Never look down on anybody unless you're helping them up.

Har väl inte så mycket att skriva egentligen... Vart bara jag, David och Mathias på bio igår :P Haha. Men mycket trevligt! Började med lite mat på Österns Pärla (som vanligt med dom där :P) sen vidare för att köpa popcorn och få se klart filmen. Riktigt bra film och så snyggt gjort! När filmen var slut vart det hem och dyka ner i sängen. Idag blir det inte mycket, ska köpa bänkskiva o sånt, träna och försöka komma i säng i tid.. Ska börja simma på morgonen nu igen. Tisdag - fredag ca 40 min varje morgon, vi får se hur det går.. Jag som är så trött på morgonen ;P haha. Har väl inget mer att dela med mig av.. Är så där töntigt kär, riktigt ordentligt kär. Hehe. Fjantig man kan vara då ;P Haha. Nädå, är så lycklig ja.. Helt sjukt vad en människa kan göra en så lycklig och glad. Älskar dig babe! , Blev ett tråkit bara text inlägg då som vanligt krånglar med blogg.se och inte går att ladda upp bilder..

Söndag igen då!

Jaa, det har vart en helg som innehållit mycket! I fredags så hade vi en mysdag, jag bestämde vad vi skulle göra och han visste inte.. Började med bio (TinTin), men filmen krångla så vi fick bara se 20 min av den, tråkigt! Gick och bowla ist, spöade skiten av babe ;p mohaha. Efter det gick vi hemåt, när vi kom hem fick han vänta nere medans jag såg till att mysfaktorn ökades på här hemma och jäklarns vad mysigt vi hade! Älskar dig så mycket babe ❤

På lördag åkte vi i köpte golv, tvätta bilen och ut till Sandviken för dop.. Vilket visade sig vara bröllop och dop! Snacka om att alla fick en överraskning (: Så fint var det! Efter dopet tog vi en powernap innan jag skjutsade babe till Green och jag åkte hem för att invänta Linn & Klumpen. Satt hemma, drack vin och snackade massor, riktigt trevligt! Dom drog hem och jag till Olearys för att träffa Hanna o Sandra, härlig kväll det blev!

Idag har vi handlat lister, babe har lagt golv, kollat bänkskiva på Ikea och inte många dagar kvar tills den gamla garderoben är en ny snygg skrivbordsplats!
Ikväll ska vi på TinTin (igen).. Vi blir typ 8 st som ska gå, mys-söndag!


If a man whistles at you, do not respond. You are a lady, not a dog.

Vart inte den sängen sen tidigare inlägg.. Kör på den jag testad och kollade på Sthlm! Lite dyrare men jävligt skön! Den är också helsvart, vilket den från Hbg inte var.. Och denna blir 65 cm hög, den i Hbg bara 59. Jag är nöjd, eller vi är nöjd! Så nu är beställningen gjord och tillverkning börjar väl antar jag, hemma hos oss om ca 5 veckor.. Längtar ihjäl!! Sååå skönt.


Igår efter jobbet hjälpte jag babe lite med garderoben som han har blåst ur, kommer bli ett skit snyggt kontorsplats ist. Kommer bli så braaa och babe är så duktig! Efter jag hjälpt honom lite lätt så lät jag han få fortsätta själv o åkte till gymmet, kom hem, duscha o käka sen myste vi ner i soffa o säng.

Idag ska jag träna efter jobbet sen träffa Klumpen, skåla och fira med ett glas! Kan inte berätta vad vi ska fira, det får hon göra själv när hon känner att det är läge.. Men jag undrar bara, när vart vi vuxna?! :O hehe.



Du garvar åt mig för jag är annorlunda. Jag garvar åt dig för du är precis som alla andra.

Första gången jag såg den här bilden som går runt på Facebook höll jag på att dö lite..

Hahaha, fick bild framför mig på Mathias när han tar av sig byxorna innan han kryper ner i sängen och har dom där kalsongerna på dig.. Alltså förstå vad fult, jag skulle nog garvat tills jag inte längre kunde andas. Näfyfan.

 

 

På tal om sova och säng, förhoppningsvis så kommer denna skönhet hem till oss om några veckor. Var hela söndagen i sthlm med mamma och kolla runt på massa sängar.. Fastnade för en säng, men sen hitta jag denna på internet på en butik i Hbg, billigare och liiite bättre madrasser. Vi har våran kontrollant J nere i Hbg för tillfället och ska svänga förbi på affären och kolla på den.. Hoppas hoppas hoppas att den är bra!! :D Vill haaaaa!

