Ikea

Ja, nu ska jag och mamma åka till Ikea.. Hoppas jag hittar en tvbänk nu, annars blir jag arrrrrg!

Ha en bra dag!

Fredag kväll

image52

Klänning: MQ
Skor: Wedins
Väska: MQ
Halsband: Guldfynd (som vanligt :P)

Internet, utgång och 27 dresses

Igår vart det utgång på slicken, var väl inte så där jätte kul men Moa fyllde ju 18 igår, var trevligt hemma hos Moa.. Vart lite sen, men vaddå fint folk kommer alltid sen ;P Missade två bussar och dom går bara en gång i timmen men sen så skjutsade Nicklas mig, vilken ängel han är ibland, hehe.

Idag har jag bara degat hela dagen, var hem till mamma en stund sen hem och göra dig i ordning.. Skulle käka på Churh street (eller hur det stavas) och sen gå på bio, men när vi kommer dig var det 50 minuters vänta tid på bord så vi gick till Cheers istället, hade jätte mysigt och mätta som satan vart vi :) Sen var det bio som väntade, gick på 27 dresses, den hade premiär idag och om ni ska på bio är det den ni ska på, så jäääkla bra! Skulle kunna se den 5 gånger till bara idag. Sen vart det mingel en snabbis och sen nu är jag hemma och ska städa lite sen sova, ska till Ikea med mamma imorgon, hoppas jag hittar en tvbänk nu!

Har äntligen fått tillbaka mitt internet igen, blir lite mer skrivande nu :)

Men men, god natt!

image50      image51

Jag och Pernilla i fredags innan förfest!              Födelsedagsbarnet, äntligen 18 :)

Inget internet

Jag har inte skrivit på länge för mina små bröder åkte till Lofsdalen och då var jag snäll och lånade ut mitt internet, men får tillbaka det på ondag, höörs då!

The heartbreak kid

Ja, nu har jag vart och ätit födelsedags middag hos Farmor och Farfar eftersom han fyller år idag. Sen mötte jag Pernilla utan för hemmakväll så hyrde vi film och nu är vi hemma hos mig och ska kolla film.. Det var the heartbreak kid, hoppas den är bra nu bara! Sen är det sängen som väntar och upp o ha praktik imorgon bitti, skönt att det bara är halv dag :)

Ha en bra kväll and good night!

Lånshyttan och kort hårig

Igår efter skolan åkte jag och Sanna ut till Långshyttan för att hälsa på hennes gammelmorfar, fikade lite och sen åkte vi hem igen. Jag och Sanna höll på och dö när vi var där, fy fan hur människorna såg ut, riktiga jävla bönder :P Och dom har inte ens fått Swedbank där än, haha! Men vi hade jävligt skoj, skrattade lika mycket som vanligt med Sanna.. Kom hem ganska sent, tog en snabb solning och sen kollade vi på Beck och tog ur löshåret på mig. Vart jätte förvånad när jag såg hur mycket mitt eget hår har växt på sån kort tid, men ska sätt i löshåret så fort som möjligt igen men blir nog en helg som kort hårig den här helgen.

Så skönt att vara ledig idag, sovit till 12.30, åt frukost o kollade tv, körskola sen plugga lite och åka till Farfar som fyller år idag, GRATTIS!
Nu ska jag göra mig klar och gå till körskolan :)

Ha en bra dag..


Outfit

 

Tröja - Gina
Jeans - Vero Moda
Jacka - Gina (Bästa köpet på länge)
Halsband - Guldfynd


Mys helg

Lördagen var helt okey, var hemma hos Josephine och försökte hjälpa henne med det som behövdes göra innen alla skulle komma, åkte hem till mamma någon gång vid 18-19 tiden, skulle vara branvakt. När jag kommer dit är dom hungriga så jag fick ställa mig och laga lasagne. Ena ungen skulle in till stan med 20 bussen för dom skulle gibba eller vad det hette, inte en aning :P Medans jag, Angelica o Thim kollade på melodifestivalen och hade massa gott att äta, massa godis, grönsaksdipp och läsk. Mums!

Mamma kom hem från Stockholm vid 03 tiden och då åkte Angelica hem.
Sen gick jag och mamma bara o la oss.

