Sista minuten bokad, dock inte en vecka me...

img_8086 (MMS)

Sista minuten bokad, dock inte en vecka men 6 dagar.. I början av veckan vinkar vi hejdå till regniga Sverige igen och säger hej till soliga och varma Side! Wöööhö! All inclusiv och hotell precis på stranden, underbart!!


Borta bra men hemma bäst?! Nää, skulle int...

img_8301 (MMS)

Borta bra men hemma bäst?! Nää, skulle inte tro det! Jakten efter en sista minuten är på max.. Måste åka senast på söndag för att få ihop det med semestern, men ser mörkt ut ): Vi hade hursomhelst en helt underbar semester, kunde inte ha blivit bättre! Sol, bad, värme, mys, kärlek och ännu mer mys! Är så lycklig att jag har min lilla prins ;p Fick en jätte fin Efva Attling ring när jag fyllde av Mathias, den stora breda som det står KÄRLEK på.. Älskar den! Ha en fin dag i pissvädret!!


Var hemma hos pappa igår och vart firad + ...

img_3494 (MMS)

Var hemma hos pappa igår och vart firad + fira pappa.. Fick bland annat den här fina skylten av Markus, skit kul tyckte jag ;p Sen fick jag skor som jag önskat mig, träningslinne, fin sten gubbe av Syrr och pengar.. Super nöjd!! Tack så jätte mycket (: Men nu är det bara några timmar kvar till jag och älsklingen sätter oss på planet, SÅ JÄVLA UNDERBART! Ha en fin vecka (:


Har haft en grym första semestervecka! En ...

img_7062 (MMS)

Har haft en grym första semestervecka! En del party, massa mys och imorgon bär det av till Turkland med älsklingen.. Igår var vi hos Tim som fyllde 25, vart ganska blött om man säger så! Hade en jätte trevlig kväll, lyckat som fan! Men nu ska jag packa innan det blir dags att åka ut till furuvik och fira pappa plus att jag själv ska bli firad, är ju borta när jag fyller år på onsdag! Fick även sms av mamma nyss att det kommer en bil och hämtar mig o babe 19.45 på tisdag kväll i Turkiet  för att köra oss till middag med  familjen (: Dom är där nu och åker hem på onsdag.. Ha en underbar vecka, för det kommer viii ;D


Haft två jätte mysiga dagar i Gbg, Gränna ...

img_0146 (MMS)

Haft två jätte mysiga dagar i Gbg, Gränna och Norrköping.. Är hemma nu igen och nyss ätit grillat. Ikväll blir det nog möta upp Joel och Co. För lite mys på stan.. Så härligt med semester! Och snart är det dags för Turkland, underbart! Är så lycklig <3


Vart en lång kväll igår.. Cyklade ner till...

img_5394 (MMS)

Vart en lång kväll igår.. Cyklade ner till Mathias i garaget vid 18, sen åkte vi runt och hämta släp & någonting nere vid jetski banan.. Där hitta vi även ett grymt plankning ställe, som ni ser på bilden! Efter det vart det Willys och laga tacos o myste lite.. Kom i säng runt 2 kanske. Vaknade av massa pussar imorse, bästa sättet att vakna på :p Mathias drog iväg till Vaxholm och skulle köra lite medans jag somna om i en timme, glodde lite tv och drog iväg till gymmet.. Vart 3,5 h på gymmet idag! Först ett pass med mamma o Jörgen, en sallad på fjärran och sen kötta på ett pass till med Jennifer.. Rätt mör i kroppen nu! Ikväll blir det mys med Klumpen o Linn, härligt! Ha en bra kväll (:


SEMESTER

Från och med nu har jag FYRA veckor av ledighet! Såå jäkla skööönt. Har inte mycket inplanerat än förutom en lite roadtrip med älsklingen nästa vecka och sen nästa måndag drar vi till Turkland. Ska bli så underbart med massa ledig tid!! Jätte roligt att babe har tagit semester samma veckor, kan man göra massa skoj!

Bild från Florida förra semestern


And beside me, is where I want you to be

Ingenting vart som planerat igår, as usual.. Men jag klagar absolut inte, vart till det bättre!
Mötte upp John Roland (Mathias) efter jobbet, packade lite, köpte jordgubbar och sallad.. Satt oss i bilen och åkte ut till Brämmen, blåste en del men vi la oss bakom "udden" och där blåste det inte alls nästan, jätte skönt! Låg och mös i solen med bra musik och badade lite, underbart! Någonting man kommer kunna göra vilken dag som helst dom närmsta 4 veckorna ;D
Åkte väl hem vid 20-21, duscha och mös lite i soffan innan vi gick över och kröp ner lite hos Mathias. Hade en grym dag, är så lycklig ja.. hehe!

Idag regnar det, SUCK! Men fortsätter det såhär blir det film och tacomys efter jobbet, inte mig emot.. Har längtat efter tacos i några veckor nu men aldrig blivit av ;P Imorgon vet jag inte, kanske skulle snickra lite i Mathias buss.. Hehe. Han kommer få utbrott på mig, hahaha! Hur ska jag spika den här? Vilket håll? Varför ska den sitta där? Hur gör man? Stackarn. Men vi får se, skulle vara gött om vi hann göra det innan vi åker på måndag.. Sen ska jag väl föröska styra något med Klumpen som äntligen är hemma några dagar innan hon drar igen :P

Ha en underbar helg och sommar, jag brukar ju vara otroligt kass på att blogga under semestern.. Vilket är HELT förståligt då man har mycket vettigare saker för sig!

Jag älskar dig


Dags att fräsa lite?

Fisheye till mobilen.. Coolt att kunna ha det på mobilen, kostar bara 79:- också.. Som jag förstår det kan man ta av och på det när man vill så man inte alltid behöver ha det på. Kommer från Junkyard.


Sex in the air, I don't care, I love the smell of it

Har ju letat efter en cruiser sen Mathias köpte sin, men inte dykt upp någon bra.. Har sagt helat tiden "Jag vill ha en rooooosa".. Nu har det dykt upp en som är min om jag vill ha den, en rosa Paul Frank med cykelkorg, exakt som jag vill ha den! Men kan inte bestämma mig,
vill jag ha den eller inte?!
Får se hur det slutar...