Men vi ska inte ha den sänggaveln utan en annan i trä och svart,

och helsockel ist för ben! Kommer bli perfelt i sovrummet :D


Girl: Why is my name on your Facebook status in every 2 minutes? Boy: Facebook keeps asking me what's on my mind.

Tänker.. Vädligt mycket! Kan nästan inte förstå vart dom är tankarna kommer ifrån, eller joo.. Det gör jag ju.
Men ändå inte.. Kan inte liksom tänka klart men ändå klarare än någonsin, känns det som. Viljan finns där, mer än något.
Tanken gör mig pirrig. Tanken freaks me out. Måste samla modet. Jag är väl inte feg, eller? Nä det är jag inte.
För att kunna vinna måsta man våga chansa och satsa.
Det kommer bli bra, om inte annat så kommer jag bli starkare.

Boom, badoom, boom bass?

Boy you got my heartbeat runnin' away
Beating like a drum and it's coming your way
Can't you hear that boom, badoom, boom
Boom, badoom, boom bass?


Everyone one you meet comes with a baggage. Find someone who loves you enough to help you unpack

Orkar inte skriva idag egentligen....


Helgen har vart grym, mycket skratt och underbara människor.

Älskar mina vänner, familj och pojkvän! Ni är bäst



I hope you..


Don't say it unless you mean it. And if you mean it, you better be ready to prove it.

Ja, vad ska man säga.. Bilden bredvid

stämmer till 100% men samtidigt bevisar

vissa personer gång på gång på gång hur

dum man är som kanske ytterst lite trodde

att vissa personer har ändrast och efter

många om & men förstått hur illa dom gjort

någon.. Men icke.

 

Att vara den hårda och starka är oftast det

"enklaste".. Men vissa gånger är det så

svårt och jobbigt. Det svåra är väl det att

man inte riktigt vet vem man kan dela med

sig till om sina taknkar och litar på till

100%. Det jobbiga är väl det att bära

runt på det som gnager och gör ont. Men så

länge man inte öppnar munnen själv och

pratar får man väl helt enkelt skylla sig själv.

I guess.

 

 

 

 

 


EFX - Balansband

De mest märkbara resultat

  • Ökad balans och styrka
  • Ökad smidighet och rörlighet
  • Bättre koncentrationsförmåga och uppmärksamhet
  • Lindring av stress och spänningar
  • Snabbare återhämtning
  • Lindring av jetlag och åksjuka
Kostar mellan 450-500:- i affär, vi säljer för 250:-
Läs mer HÄR!

Har några kvar så hojta till!

Perfekt att ge bort i julklapp till morfar, farmor, brorsan eller syrran kanske?
Min mormor & morfar använder det, bröder, kollegor, pojkvän, pappa.. Passar alla åldrar!


Halloween 2011

Vart osäker om jag skulle gått tidigare då jag liksom inte vetat någon av mina vänner som ska gå.. Alla är så fruktansvärt tråkiga! Tycker Halloween/maskerad är skit kul ;P Klumpen ska troligtvis med, hoppas! Men annars så blir det väl att jag sammanstrålar med Mathias och hans kompisar.. Minst lika roligt de! Jag fick hem min dräkt i fredags och VILKEN BESVIKELSE! Inte alls som på bilden och så stor o allmänt SKIT ful, höll på garva ihjäl mig.

Aja, skickar tillbaka den idag.. Har köpte en annan, men vart strul då den var slut i deras affär i Sverige och skulle skickas från England(?) och sen till mig så det var osäkert om jag skulle hinna få den innan den 5/11 då festen är. Men nu har det löst sig, den ska vara hos mig måndag/tisdag nästa vecka ;D Tror verkligen på denna, kommer nog bli bra!

Jag och babe kommer matcha varandra.. Hehe, gulligt va? :P Har alltid velat ha en kille att matcha med och äntligen så har man det ;P Mysis. Jag har nästan identisk outfit som han bara att min är tjej modell (: Kommer nog bli jätte bra.. Måste bara se till att hitta någon som kan hjälpa mig med håret, jag är så kass på det! Ruffsigt och lockar ska jag ha, sen skulle man haft någon som är duktig på ögonskugga också då jag vill ha ganska mycket sotade ögon.. Men meeen. Får se vad jag skrapar fram ;P


Ska någon utav er gå? Om ni vill ha mer info om festen så sök på Facebook (Halloween 2011 - Engeltofta), alla är välkomna! Dock 18+..

