Blöta skor och skit skivor

Kan snön sluta smälta bort? Blir så jävla blött och så bubblar det i skona för att man blir så blöt, riktigt irriterande! Men men, vad ska man göra då? GE MIG KYLA OCH  MASSA SNÖ.
Och köpte nya skivor för att kunna bränna ut filmerna som vi skulle kolla på ikväll, tror du skivorna fungerar? NEEJ! Eller så är det brännaren som är mongo, väldigt irrterande. Jag har inte haft en toppen dag idag precis, BLÄ!

Ikväll så blir det lugnt och skönt, ska bara kolla film och mysa. Men eftersom filmerna inte gick att bränna får jag väl hyra.. Ska iaf se High school musical 1 och 2, me love och han är så sjukt snygg Zac Efron, GE MIG!


Jaaja, skriver mer senare kanske..Underbart fri

Äntligen! Första dagen igår som jag inte kände mig ledsen eller nedstämd för att vara ensam.. Låg hemma och kolla på tv med massa tända ljus och en brasa, så avslappnande och skönt. Fast var ju inte ensam hela kvällen Danne och Heikki kom ju och var sociala också.  Det är så underbart att slippa känna sig ensam och så skönt att inte behöva ha någon att behöva anpassa sig efter, UNDERBART FRI!
Gud vad dagen igår var en bra dag, vaknade med mysigt sällskap på båda sidor, käkade middag på Cheers, det snöade, var en skön temperatur ute och jag mådde så bra. Riktigt lycklig var jag!


Idag har jag bara slappat, var och käkade frukost med Danne och Heikki på Helena´s. Mår inte skit bra idag, kommer nog bli jäävligt sjuk! Men men.. Nu ska jag sova!