Malmö

Nu har vi checkat ut och packat in allt i bilen, ska ut och shoppa nu sen blir det vidare till Halmstad och Tylösand :)

Ha en underbar dag i solen!


Roadtrip

Nu är jag och Mia i Malmö, kom hit för ca 2 timmar sen.
Vi åkte till Linköping i lördags morse och var där två nätter sen är vi i Malmö inatt och vidare till Halmstad imorgon :)
Sen kanske Smögen eller Strömstad eller liknande, slut destinationen är iaf Göteborg :P

Nu ska vi duscha och göra oss klara sen blir det restaurang och några cider, ska även grogga lite innan vi går ut mot stan :)


Skriver så ofta jag kan :)
Ha det toppen!

Hemfärd

Nu står vi vid receptionen och väntar på taxin..
Flyget går halv 5 och landar kvart över, sen är det inte långt hem.. Jätte skönr!
Tack för en underbar resa tjejer!

Ha en underbar dag!

Mätt och belåten

Nu har vi vart ute och ätit mat, vart en tre rättres :)
 Ska snart sova, imorgon åker vi ju hem. Har haft en jätte bra vecka, helt sjuk underbar! Skulle inte kunna vart mer nöjd..

God natt.

Städning

Nu har vi packat alla våra väskor, tror inte någon av oss kommer fån igen dom imorgon..
Har även städat lägenheten också men måsta dammsuga och torka golven imorgon, BLÄ!

Nu kommer taxin nim 30 min så jag måste göra mig klar, vi ska ut och äta idag bara och ta det lugnt..
Ska bli så gott med någon riktig maträtt!

Hörs sen!

Längsta ute kvällen någonsin

Igår kväll var vi på Gute, kom dit vid 22 tiden.. Man var tvungen att vara där så tidigt för att ens ha chansen att komma in, men självklart så fixar Amanda ALLT! Fick gå före hela kön, inte visa leg (sten hårda på 20).. Ingenting! Vi var alltså på krogen mellan 22.30 och 01.30, jääätte lång tid.

Sen när vi kom tillbaka hit så träffade vi på Anders och Fredrik, vakterna här på Kneippbyn som skjutsade oss från receptionen till våran lägenhet en natt när vi kom hem och hade ont i fötterna.. Men igår så var dom inte lika sugen på att skjutsa oss så Moa tog sin cykel som hon hittade och cyklade hem medans jag, Frida och Denice gick och hittade en liten skrinda som jag och Frida drog Denice i, det gick hur bra som helst vi hade så jävla kul men förstår ni hur kul det var när vi kom till en uppförs backe och vi drar Denice och vi märker inte att skrindan vickar och ni skulle sett hur Denice såg ut när hon låg där, HUR KUL SOM HELST! Och Amanda stannade kvar en stund till och tjatade o flörtade lite till så hon fick skjuts till slut iaf.

Igår innan vi åkte till Gute så satt vi här hemma på våran balkong med lite folk och vart små fulla o pratade Gotländska, eller vad man ska säga att det var, vi satt ett e efter varje ord.. Till slut i taxin gick det över till att Moa pratade Norska (försökte iaf), Frida höll sig till Gotländska, Amanda skånska, Denice skånska och jag höll mig till den vanliga dialekten..

Frida har inte lagt in bilderna på kameran än så det kommer MASSA bilder sen.

Idag på dagen blir det väldigt lugnt, ingen av oss mår bra.. Alla är sjuka. Men ikväll ska vi ut och äta sen får vi se hur det blir.

Ha en underbar dag!!

Mini golf och PARTY!

Idag har vi tagit det ganska lugnt eftersom det har vart dåligt väder men vi har iaf spelat mini golf, vet inten riktigt vem som vann för har inte räknat ut det än.. Men kommer bilder och poäng sen!

Nu håller vi på att göra oss klar för en ute kväll, vad annars? :P Blir nog kanske Gute ikväll med, men nu är det bråttom!

Ha en underbar fredag!

Gutekällaren

Igår efter vi hade vart på Kallis och gjort oss klara så gick vi på en skit tråkig förfest men sen drog vi till GUtekällaren.. Det var väl helt okey men kom dit för tidigt så vi åkte hem 01.30 kanske.. Ganska skönt. Men idag är det dåligt väder här så det blir inge Kallis idag men vi ska spela en mini golf tror jag sen får vi se vad vi gör ikväll, beror nog mest på vädret och eftersom alla i stort sätt är sjuk så är vi lite små sega. Men nu ska jag ta en dusch och göra mig klar för en mini golf, hörs sen!