Längst till vänster på bilden har ni Denice som vann förra årets "Bästa utklädnad"
Måste ju säga att Matte och hon passade otroligt bra ihop den kvällen ;P (Hennes pojkvän)


If you could read my mind, I wonder what you would think about yourself

Samma gammla måndag igen.. Fredagen var lugn och skön, en hemma kväll med babe och massa mys! Ett avbrott på kanske 1 h då han skjutsa lite polare och jag åkte hem till Hanna en snabbis (:
På lördag vaknade vi ganska tidigt, gjorde mysfrukost (längesen nu), Mailn och Olga kom över en stund.. Sen åkte vi ut till Owes och Ikea en snabbis.. Letar efter en kandilaber (eller hur det stavas?) i silver att ha i badrummet på golvet, men finns ju inga /= Efter det så gick Mathias över och hjälpte Malin med sin tv o sånt och jag höll på hemma, sov även en snabbis då jag sovit så lite natten innan.. Vid 29 tiden kanske så rulla vi hem till Joel och drack lite alkohol, vidare till Kalles för mer alkohol och sen en sväng in på Interpol, efter en stund mötte jag upp syrran en stund, sen gick vi hem till mig.. Hsde systeryster kvar över natten och igår myste vi hela dagen i soffa och avsluta med tacos, riktigt mysigt! Längesen nu..



If you can't accept the fact that people aren't perfect, you're going to end up alone.

Onsdag och dagenmittiveckan.. Helgen bjöd på massa smått och gott! Vart som planerat i fredags! Tre härliga brudar, kina mat och alldeles för mycket grönsaksdipp! Älskar't gör jag. Vi kollade igenom alla tre Twilight utan att någon av oss somna, helt otroligt! Babe var ute och förtärde lite alkohol.. Kom hem sådär lagomt snygg, käkade lite choklad och sen gick upp o la sig.. Vid 3 tiden så var vi klara och jag joinade honom i sängen.

Lina, Sandra & Klumpen



På lördag morgon hade jag ställt klockan på 09.00 men blir väckt som vanligt mycket tidigare.. Just då kändes det helt okey men faasiken vad trött jag vart på efter middagen. Började med att vi åkte till mamma och Jörgens nya hus, var lite kvar och riva. Körde någon sväng till återvinnigen, jag drog iväg lite snabbt till systemet och sen vart det en pizza på Fredrik Åkare.. Efter det åkte till lägenheten och Mathias hjälpte Malin med lite grejer och jag gick hem. La mig på soffan i en timme innan det var dags att göra sig klar och lite party med brudsen.. Dock fall Klumpen bort men Hanna föll till. Hade en riktigt rolig kväll hemma hos Hanna, Harrys och Heartbreak (:

Justja, åkte även till babes jobb en snabbis för att fixa något.. Och jag körde jätte traktor ;P

 

Bjuder på treee fruktansvärt snygga bilder (; Kan det där med att fastna på kort ja!

 

På söndag var man bra seg, tror jag vaknade vid 11 av att mamma ringde och då låg babe bredvid och var klarvaken o trumma fingrar. Gick upp, käka lite frukst, kolla på ett program på discovery innan vi gjorde oss klar.. Åkte till ByggMax o dom dära för att leta listor, fanns inga utan det var på Bejier dom fanns vilket var stängt. Åkte o hälsa på Jörgen när han la golv i nya huset, åkte till Plantagen och köpte lite uteblommor. Vi har gjort lite höstmysigt på framsidan (: Tycker vi är duktiga ja! Första gången i hela mitt liv som jag planterade ;P haha.Sen på kvällen vart det tacos och en film.. Myyys!

 

 

 

Sen måste jag bara visa en bild, så jäkla söt! Snacka om att jag smälte lite extra.. Tänk om jag och Mathias någon gång skulle få barn i framtiden, tror du dom skulle bli nå söta eller? Kolla vilken jäkla sötnos han var.. Okeydå, han är fortfarande men inte lika oskyldigt söt ;P


Jadu, intevetjageller?!



