Underbart..

Var ett tag sen jag skrev nu, som vanligt :P

Ja, just nu är allt så underbart. Har flyttat hemifrån och kan inte trivas bättre än vad jag gör :) Allt är så bra, lite värme nu så skulle allt vart perfekt :P

Julafton, nyår och flytt

Ja, nu var det riktigt länge sen jag skrev, har hänt mycket sen dess..

Julafton var jätte mysig, hemma hos farmor och farfar med alla dessa kusiner och barn, fick bra julklappar och allt var på topp. Sen på kvällen åkte jag och bror till Michel sen till interpool, var väl inte så mycket mer. Juldagen så "friade" jag jul med mamma och dom på den sidan av familjen. Fick också väldigt behövliga julklappar..

Nyår, jobbade till 23:15, hem till sanna och göra sig ordning på 20 minuter, sätta sig i en taxi till en tjej som bodde typ vid hemsta, kom dit till 23:45, ut och fira, skåla och kramas, orkade inte vara kvar där så vi skulle dra vidare men kom inte så långt eftersom det var så jävla kallt, kom till olles där vi bara skulle gå in och ta en öl o bli lite varma men vi vart kvar där tills bussen gick, åkte hem och myste ist.

Och så har jag fått en lägenhet, en 1 ½ på 38 kvadrat på södra stapeltorgsgatan på söder, får nycklarna den 12:e och flyttar den 13:e. Ska bli så kul, helt sjukt att jag flyttar hemifrån om 9 dagar :D weii, underbart!


Ha det toppen!