So many ways to say I LOVE YOU

Har nog inte visat vad jag hittade en dag när jag kom hem, super fint och gulligt..
Slutade med att jag fälde någon tår!

Första buketten jag fick utav babe, 30 st vita rosor!
Den veckan fick jag två buketter till och med, kom en till senare i veckan med blombud..
Två buketter på 1 vecka och innan hade jag inte fått en ända blomma på 6 månader ;P
Meen, det fanns ju iof en anledning till blommorna men ädnå..

Älskar att få blommor..
Jag känner mig liksom lite speciell och uppskattad på något sätt :P Lite små töntig sådär ja!

Dock ska man inte missbruka och bara skicka eller ge blommor då det hänt något dåligt mm, ett tips till er killar (o tjejer)!!

Saying "We can still be friends" after a breakup, is like saying "Hey the dog died but we can still keep it."

Vilken helg, var helt slut igår när vi kom hem! Kunde knappt hålla ögonen öppna sista biten på E4:an :P

Fredags efter jobbet åkte jag ner på stan en stund, hem igen, hjälpte/kollade på när babe rensa igenom massa skit, drog till Elin vid 21 för att få två naglar lagade.. Efteråt vart det dusch, packa och gör klart inför lördagen..

Mathias väckte mig vid 0700 och sen åkte vi vid 0800.. Framme i Karlsborg var vi runt 1130 ca och vädret var sådär, varmt men inte mycket till sol.. Kollade jetski tävling hela dagen och chillade, vid 2000 var det dags för middag och party, mycket trevligt! Gick och la oss vid 2 ca och upp på söndag vid 9.

Åkte från Karlsborg vid 10 och nästa stopp var Vaxholm för att åka hem till Tony, killarna skulle sätta backflip efter någons båt och jag fick brumma på vattenskoter, satt inte länge på skotern eftersom jag frös ihjäl, var tvungen att doppa fötterna hela tiden för att inte förfrysa! Men fyfaan vad kul det var, satt bakom Mathias första svängen när vi skulle åka o tanka, hahah.. Inte långt ifrån att jag flög av, skit kul!! Aja, dagen slutade iaf med o st backflips och ett knäckt näsben och en halvjanne jetski som inte ville starta riktigt för att motorn var vattenfylld eller något :P Tonys näsa som rök.
När vi kom hem stanna vi på Willys, packa ur jetski grejerna lite snabbt i vårt (skrev mitt först men nu är det ju faktiskt vårt, svårt att vänja sig ;P) duscha och lagade tacos.. Var så slut båda två att vi släpade oss upp till sovrummet och där var det nybäddat vilket gjorde att sängen var extra skönt. Jag till och med somna innan babe fick jag höra idag, det har nog aldrig hänt förr!

Kortfattat, helgen var riktigt härlig!!

"Vi åker tidigt på lördag så kan du sova medans jag kör" Mm, visst!

 

Babe ute o skuttar, körde lite uppvisning och man är tydligen

tillsammans med Sveriges bästa freestyle åkare.. (Iaf enligt speaker'n) (;

Vaxholm!

Okey, var lite trött jag med på vägen hem men sov dock bara 15 min innan jag blev

väckt av babe och irriterad (morgonhumör?!)



Joy for life

Saker förändras sakta men säkert.. Och jag bara njuter, trots mina lilla små nervsammanbrott men så säger babe bara "Det är lugnt, det behövs inte". Haha :P

Planen var ju att ihelgen skulle vi till Sthlm på lördag, shoppa o grönan sen på söndag stanna i Vaxholm hos Tony(?) för att grabbarna skulle köra jetski hela dagen och jag skulle få låna Tonys sittmaskin och puttra runt lite vid dom ;P hehe. Men då vädret i Stockholm ska blir så dåligt ihelgen så väljer vi istället att åka ner till Karlsborg, Vättern. Är tydligen en stor och rolig jetski tävling där nere med babes alla jetski-polare.. Ska bli kul, jag har ju aldrig sett en tävling, i något slag. Detta kom vi på imorse och självklart fanns det inte ett ända hotellrum i hela Karlsborg, WTF! Men vi ringde igen för att dubbelkolla och precis då fick dom in en avbokning på andra tråden, SWEET!
Så imorgonbitt brummar vi söder ut och mot Karlsborg.. Den vägen har man ju åkt förr om man sääj! Tibro och Karlsborg är ju "grannbyar".