Skulle sagt BRA KÄMPAT om den röda var nu och svarta förr.. Tyvärr tvärt om? Vad har hänt med snygga och sexiga Christina Aguilera? :O Självklart tycker jag att alla modeller, artister, skådespelare mm inte ska vara Size 0, kan inte annat än tycka om dom med lite hull och inte pinnsmala liiiite mer än dom andra.. Men nån ordning får det väl vara?

If we kiss there´ll be no turning back it´s a fact

Då och då glider jag in på nya sidor om stjärntecken, jag slutar ALDRIG att vara intresserad utav detta. Kan läsa i flera timmar på olika sidor om det, om mitt eget tecken, Mathias tecken, mina vänners tecken.. Jag själv är sånt typisk Kräfta att det är helt galet. Men en sak har mitt stjärntecken visat fel iaf, angående vilket tecken jag passar ihop med som partner.

Hittade in på en ny sida idag, mycket stämde.. Som vanligt! Även på Mathias :P
www.aha.nu


Kräftans negativa sidor


Du är ombytlig i humöret. Du visar ditt missnöje bland annat genom att fly. Kräftan kan som ingen annan tiga ihjäl sina motståndare. Du drar dig inom ditt skal och låtsas som om fienden inte finns. Först när fienden bönar och ber, ursäktar sig och visar dig alla sina omsorger, öppnar du dig igen och är vänlig. Om detta hände bara ibland vore det kanske inte så farligt. Men det gör det inte. Kräftan blir i sina dåliga perioder lätt sårad för ingenting och kanske kör med den här taktiken dagligen och stundligen. Det kan bli ganska påfrestande! Även om du förlåter den som gjort orätt mot dig, så glömmer du inte.

Du tycker om smicker och suger det till dig som en kompensation för den stora osäkerhet som du då och då rycks in i. Tyvärr är du inte kapabel att avgöra smickrets art och kan då lätt falla i en fälla.

Du är dessutom otroligt konservativ till din läggning och värjer dig mot alla förändringar, även sådana som skulle leda till det bättre. Speciellt drabbar ditt "sluta sig inom sitt skal-teknik" Väduren som aldrig lyckas få grepp om Kräftan. Och i kampen med Vågen om en partner vinner Kräftan som förför med sin gåtfullhet.

Försonande drag:
Du plåstrar gärna om dina offer.



Med smak av tårars sälta... ... är Kräftkyssen.
Du som är född i Kräftans tecken kan väl inte förneka att antingen har du gråtit dig till den stora försoningens kyss, eller också gråter du av glädje när dina intensiva känslor tränger sig fram ur själsdjupet. Du vill gärna hålla kvar kyssen i evigheter...

Du är mycket sårbar och antagligen var det just det som gjorde att din älskade blev förälskad i just dig. Du vädjade till beskyddarinstinkten.

Du ger allt i kärlek. Inte för att du är generös utan för att du är djupt engagerad i den du älskar. Det gör dig mer sårbar i kärlek än någon annan människa. Minsta lilla tecken till att din älskade skulle tvivla på ert förhållande så försöker du därför dra dig inom ditt skal. Mest som ett skydd för dina egna känslor.

När en Kräfta blir olyckligt kär, ja då är hon verkligen olycklig.



Tvillingarnas negativa sidor

Man bör akta sig för att bli osams med en Tvilling! Blir man det kan det nämligen hända att du gör en skandalhistoria av saken. Antingen för du den vidare från mun till mun eller också lyckas du få den på pränt i svart på vitt. Skvaller och elakt förtal är Tvillingens specialitet när hon sätter sin sämsta sida till.

Du har svårt att erkänna misstag. Du utnyttjar den självklara rätten att byta åsikt, men vill inte låtsas om att du ändrat kursen.

Tvillingen saknar ibland helt takt och ton. Du kan vara vansinnigt påflugen och det kan hända att du stjäl din tilltänkta mitt framför näsan på någon annan.

Nyfikenheten hos en Tvilling kan ibland ta sig smått abnorma uttryck. Du frågar och frågar, ibland om de mest intima detaljer i en människas liv i total avsaknad av respekt för andras personliga integritet.

