av varje. Josefin bestämde sig efter många om och men att hon skulle gå vidare och träffa K, jag och Emma gick bara och la oss efter det (tror jag). Tycker det är lite kul att jag och Emma bor vägg i vägg men ändå sov hon hos mig, för andra helgen i rad nu :P Men nästa gång vill jag faktiskt sova hos dig Emma!

Söndagen låg vi på soffan hela dagen jag och Emma, jag var utanför dörren 2 gånger och då stod jag på balkongen, Emma var ute på en promenad (hon gick och köpte pizza). Det var en jätte skön söndag, vi ville aldrig att den skulle ta slut :P


Bilder från kvällen kommer så fort jag kommer hem efter träningen och fått bilder från dom som hade kamera med sig.


Ha en underbar dag!


Dom Skorna

Fick hem mina nya skor igår som jag köpte på tradera, dom helt gudomliga! Åååh, vad snygga dom är. Blir perfekta till julfesten och till utomlands resan den 29 ;P


  

(som ni ser är jag lite skakhänt när det gäller att ta kort)


Pepparkakor

Igår vart det lite julbak med massa pepparkakor, riktigt duktiga va vi med hade ganska dålig fantasi när det gällde glasyren :P

   

Hoppas min skor från Tradera kommer snart, så snygga! Ni kommer dö!