Men ser fram emot helgen, lite mycket stress idag bara.. Ska hinna ner på stan, packa och rensa ur Mathias kök så det kan börja rivas... Förhoppningsvis är Mathias kök färdigbyggt i slutet på september, iaf så vi planerar.


Och när köket är klart flyttar Mathias ut ur sin lägenhet, räcker över nyklarna till hans syster och flyttar in hos mig. Hah! Kul va? Jag ska bli av med min sambo-oskuld.. Spännande! Men det blir en stor omställning från att alltid bott själv till att göra plats för en människa till, vart ska sakerna få plats?!
Älsklingen är så underbar.. När han ser att jag är på väg att bryta ihop pga av alla grejer så säger han bara "Älskling, det är lugnt.. Vi tar bara dom här grejerna idag så väntar vi med resten imorgon" och ler med ett sånt där "allt fixar sig"-smile.. Och då brister jag snabbt ut i "men vad ska vi göra av det här och det där och dom här, ska vi ha dina eller mina, båda får vi inte plats med, eller?" Då bara kollar han på mig och skrattar, och jag säger "okey, det blir bra det här".. Typ. Han känner nog mig bättre än jag tror ;P

Så igår gick första "lasset".. Eftersom inte jag har något schysst vardagsrumsbord så tog vi över hans, alla hans "elektronikprylar" och nästan alla kläder, hans tv (att ha i sovrummet), PS3 och kuddarna från hans soffa som passa perfekt i soffan i garderoben och i vardagsrummet.. Så vi bestämde att jag är Klädansvarig(+ förvaring & "se till att det är snyggt") och han är Elektronikansvarig så det var mycket att hålla på med igår, kom i säng vid 0100 ca, lite väl sent för att vara vardag tycker jag.
Ser verkligen fram emot det här, känns jätte bra och tror det kommer gå super bra med allt.
Ca en månad kvar sen är jag inte sambo-oskuld längre, weei!

Blivande dörrskylt kanskde ;P hah.



Det kallas tvivel, det där som stör, det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör

Igår vart det jobb till 16 efter det hade vi friskvård med jobbet, Body combat! Fyfan vad kul, stå och slå, sparka o boxas i en timme.. Snacka om att det var skönt både psykiskt och fysiskt, fick på något sätt rensa ur all "damp" ur kroppen utan att behöva prata. Efter det vart det 6km i hemlingby med mamma och Mathias.. Mamma har köpt nya stavar, såna där man "pressar" ner.. Jag har aldrig tidigare gått med stavar ordentligt, bara testat någon gång men dessa, jäklar vad bra dom var.. Känner i "gäddhänget" idag! Underbart.










Efter hemlingby åkte vi hem, snackade massa saker som är på väg att hända.. Kändes bra, eller känns bra.. Eller jag vet inte. Vissa saker är plus vissa saker är "minus".. Jag vet ju vad jag vill iaf. Vågar man inte chansa kan man heller aldrig vinna, right? Fast man har sina tvivel så tror jag på något sätt att det kommer bli grymt, inte sån stor skillnad typ.


Sen hoppas jag ingen missade min underbara, otroligt talangfulla vän på tv igår?! Du är så grym stumpan, din pipa är one of a kind! You rock girl!
KLICKA IN HÄR OCH HÖR/SE SJÄLVA! -------> http://www.tv3play.se/play/252327/ Eller ni som kan se "youtube fönstrest" nedanför kan ju kolla där!



 


Running from your problems is a race you'll never win

Helgen är förbi sen ett tag tillbaka, bättre sent än aldrig att berätta om den kanske?! ;P Inte för att det var någon speciell helg, men ändå!