Inte lagt in bilder på datorn sen igår men det kommer senare..
Men ni kan kolla www.fridaramstrom.blogg.se eller www.annaamanda.blogg.se och läsa lite mer om våran resa där :)

Ha en toppen dag!

Kallis

Idag vart det after beach på Kallis, så jävla kul! Vi har haft en sån jävla bra dag, den här resan är bland det bästa jag jar gjort i hela mitt liv!!!! Vi har det så sjukt bra, idag var det mer drag på Kallis är var det var i förr går när vi var där, det har kommit så mycket folk igår och idag, kommer ännu mer imorgon och på lördag! Så nice, bilder från dagens after beach kommer senare men som sagt, finns mycket bilder på facebook!

Ha en toppen dag.
Hörs sen!

Pippi land


Igår har vi vart på Pippi landet, as kul! Hade jäätte roligt!
 Lyckades till och med ha sönder en hoppborg, haha! Hela hoppborgen rammla ihop och när vi kommer ut står alla föräldrar och kollar skit surt på oss :P







Jag starta sist med vann if :P

Men nu orkar jag inte lägga upp mer bilder här men finns på facebook :)

Gute

Nu är vi tillbaka hemma, har vart på Gutekällaren ikväll.. Satt först på våran balkong med grannarna, tre stycken var as snälla, hade jätte trevligt men men av dom, men en av dom var ju helt sjuk i huvudet.. Vi sa åt dom andra tre att gå och lägga honom och det gjorde dom också eftersom dom också inte klarade av han.

Men iaf, vi har haft så sjukt kul ikväll! Det var så stor, så mycket folk och massor av alkohol :P
Kommer bilder imorgon!

Men nu bilr det väl efterfest med grannarna eller fyllemat och sova.

Ha det toppen!

Kallis

Som sagt, vi är tillbaka i stugan har legat i en park vid hamnen sen gick vi på after beach på Kallis, FYFAN vilket drag! Sjukt mycke folk, så sjuk stämmning så det var helt sjuk! Ni missar något ni som inte är här.. Min förkyldning har vart jätte jobbig hela dagen men nu verkar det vara lugnt, var och stor handlade på apoteket innan after beachen så nu jääävlar! Ska in till stan och förfesta nu sen blir det Gutekällaren.. Ha en sån underbar kväll alla ni som INTE är på Gotland för det kommer alla vi på Gotland ABSOLUT att ha!




Ingen ohyra

Nu är vi tillbaka i vårat eget rum, spindlarna är borta! Hur skönt som helst.. Men lyx ställe som fan som vi sov i inatt!



Kaos, stugbyte och ohyra

Ja, nu har vi bytt stuga pga av spindlar..

Det började med att vi såg två stycken stora spindlar när vi kom men sen efter vi hade vart på systemet och handlat massa mat så sätter vi oss ute på altanen, äter och dricker lite. Hade bestämt oss för att bara ta det nlugnt vi fem ikväll och mysa med varandra och dricka lite men efter ett tag när det börjar bli mörkt så kommer det fram massa spindlar och då menar jag inte stora som dom vi såg när vi kom utan DUBBELT så stora och det var bara inte en heller, det var kanske 20 stycken stora korsspindlar och kanske 30-50 stycker mindre men ändå stora..
Då tar vi det en kille som jobbar här så han försökte ta bort dom värsta men när han hade gjort det eller försökt i typ 15 min gick vi in och satt oss för att dom skulle försvinna helt tills imorgon av det där medlet men då började vi kolla inne och då var det fullt spindlar bakom gardinerna, garderoberna m.m. Vi fick panik och nu har vi fått flyttat och bor i värsta lyx stället, ena kort sidan av huset är av glas och står en bit ut över havet, fyfan vad nice :P Men dom sanerar imorgon och då flyttar vi tillbaka till spindelhålet, är dom inte borta få så åker jag hem, do betalar flyget och pengarna tillbaka!


Här är en av dom men ändå inte den största..

Hemma men borta

Har nu kommit hem från Cypern, hade det jätte bran men kanske lite för varmt ibland och när man skulle svalka sig i havet så var det lika varmt som luften nästan.

Men nu befinner jag mig iaf på Gotland med brudarna, Moa, Amanda, Frida och Denice. Kom fram till Gotland vid 12 tiden efter 40 minuters flygning, gick jätten fort jämfört med båten som tar 4-5 timmar. Nu har vi packat upp och sitter på balkongen ska snartn gån och handla och tilln systemet. Ha en toppen kväll, för det kan jag garantera att våran blir i det här bra vädret iaf :)