Värst drabbad blir Fisken som utan att tänka sig för gärna blottar hela sitt känsloliv för denna frågvisa Tvilling. När du hör Jungfrun gnälla blir du väldigt uppretad och biter ifrån dig ordentligt.

Ditt stressande genom livet gör dig nervös och lättretlig. Du kan uppträda reserverat och kallt, ja, till och med okänsligt. Fast inte mot din partner.


Försonande drag:
Du har lätt för att be om ursäkt.



Snabbkyssen...
Undra på att det måste gå snabbt. Du som är Tvilling sprider kyssar omkring dig som om de vore blomblad för vinden. Respektlöst och lidelsefritt.

Du vill gärna pröva på nya partner hela tiden eftersom du tröttnar så fort. Det som i första hand driver dig till kyssen är nyfikenhet. "Jag undrar hur den smakar?" tänker du och så kysser du till. Oftast riktas din nyfikenhet mot någon partner som inte passar dig alls.

Men den dagen du blir verkligt förälskad, då kysser du inte. Då pratar du. Prat är nämligen din stora passion här i livet och du föredrar att tala om känslor, i stället för att ge dig hän och känna dem. En vacker dag är förmodligen förhållandet alldeles sönderanalyserat och din älskade har givit upp. Eller också sticker hon för att du var otrogen. Otrogen mot vad, kan man förresten fråga sig. Kan man vara det mot något som bara var prat?

Välj en partner som lyckas tysta dig med sina kyssar!

Halloween party

Jaa, dags för det årliga Halloween Partyt ute på Engeltofta.. Första året var ju riktigt roligt, förra året inte lika roligt och inför i år kan jag inte bestämma om jag ska gå. Tänkte köpa en outfit så jag har utifall vi går, får jag med mig tjejerna så blir det ju garanterat... Men förra året var det jag och Jennifer grån "gänget" som var tjejer, resten killar :P hehe. Men frågan är ju vad man ska vara i år?! NÅGRA TIPS? =)


Här är mina outfits sen tidigare år...

Förra året.. (Jävligt snygg i fejjan på högra bilden ;P )

Två år sen..

Tre år sen.. Har ingen bättre bild på outfiten

Min tomtedräkt som Josefin lånade för två år sen (:

 

Hojta till om ni bill köpa någon till en billig peng!? (;


Den dagen du tar mig för givet, kommer bli den dagen du förlorar mig

Som ni ser i inlägget under fortsätter jag att trilskas med Mathias om att vi ska skaffa kissemiss.. Men icke ): Jag som redan har börjat planerat massor.. Tex ska jag snickra en fin och rymlig "kattkoja", hehe. Då katten kommer vara utekatt (självklart inne också) så kanske den inte kommer in varje kväll för den är ute på galej så ska han fortfarande kunna komma in i värme och mat.. Därför ska jag spika en kattkoja med kattlucka, en såndär kattlucka som bara öppnas utav min katt så ingen annan tar sig in.. Det finns massa olika varianter, antingen via chip, magnet som sitter på halsbandet, eller nå infraröd grej (: Hur bra? SKIT BRA! Baileys ska katten heta iaf, och vara en hane.. Helst lite extra lurvig också, lite blandning av norsk skogskatt kanske :D



Aja, igår hämtade jag upp Lina efter jobbet, åkte till Maxi och handlade massa grönsaker o dipp inför ikväll.. Köpte även hårfärg, två stycken.. Ist för att blondera utväxten så testade jag att färga den blond och sen lägga i lite slingor, dock vart klockan mycket så slingorna gör v i dag.. Kommer nog bli skit bra!
Ikväll är det dags för Fredagsmys DeLux med dom härliga! Ska ha Twilight maraton, mohaha. Snacka om att bli småfjortisar på nytt, i love it! ;D


Ha en fin helg (:

Lina tog mig på bar gärning nä jag gick runt o kolla på kattmat/leksaker

Lina passa på att ta en ego bild också

Ett snyggare par får man ju heelt klart leta efter ;P


Baileys the cat

Hej!

Baileys heter jag och är en busig och mysig kille på 12 veckor. Jag vill inget hellre än flytta in hos dig och Mathias.

Jag är helt övertygad om att jag skulle få den kärlek och omsorg som jag behöver hemma hos er.

Då ni bor i sånt fin radhus så har jag tillgång att både leka inne med er och ute med andra katter,

självklart gör jag mina behov utomhus, precis så som jag är upplärd.