I fredags vart det AW med några kollegor, körde en tävling också som handlade om att ta kort på resturanger efter små ledtrådar, samla ihop bokstäver och ta oss först till restaurangen där tävlingsledarna väntade, riktigt roligt var det! Dock lite fusk vilket resulterad i en andra plats... Suck! Hatar att förlora.
Vid 12-tiden gick vi över till helt enkelt, tog ett glas vin innan jag mötte upp babe i söderbacken, hämtade cyklarna och cyklade hemmåt, härlig kväll!

På lördagen slog vi upp ögonen och kolla ut på regn, regnade heeela jäkla dagen! Efter brunch och soffhäng bestämde vi oss (alltså vid 17 tiden ;P ) Att vi skulle ha Kinect, det där tv-spelet ni vet!? Och så vart det, sladdade ut till Media Markt och köpte oss ett spel + xbox, SJUKT KUL! Joel och David dök förbi först och invigde det, senare på kvällen dök Jennifer och Jörgen upp, åt sushi, drack vin och spelade.. Alltså, vi var anfådda, svettiga och helt slut när det var dags för sängen! Alla som inte har det, KÖP DET!

I söndags drog babe iväg och körde lite jetski på Brämmen medans jag plockade ordning hemma, gjorde ordning min gubbe på spelet och spelade lite grann ;P Vid 18 tiden svängde vi ut till Furuvik för middag och fira världens bästa mormor som fyllt år, kom hem vid 23 tiden mätta och belåtna!


Mycket annat har väl inte hänt, i måndag vart det PW och sen köpte vi Kinect Sports (ännu roligare än dom andra spelen).. Så igår och idag har jag träningsverk, haha! Helt sjukt, mina skuldror säger jag bara.. Så igår efter hemlingby när Tim och Linda kom över för att grilla o sen spela lite så hade jag sjukt ont, ännu värre idag..



Spåtant 13/8 2011

Jag svarade halv sant/falskt på alla frågor då jag inte bill ge henne för mycket info..

Det första jag vänder upp är kärlekens kort, hur kär är du?
Ganska så kär.

Men du har även en annan kille runt dig, vet du vem det är?
Inte en aning!

Du har väldigt stort boende för att bo själv, hur stor är det?
ca 90 kvm.

Skyddar du dig? Eller är du kanske gravid?
Nejnej, har säkraste skyddet man kan ha och är inte gravid.
Du ligger nära ett barn kort så fortsätt skydda dig...

Killen du är så kär i är exakt lika kär i dig, han har bara svårt att visa kännslor.. Låt inte det förstöra!
Bry dig inte om den där tjejen runt honom, han bryr sig inte om henne så då ska inte du heller göra det.

Du är faktiskt farligt när ett barn, säkert att du inte är gravid?
Absolut, inte en chans på världskartan!

Om du ska spela ska du spela på nr 8, 3 och 13.

Vad ska du bli när du blir stor?
Jag vet faktiskt inte.

Det ligger en utbildning för dig, du skulle vara en duktig barnmorska, mäklare och kurator(isk) jobb.

Ovanligt, trött varför är du det? Du dricker lite dåligt med vatten, ändra på det.

Jag ser killen din överallt, du kommer få behålla honom!

Det ligger en resa framför dig, när ska du åka?

Jag tror ni kommer flytta ihop om ett tag..

Den där andra killen runt dig vill ha dig tillbaka men strunta i honom, han är inte rätt för dig!



Nårga till grejer nämne hon med dom stannar mellan mig och Jennifer (-:

EFX Balansband

De mest märkbara resultat

  • Ökad balans och styrka
  • Ökad smidighet och rörlighet
  • Bättre koncentrationsförmåga och uppmärksamhet
  • Lindring av stress och spänningar
  • Snabbare återhämtning
  • Lindring av jetlag och åksjuka
Kostar mellan 450-500:- i affär, säljes för 250:-

Så vad är då EFX? Jo det är ett Hologram som stämmer dina egna energifrekvenser i kroppen.

EFX holografiska teknologi innehåller algoritmer och ljudfrekvenser som har positiv samverkan med människors och djurs (vet att Mathias systers hund har ett på sitt halsband) energifält på cellnivå. När ett hologram placeras nära kroppen, speciellt i närhet av huvudenergipunkter, såsom på händers och fötters närhet, harmonierar EFX produkterna med kroppens naturliga bioelektriska ljudfrekvenser.

