Bakis söndag..

Ja, idag blir det nog en riktig bakis söndag.. Skönt! Ska baras ligga på soffan tror jag, kanske ska gå till Ica.. Tänk vad gott med honungsmelon, eller vettenmelon och typ ett päron eller något. Jätte konstigt, vaknade i morse och var sugen på melon.. Många roliga bilder togs igår, ni får se sen för nu ska jag kolla på mannen som kunde prata med hundar..


See you!

Löning = ute lördag

Idag har jag vart med Angelica i Valbo ca 2 - 3 timmar, finns så mycket kläder men ingenting som faller mig i smaken.. Skit tråkigt! Men ska ta en riktig shopping tur till U-sala eller Sthl någon dag väldigt snart, hösten kommer ju med storm steg och när man öppnar min garderob skriker det bara sommar, usch! Vad mysigt det ska bli med höst, alla mysiga stickade tröjor och när man kommer hem efter en prommenad och sätter på sig duntofflor, filtar och dim skönaste mjukiskläderna man har..

Ikväll är det utgång för hela slanten :P Nej, inte hela men kanske några hundra.. Har inte fixat något från systemet för jag tyckte att det kanske var dags att tömma kylen på allt bubbel vin o liknande sen studenten, har hur mycket som helst kvar.. Men har två riktiga champange flaskor men dom ska jag spara till ett vettigt tillfälle :)

Min nya dator..
 

Ha en underbar kvall!


Min sommar..

Min inlägg den här sommaren har inte vart många och inge roliga.. Men nu har jag internet igen och en ny dator så nu kommer jag nog börja blogga igen. Tänkt iaf lägga upp lite bilder nu från min sommar :)


Grönalund med Michel

Ayia Napa

Bal

Grill kvällar

Roadtrip
         
Blider från Gbg, Smögen, Halmstad med inga från Linköping och Malmö.

Tjurfäktning Madrid

Hemma igen

Ja, hemma från Madrid igen.. Kom hem i Söndags kväll/natt.
Hade jätte kul, sena nätter, tjurfäktning (klarade inte av det så gick dör ifrån efter ca 5 min), shopping och helt underbart.

Nu har nedräkningen till lördag börjat, förstå att slänga sig rätt ut från 4000 m..
Jag kommer nog dö men då har jag iaf testa på fallskärm och fick bekräftat att jag nog fortfarande var höjd rädd :P
Men nu ska jag fortsätta jobba lite, ha en underbar dag.

Madrid

Ja, inatt åker vi till Madrid på kick off med jobbet..
Ska på tjurfäcktning m.m.
Ha det toppen!
Kram

Äta, jobba, sova, dö

Den här veckan på jobbet har vart riktigt jobbig, och inte är den slut än heller..
Efter 5 veckors semester ser man inte fram imot ett helt år till av jobb, eller rättare sagt.. RESTEN AV LIVET.
Äta, jobba, sova, dö är det väl..

Idag efter jobbet blir det upp till lillebror på sjukhuset och umgås lite med han när mamma är hos frissan och gör sig fin utifall det blir att hon följer med på Kick off:en till Madrid om en vecka.

Nej, nu har jag min sista r

Hemma igen

Ja, jag och Mia kom hem från våran Roadtrip i fredags kväll.. Vi var i Linköping, Gränna, Malmö, Halmstad, Göteborg och Smögen. Vi hade det hur bra som helst, lägger in bilder senare.

Direkt när jag kom till Gävle skjutsade jag Mia till Robin och sen åkte jag till sjukhuset för att hälsa på lillebror.. Krockade med moppen in i en bil i onsdags kväll och opererades hela natten, lårbenet var av, hela knäskålen krossad och Axeln ur led.. Har vart lite små problem med morfinet för hans kropp reagerade så konstigt på det men nu är han på bättringsvägen. Han fick stå upp två gånger igår, självklart inte på benet som är skadat men måste ju röra på sig för att inte resten av musklerna i kroppen ska försvinna också. Men pratade precis med han och han låter jätte pigg och han börjar snart med rehabliteringen. 

Men nu ska jag hem och laga mat åt den andra lillebrodern eftersom han är ensam hela dagarna medans m