 

Varför vill du inte ha mig Mathias? Jag vill inget annat än att vara din mysis-kisse ):

With all the toys in the world, pepole choose feelings to play with.

På hemmaplan igen efter en väldigt givande dag på Tekniska mässan, Stockholmsmässan! Vill egentligen helst inte åka hem, en dag till skulle jag gärna stannat ;P
Vid 18 tiden i måndags tog jag tåget från Gävle, taxi till hotellet från stationen, checka in och gick vidare till Patrick's, där några andra befann sig för att inte middag.. Vart lite lax, en öl och snack innan vi gick vidare till "OCH Himlen därtill", Skybaren uppe på Skrapan.. Riktigt mysigt ställe, och snacka om högt upp! Nästan så man fick lock i öronen när man åkte i hissen ner.. Tog ett glas vi där innan jag dunsa i sängen vid 12 tiden. Upp på tisdag morgon, hotellfrukost och taxi ut till mässan, stog och gick runt hela dagen, träffa kunder och så. Vid 18 tog jag tåget tillbaka till G-town och var hemma runt 20 tiden..

Somnade på tåget och antar att jag snarkat en del, mohaha.. Skiter man väl i! Men hursom, kommer hem, trött, hungrig och allmänt lee i kroppen.. Och vad hittar man inte då? Babe som står i köket och bakar bulla, på kanelbullensdag och allt. Min kille, han kan han! Älskar dig, du är min kick!

Idag är jag där emot helt död, fyfan! Vill bara soooova...

Uppe på "OCH himlen därtill"

En del av vår monter

Bullarna! Tror ni dom var nå goda då eller? Som faan.


Jag måste varit någon annan, innan jag kände dig

Enligt Svenska Akademiens ordbok betyder kärlek: "En stark känsla. Böjelse för någon med en önskan om föremålets lycka och välgång. Glädje och tillfredsställelse över att befinna sig i denna persons närhet och att göra honom eller henne till lags. Innerlig tillgivenhet".


För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska. En del känner en stilla känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen i fråga medan andra känner allt detta på en gång.



Allt detta på samma gång känner jag när jag tänker på dig, och mer där till
Utan dig vore jag ingenting, du är min lycka.



Bryta, bända, såga, bära, rensa, plocka..

Precis vad helgen har bestått av.. Mamma och family har nämligen fått tillgång till nya huser och här ska rustas! Vi har hållt på från 08.30 till ca 19 både lördag o söndag. Vi har var 7 pers på lördagen och 6 pers på söndagen, allt har gått fort och smidigt.. Vi kom nog längre än vad både Jörgen och mamma hade trott vi skulle.. Hade knappt något att göra ibland på söndagen typ. Det har vart slitigt med samtidigt roligt att få umgås med hela familjen och ha massa mys (: Huset kommer bli så bra när det är klart, tror dom kommer trivas otroligt bra!!

På lördagen när vi var klar för dagen så åkte vi o handlade jag och babe, var skit hungriga och hade inge mat alls hemma.. Beslutade oss för att göra hemmagjord taco-pizza.. Åh jädrans vad god den vart! :D Vi köpte även så vi kunde göra efterrätt, varma hallon och glass. Dock somna vi båda två i soffan typ direkt efter maten, helt slut! Vaknade vid 03:15 och då vart det vidare till sängen.. Vi har så sluut, haha.
Igår kväll efter rivningen så vart det rester från pizzan och se klart på filmen sen dagen innan, självklart kolla vi på Gustafsson 3 trp också.. Så bra!! haha.


Idag åker jag till Stockholn och intar Tekniska mässan imorgon, tåget går ikväll.. Dock osäkert vilken tid. Hemma på imorgon kväll igen (: Ska bli riktigt roligt då jag aldrig stått på en sån stor mässa, och aldrig stått i en monter som utställare. Annars är det ju alltid vi som arrangerar mässorna själva.. Kul, nervöst och spännande :D

Älsking var lite lätt skitig, syns dock inte på bilden.. Syns bara hur snygg han är (;

Sen en bild på mig i rust-kläderna, Sören Thyr brallor som jag snodde åt mig av babe.. Moha. Ska införskaffa mig ett par egna!

Mums-Pizzan ;D



Sprid vidare!!

img_3337 (MMS)

Sprid vidare!!