 

EFX hologram stämmer effektivt din kropp och du kan omedelbart ha nytta av hela din kropps potentiella styrke- och energidepåer.

 

Vi är alla omgivna av ett naturligt energifält, som reagerar ständigt med både inre och yttre faktorer. När det finns störningar i detta fält försämras kroppens prestationsförmåga och mottaglighet på samma sätt som när ett musikinstrument är ostämt.

På motsvarande sätt när dessa ljudfrekvenser stöds, slappnar musklerna av, blodcirkulationen ökar och spänningar mildras.


 

Kostar 450-500:- i affär.. Mathias säljer dom för 250:-

Bara att hör av sig om man vill ha ett!

(Kan ju givetsvis skickas)


 

Källa: Google

7 månader ♥



Lösenordskydd

Funderar starkt på att sätta lösenord på bloggen, iaf ett tag.. Just nu har jag så mycket i huvudet som jag skulle behöva skriva av mig.. Men vill liksom inte att vem som helst ska läsa det.


Från och med onsdag morgon är det lösenord på bloggen som gäller, skriv på facebook, sms eller min vanliga mail ([email protected]) om ni vill ha lösenordet!

Fram tills dess kommer det nog inte bli så många inlägg...

Tänkt fram och tillbaka.. Skiter i lösenord, det som jag inte vill att alla ska kunna läsa men ändå vill skriva av mig skiter jag bara i att publicera.. Så lätt är det väl med det!

Don't bring flowers after I'm dead

Fick blombud på jobbet idag.. Jätte fin bukett!

Färgens betydelse

Mörkröda blommor - Jag saknar dig så

Blommornas antal

Fem (om man räknar bara rosorna) - Jag vill göra allt för dig

Sju - Jag älskar dig

Olika blommors betydelse

Ros (röd) - Jag älskar dig

Ros (vit) - Jag älskar din själ (Fick en bukett med vita tidigare)

 

Undra om personen som skickade dom visste om detta? ;-P


Källa!

You can't buy love .. But you can buy this (;

Sådeså! Måste bli av med allt jag har stående sen förra lägenheten..
Mamma och co ska ju flytta så har ingen stans att ha det!
Kööööp då vafaain ;D



ANNONSEN HITTAR NI HÄÄÄÄÄR!

Nothing hurts more than being disappointed by the single person you thought would never hurt you

... Helt tom

Hur kan man veta vad som är rätt eller fel är
när man inte längre kan skilja på upp eller ner?


Styrka är inte att aldrig falla,
styrka är att resa sig efter varje fall.


Efter ett hårt fall, reser man sig,
starkare än någonsin.
Och med mer erfarenhet och kunskap.


Hur ska man veta vem man ska lita på när man inte
känner tillit för den man aldrig trodde skulle gör en illa?


Behandla andra som du själv vill bli bahandlad


Du väljer vilka människor du vill ha i ditt liv.
Du ser vem som bygger upp dig och vem som drar ner dig.
Att omge sig med människor som är negativa och destruktiva gör nåt med oss.
Vi blir trötta, slitna, kraftlösa. Ljuset i våra ögon blir svagare dag för dag.
Tänk över vem du vill ha i ditt liv. Vem som ger och vem som bara tar.
Behåll de som värdesätter och respekterar dig för den du är ♥


You can either focus on what's tearing you apart or what's holding you together

Om du spenderar alltför lång tid vid hålla fast vid den som behandlar dig som ett alternativ,
missar du chansen att hitta den som behandlar dig som en prioritet.




En lögn..

.. En lögn, en av dom största i mitt liv.
Så mycket ord och handlingar men allt är bara en lögn.

Hur kan jag vara så dum och gå på sånt skit?
Trodde jag hade lärt mig genom åren vilken/vilka man ska fylla sitt liv med.
Tydligen inte. Men jag hoppas att jag lärt mig nu.

Det sägs ju att man aldrig kan älska om man inte blivit sårad.


Men,
Om man inte chansar kan man heller aldrig vinna.
Jag förlorade.

Och samtidigt så lär man nog förlora någon gång
för att senare kunna inse att man vunnit.

