Saknar dig <3

img_0850 (MMS)

Saknar dig <3


Spådom 6/9 -10

Jag får fram kärlekskort, tycker du om någon? Vet inte, kanske. Ja, det är inte fel det där inte. Hur bor du? I ett radhus. Hemma eller? Ne jag har köpt ett eget.
Oj vad bra, du satsar rätt du! Fick du pengar eller hade du sparat? Ne jag lånade. Ja, det var rätt tänkt.

Jobbar du med folk idag? Njae, jag är marknadskoordinator och säljare.
Du tycker om motion och att springa va? Aa.
Jag tycker du ska bjuda hem killen en helg. Vart bor han, i Stockholm? Njae. Jag förstod det när jag såg avståndet här.
Du kommer gå spikrakt upp på stegen på arbetet, men du får inte ha för bråttom. Du äter lite för fort också, och tänk på att dricka mycket vatten, speciellt när du motionerar.

Du umgås inte med så mycket tjejer du. Du jobbar mycket och har kanske inte alltid tid för sånt. Du kommer bli uppvaktat av många killar och du får det lite tufft. Har du haft ont i magen på senaste tiden? Ja, lite. Vad är det då? Jag vet inte. Är det på grund av jobbet? Ne, det tror jag inte. Ne det är nog något annat. Var försiktig med ryggen!

Har du glasögon på jobbet? Ne, linser. Byter du dom varje dag? Ne, varje månad. Ja, var noga med det.
Dina tursiffror är 8, 11 och 7. Är killen lång? Ja, det är han väl. Han är väldigt fin! Vad är det han idrottar med? Inte den blekaste.

Är du ovanligt trött? Aa. Varför det? Jag vet inte. Det kanske är jobbet som gör det, men oroa dig inte. Det kommer gå jättebra, du är noga och snabb. Ska du på en utlandsresa snart? Antagligen.

 


Har tagit bort vääldigt mycke av det hon sa... Det var mest om killen/killarna och familjen som jag inte tyckte alla borde veta :P Meen men, lite grann kan ni läsa iaf!

Tack Mikkan för anteckningarna!


I'm redy to let my walls come down, down.


Bara älskar den här låten just nu, texten är så jävla rätt!

Vääldigt dålig på att uppdatera.. Har så m...

img_1249 (MMS)

Vääldigt dålig på att uppdatera.. Har så mycket annat att göra än  sitta vid datorn och nörda :p Mycket men lite har väl hänt sen sist, festa lite i fredags med Jennifer.. Alltid lika roligt, och skönt.. Första gången på riktigt länge som jag verkligen öppna upp mig och prata om allt. Vart mycket prat hela kvällen, bådas munnar gick som smatterband :) På lördagen var jag hundvakt och umgicks med Josefin en stund sen gled jag om kring lite innan det vart sängen. Söndagen spendera jag med Igoree till kl 15 då jag, Josefin och Michaela gick o spådde oss.. Alltid lika coolt, helt sjukt att hon kan veta allt det där genom en kortlek! Mikkan anteckna så de kommer upp här så fort jag fått dom :) I veckan se det ut att bli mycke jobb, kanske träning om jag hinner annars bara dom vanliga promenaderna.. Riktigt duktig med det nu faktiskt, men det är nig bara för att jag ska vinna  Annars i veckan då, hoppas på att kanske få lite fin besök från N-town eller att jag åker dit?!  Hoffmaestro på fredag och en natt i Sthlm med Hanna & Jennifer, kanske några fler också.. Nice!  Har inte så mycket mer att dela med mig av.. My life is sweet 


Vill bara berätta att mitt liv är underbar...

img_1240 (MMS)

Vill bara berätta att mitt liv är underbart och att jag är lycklig! Är så tacksam för alla min underbara vänner och familj, ni är mitt allt