Söndagen vaknade jag typ 12 tiden, låg på soffan hemma hos mamma hela dagen :P Hade en sån lat dag! Sen åkte jag och mamma o köpte kinamat, MUUMS! Kollade på Singing Bee med mamma sen tog jag 21 bussen till Gävle och gick hem till Sanna o kollade film, men pratade mest.. As trevligt!


Nej, nu måste jag sluta.. Ska springa till körskolan! Hörs sen

Ha en bra måndags eftermiddag

It is you I have loved

 
There is something that I see,
In the way you look at me,
There's a smile there's a truth in your eyes.
What an unexpected way,
On this unexpected day,
Could it be, this is where I belong.
It is you I have loved all along. 




Dammkatter

Nu är jag ääääntligen klar med städningen..
Hittade sjukt stora dammråtter, mer som katter :P
Min matta är så dryg, loggar så jävligt!
Jaaja, nu blir det duschen o stan för att köpa present till Josephine som fyller 19 idag, GRATTIS!
Sen väntar en kväll som barnvakt med Angelica och melodifestivalen.


Grattis Josephine!

Städa, städa städa..

Ja, nu jävlar ska det stor städas!
Ser ut som helvete här hemma, har precis diskat allt, det var inte så jätte mycket men iaf..
Nu ska dammsugaren o moppen fram!!!!

Lyssnade på radion medans jag diskade, så kom Jessica Folkers - how will I know
Grymt bra låt och känner igen mig lite i den just nu..

Underbar


Pasta med skinksås

Vaknade imorse kl 7, var as pigg så gick upp o gjorde mig i ordning för fösta gången i skolan på jag vet inte hur länge, var ganska skönt. Har vart pigg hela dagen. Är hos Hanna nu och ätit pasta med skinksås, mums :) Ska kolla på PS I love you nu, som jag har längtat efter att se den filmen.

Jaaja, ha en bra kväll


Temadag

Ja, idag var det temadag i skolan.. Tema - jämnställdhet, helt okey men ganska segt. Meeen men.. Ska kila till tandläkaren nu, usch!

Melodifesivalen, alkohol o linser

Kvällen, eller rättare sagt dagen var så lyckad igår. Började med stan med Josephine nere på stan och köpte lite kläder, gick hem till henns och käkade tacos o så. Sen gick vi hem till mig och slapp, städa och kollade film. Vid 18 tiden började vi göra oss klar för kvällen, kl 19 kom Nicklas och Tobias hit, dom satt och drack lite som Nicklas hade gjort sen kl 16 medans vi gjorde oss klar. Kl 19.30 kommer Emma in rammlandes, skulle också gör sig klar.. Vart lite trångt men det gick. Kl 20 var vi klar och började kolla på melodifestivalen, då hade även Mikaela, Mia Josefin och Jennifer kommit. Satt här och var sociala o kollade på melodifestivalen sen gick vi hem till Michél, var helt okey sen vart det utgång på Hangloose, var också helt okey. Lite, lite för mycket alkohol och linser går inte bra ihop, såg ingenting :P Men lyckades ta mig igenom hela kvällen iaf. Sen vart det hem o sova, när jag kom hem var jag lite orolig över att mina fiskar skulle vara döda eftersom Nicklas hade i Famous grouse i vattnet, men dom levde och såg ut att må bra :)

Morgonen idag var väl inte så skön, vaknade med huvudvärk och as hungrig. Tog en Ipren och käkade Max sen var det fixat, efter Max åkte jag hem o sov, vaknade vid 17 och då var det match i Storvik som väntade, som vi vaaann :D Hoppade upp två placeringar. Kom hem nyss och ska sova nu.

FAAN vad skönt att inte Carola gick vidare till Globen igår, hoppas hon inte skämmer ut sig nästa år igen och kommer vara med. Men det var lite synd om Andreas, han är så bra! Synd att han inte gjorde låten med någon annan bara.. =/ Hoppas Nordman vinner :D

Nu ska jag sussa, sov gott o dröm sött!

image39
Jag och Nicklas i lördags, tur att vi är så jävla snygga!

Äntligen..

Ja, nu har jag äntligen fått mitt internet.. SÅ SKÖNT! Har vart på stan med Josephine nu och handlat lite, hon ligger i min soffa nu och kolla I hennes skor, sjukt bra och jag håller på o städar och ska fortsätta med det nu :)

Ha det toppen!