Must have..

En LED TV.. Men ingen lust att lägga ner 10 000 - 15 000 på en ny tv..
Ingen som råkar ha en 50" stå och damma någonstans och vill sälja?! :D

Don't count the numbers of friends you have but the number of friends you can count on

Ingen lust att skriva.. Haft världen bästa helg! Dock inte ett dugg utvilande.. Usch, helt underbart!



Bilden får beskriva en del av helgen..
Kyla, vin, Klumpen och sena kvällar!

Fredags mail

Får oftast ett mail varje fredag av min kollega med lite roligt och "trevlig helg"..

Detta fick jag idag..


Funderare:

Kan man heta Bo om man är hemlös?
Är det rakvatten i vattenpass?
Om man åker fast för fortkörning, kan man kalla det gasolycka?
I Sverige bor det svenskar, i Danmark bor det danskar. Vad bor det i Peru då? Peruker?
Kallar samekvinnor sin dildo för fusklappen?
Om ett par älskar ute i... naturen, är de uteliggare då?
Kan man kalla fäder som är hemma med barnen, lagar mat och städar för hushållspapper? ;)

Opps....
En make hjälper sin fru med ett lösenord till datorn, han knappar in: "MIN_SNOPP".
Frun faller ihop av skratt då datorn poppar upp felmeddelandet:
ERROR: NOT LONG ENOUGH



Det sista var ju skit kul, hahaha!

Save electricity.. How would you like it if someone turns you on and then leaves?

Freeedag! Fyfasiken vad man uppskattar fredagar mera när man jobbar än på semestern :P

Igår vart det och fixa till bryna lite, vaxa o färga.. Nice! Efter det så vart det en låååång dusch och skrubb, middag med Mathias och en film. Ganska trött idag, sov inte så jätte bra inatt.. Hade någon bredvid mig som inte kunde somna och sprang upp, ner, ut, in, pust, stön, suck, vrid, vänd osv :P Somnade till två gånger så efter jag blev väckt sista gången hade jag svårt att somna medans han låg o snarkade bredvid.. Men men!
En annan sak som är ritkigt nice är att babe har flyttat över sitt internet till mig, vi är ju ALDRIG hos honom längre så då flyttade vi över det plus att han har sina två av tre datorer hos mig.. En av dom kör vi mot tv'n och tidigare i veckan köpte vi ett skit snyggt litet tangetbord.. I löööve it! Första gången jag har "riktigt" internet sen jag bodde hemma, har bara haft sån där dingel eller vad det heter, snikat på grannarna eller kört på mobilen ;-P Riktigt nice faktiskt!

Idag är det jobb som vanligt, efter det ska vi nog ut och äta lite och ta nått glas (stilla törsten lite, vart så törstig sen i onsdags) ;O Jag röstar på Yran eller vad det heter och en langos sen ner på stan, så jävla gott ju! Men babe tycker tydligen inte om det?! Mycket korkat. Men det löser sig nog, får nog som jag vill ändå ;P Mycket mer planer för dagen har jag inte..

Imorgon där emot blir det en tjejdag x 1000!! Jag och Jennifer börjar med att vi ska spå oss 11.30, länge sen nu så jag ser verkligen fram emot det! Efter det blir det lunch på stan, strussa om kring lite, på kvällen blir det grillning och stilla törsten ännu mer o avslutar väl med en utgång av något slag.. Längtar som fasiken faktiskt! Inte igår jag och Klumpen hade en heldag, länge sen vi umgicks själva mer än 1h.. Detta är välbehövligt för oss :D

Söndag är det nog att vara bakis en stund på morgonen sen blir det stan/valbo och shoppa lite träningskläder med babe för på måndag börjar hårdkörningen.. 6 dagar / veckan, vilodag söndagar.. Wööhö!
Ändrade planer, babe drar nog till Vaxholm och kör lite jetski ist, om vädret tillåter så jag får väl hitta på något annat sköj! Får väl dra med mig någon annan o köpa kläder så får babe gå i sina gammal ruttna.. Mohaha! Näädå.


Ha en fin helg allihopa!

Tööööörstig!!

Bild från Alanya

Så otroligt snygg när man är nyvaxad och har färgen i..

Resultatet vart toppen, liiiite för smala kan jag tycka men det ger med sig!


Ett år.. Så många skratt, så många minnen..

Och fler ska det bli!

”En vän är någon som vet allt om dig och ändå tycker om dig”
Ingen är som du, vad hade jag gjort utan dig?! Helt sjukt vad saker vi
hunnit med på ett år.. Förstår hur mycket vi kommer hinna med på en livstid!
På lördag ska det skålas, skrattas och ha så där kul som vi alltid har ;P
Du är bäst min fina vän!


Never fall for someone who won't catch you

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag. Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång. Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar. Du kommer att gräla med din bästa vän. Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom. Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar. Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka. Hitta en kille som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova. Vänta på killen som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner. Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig. Vänta på han som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '


If people are trying to bring you down, it only means that you are above them

Händer inte mycket om dagarna här inte.. Vädret är sådär och det vanliga görs, hittar på saker med babe, små korta uppdateringa med vänner och igår så städa jag hela hemmet, usch det är så jäääkla tråkigt!
Men vi gav oss på en lite utmaning också, gjorde egen glass ;P Jag tycker ju att det är kul att baka o sånt men det blir väldigt sällan.. HÄR och HÄR hittar ni recept på dom glassarna vi gjorde.
Jag rekomenderar ju Cookie Dough, smakar precis på Ben & Jerry's! Dock fuskade vi lite på det receptet.. Ist för att göra själva vaniljglassen själv så vispade jag vaniljsås väldigt länge och hackade i lite daim sen i med degkulorna och in i frysen.. Super god! Tyvärr misslyckades vi med dami/vitchoklad glassen men skit samma ;P Och man behöver inte ha någon jäkla glassmaskin för att göra glass, går minst lika bra utan!


Idag händer inte heller mycket.. Ska klippa lite gräs och kanske ta birt ogräs mellan altanen och väggen!? Men det är ju avklarat på max 1 h.. Sen får vi se vad kvällen bjuder på (:


Have a nice one!

GÅR JU INTE ATT LÄGGA UPP BILDER!! Sällan blogg.se ska krångla...


Panik?!

Garvar ihjäl mig varje gång jag ser denna bild, men det bjuder jag på ;P

Bilden är från stranden i Side.. ;D


Happiness is not having what you want, it's wanting what you have

Back on monday.. Vart en hel helg ute på Limön med Mathias och hans föräldrar + Olga :P Jätte mysig stuga (och tomt).. Vart bara lugn o ro, ätit god mat, pratat massa strunt, fiskat, paddlat kajak, myst i solen och massa liknande.
Fiskandet gick bra, jag vann! Fick 4 st och babe fick bara en liten guldfisk ;P Två av mina kunde man spara och äta så det var ritkigt gott, längesen jag åt abborre! Kajakpaddlingen gick också bra, kors i taket! Med min kassa balans trodde jag att jag skulle plumsa i på en gång men lyckades hålla mig relativt torr :P
Åkte hem igår med 10.30 båten och hemma så regnade det, slummrade till en sväng på soffan innan vi gick en promenad i spöregnet, duschade, handlade och lagade lite tacos o blåbärspaj.. Vi är grymma vi (;

Två hungriga.. Mathias och hans systers jätte härliga hund Olga

 

Bilden mamma fick av Mathias med texten "Nu har hon en hund att mysa med".. Jag vill ju så gärna ha en hund, men det är för mycket jobb för att jag ska klara av det just nu plus att babe är allergisk /=

Sen bjuder jag på en bild på vår lilla egen gjorda blåbärspaj, hahaha!

 

Jag älskar dig ♥


Follow your heart, but don't forget to take your brain with you

Igår efter jobbet drog vi direkt ut till Sandbankarna (tror jag det heter).. Vi orkade inte åka ända till Brämmen! Iskallt i vattnet, råkade stänka lite på babe vilket resulterade i att bli dränkt, har så många upp på han efter den här sommaren! Efter lite sol o bad åkte vi hem och styrde lite pannkakor + I'm number 4, riktigt bra film! Har ni inte sett den så se den..

Idag runt 17-18 tiden åker vi ut till Limön, var meningen egentligen att vi skulle åka imorgon eftersom vi inte skulle hinna med sista "färjan" men Mathias pappa kommer och hämtar oss i stället (: Blir systemet och packa lite direkt när man slutat.

Ojustja, började dagen med att tappa en koppkaff över mina nya vita converse.. Fick ha dom rena o snygga i 1 ½ timme iaf, rekord?!


 

Min fina ring som jag fick av älsklingen i födelsedagspresent!

Älskar den!!


Love is a thing for two, but there's always a slut who doesn't know how to count

Jepp, vart i slängd i poolen igår hos mamma.

Men men, skratta bästa som skrattar sist (;

 

Igår efter jobbet vart det hem, packa lite och byta om.. Åkte till Willy's och handla lite gott

innan vi åkte ut mot Furuvik och Piren. Vi hade mys-picknick igen ;p

Jag tycker det är underbart, så mysigt och solen låg på.. Trökigt med alla kryp bara!

 

Efter vi myst klart åkte vi förbi mamma och co för att säga hej.. Dom kom

ju hem från Turkiet imorse. Sen hade dom köpt med en onepice till

Mathias som vi hade beställt också.. Hahaha! Nu på kvällarna glider vi runt

hemma i en varsin, ser ut som två teletubbies :P Men dom är ju så skööna!

 

Snart helg också, en hel arbetsvecka avklarad.. Skönt! Det har gått snabbt.

Undra vad man ska göra ihelgen då.. Pratade lite om att bara åka iväg någonstans, stänga av omvärlden!

Öregrund och Roslagsloppet, eller kanske bara en biltripp och mysa en natt.

Kan även bli ut till Limön med babes föräldrar och bara mysa!

Försöker få babe att ta jetskin ut så jag får provköra, hahaha! Men han säger att den är för svårkörd ;P

Men vi får väl se, spelar ingen roll om den är lättkörd eller inte säger jag för jag

kommer ändå inte klara av att köra den om den var lättkörd ;P


Jadu, vad ska man säga?! Så otroligt fula ...

img_8170 (MMS)

Jadu, vad ska man säga?! Så otroligt fula men grymt sköna ;p haha.


Be the kind of man you'd want your sister to be with

Mamma och the family säljer nu huset i Furuvik för att blir stadsbor..

Tråkigt tycker jag, var perfekt att kunna åka ut på vintrarna o bubbla tunna,

ha pool party på sommaren ;p Men tycker dom gjorde rätt beslut ändå!

Läs och kolla mer på huset HÄÄÄÄR


Just wasting my time

Namn: Mimi Christina Gulli Bodin Sjögren
Piercingar: Hål i öronen,
concha, tragus, tunga och två gömda.
Tatueringar: Nej, men bestämt mig för vilken jag ska göra.
Längd: 163-165
Skostorlek: 35-37, hah.
Hårfärg: Blond
Fräknar: Ja, på sommaren.
Motto: Vinnar göra inte annorlunda saker, hon gör saker annorlunda. Det man ger får man tillbaks.
Kär? Som aldrig förr.
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ibland, skulle vilja att åren bestod av mer sol o värme.
Vilket schampo använder du? Sunsilk
Vilken parfym använder du? Just nu använder jag den nyaste, Escada - Sunset Heat
Vad är du rädd för? Att bli sårad, småkryp, mörkret..
Gillar du att tvätta? Inte ett dugg.
Gillar du berg- och dalbanor? Oja!

 

Senaste…
Filmen du hyrde? Minns inte.
Filmen du köpte?
Minns inte.
Låten du hörde: Någon på radion som jag inte la märke till.
Låten du laddade ner? Laddar inte ner musik.
Personen du ringde? Mathias.
Personen som ringde dig? Max
TV-program du såg? Gossip Girl imorse till frukosten
Person du tänkte på? Dum fråga, min ros så klart. Haha!

 

Favorit…
Sak att göra: Njuta av allt underbart i livet.
Dryck: Ramlösa / Loka
Kläder: Just nu måste jag säga att det är mina Bench tröjor och onepice. Haha!
Film: Twilight, Disney.
Bil: Mustang, nya modellerna.

Serie: DH, Grey's, Gossip Girl...

 

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke?
Jadå.
Gråtit över en flicka? Japp.
Ljugit för någon? Har hänt va.
Varit i slagsmål? Ja, tyvärr.
Blivit arresterad? Nej.
Träffat någon från internet IRL? Inte vad jag minns iaf.

 

Antal…
Gånger du varit kär?
Två
Gånger ditt hjärta brustit? Fler än två, svek o lögner är det värsta som finns.
Hjärtan brustet på grund av dig? Oj, inte en aning.
Tjejer du kysst? Har väl hänt en del när man var yngre, hah.

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Inte många, två-tre kanske?!
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Några gånger.

 

Senaste…
Boken du läste?
Hundraåringen, grym! 5 av 5
Personen du fick e-mail av? En kollega
Personen du fick brev av? Oj, var väl någon räkning.
Personen du fick sms av? Mathias
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Oj, har det hänt?! Skilda ju. Mamma o co för 1 v.
Saken du köpte? Framkallning av foton.


A true lovestory never ends

Satte ihop ett litet bild-pussel igår.. Dom flesta bilderna är från när vi var på våra båtturer i Turkiet men framkallde också några andra bilder på "minnen" vi har ihop. Sälen med min familj, Sälen skirock, Lisberg, Babe fyllde 25 och hoppa fallskärm. midsommar... Tänk att det redan gått lite över ett halvår sen allting startade, helt galet vad fort tiden har gått! Dock har jag bara minnen på bild sen i april, då alltid startade på "riktigt" och världens bästa och underbaraste kille vart min (:

Nu är bara frågan om vart jag ska ha den..?!


When your ex says ”You’ll never find someone like me” reply with ”That’s the point”

Dag 2 på jobbet efter semestern (Längtar till 22/12).. Idag var det tungt att kliva upp, men ist för att jag ligger och snosar i 30-40 min som jag gjorde förr kliver jag ipp efter 5-10 min, KORS I TAKET! När Mathias säger hejdå på morgonen är jag helt död, skulle aldrig någonsin klara av att kliva upp vid 6.. Eller gjorde ju det förr, och simma varje morgon men inte en chans att jag gör det dom närmsta veckorna :P

Igår var vi ut till IKEA direkt efter jobbet, köpte rullgardiner till mitt sovrum, äntligen! Inatt var det mörkt och vi (iaf jag) fick en riktigt skön sömn! Efter ikea vart det att fylla på frys och kyl så vi har massa mat, och massa mat de vart det kan jag säga.. Men middag och lunch för två varje dag så behövs det massa mat, speciellt mad tanke på hur mycket Mathias äter, haha. Helt sjukt att så mycket mat kan få plats i den lilla magen ;P

Idag blir det iaf comeback på gymmet, usch vilken ångest men samtidigt grymt taggad på träning! Mitt gymkort gick ut i mitten på semestern och köpte inget nytt.. Dåligt med träning!! Men har inte vart så mycket på hemmaplan heller (dålig bortförklaring). Efter det blir det nog en kaffe och skitsnack med Klumpen eller nått.. Babe ska jobba sent, så tröökigt :P Ha en fin dag!

Min lilla neger igår under storhandlingen


Fattigdom och elände

Näädå, men nu är vi hemma igen.. Haft en helt fantastiskt bra vecka! Mamma och co kom ner till Side på tisdag/onsdag natt och samma gjorde Pontus och Kicki.. Fick sms av Pontus på måndagen, "ses snart då!" sen ett dygn senare så satt dom på grannhotellet :P
Denna vecka har innehållt allt.. Sol, värme, bad, skratt, öl, drinkar, kärlek, familj, vänner och massa massa mer! Träffade även Angelica och hennes man en kväll där nere, hon bor ju där och det är inte allt för ofta man träffas, vi snacka mycket minnen och skrattade hela kvällen.. Mycket behövligt var det! Och roligt att få träffa Sezgin (:


Kommer bildbomb om någon dag (: Medans bjuder jag på en bild när Mathias och Pontus dansar lite magdans!