The shit you hear about me might be true. But then again, it might be as fake as the bitch who told you.

Åååh, vad är det för fel på mig? Ena dagen vill jag ha fiskar, andra dagen katt, tredje dagen häst, fjärde dagen hund... Sitter hela tiden och kollar olika kattungar, hundar och hästar på blocket.. Kollar runt på hemsidor efter olika roliga tillbehör. För nog första gången i hela mitt liv har jag inte ett ända djur, katten Musse är i katthimlen, hunde Bamse är i hundhimlen och mina fiskar är också i fiskhimlen(eller havet?). Musse och Bamse har funnits med i mitt liv från att jag var 6 år fram tills för ungefär 2 år sen, är i alltså i storsätt uppvuxen med hund och katt. Har nog haft alla sorters djur men just hund och katt är favoriterna...

Saknar ett litet husdjur helt enkelt! )=


A girl's dream

En gammal bekant till mig gifte sig för några veckor sedan, och vilken klänning hon hade! Snacka om en tjejsdröm.. Hela bröllopet verkar ha vart super fint, vigselplatsen, kläder, hår, ringar, blommor.. Allt ser verkligen super romantiskt och fint ut på bilder. Måste visa er bilderna, så vackert!

Vigselplatsen


Kelly Clarkson - Mr. Know It All

Mr. Know It All
Well ya think you know it all
But ya don't know a thing at all
Ain't it something y'all
When somebody tells you something 'bout you
Think that they know you more than you do
So you take it down another pill to swallow

Mr. Bring Me Down
Well ya like to bring me down, don't you?
But I ain't laying down, baby, I ain't goin' down
Can't nobody tell me how it's gonna be
Nobody's gonna make a fool out of me
Baby, you should know that I lead not follow

Oh you think that you know me, know me
That's why I'm leaving you lonely, lonely
'Cause baby you don't know a thing about me
You don't know a thing about me
You ain't got the right to tell me
When and where to go, no right to tell me
Acting like you own me lately
Yeah baby you don't know a thing about me
You don't know a thing about me

Mr. Play Your Games
Only got yourself to blame when you want me back again
But I ain't falling back again
'Cause I'm living my truth without your lies
Let's be clear baby this is goodbye
I ain't coming back tomorrow

 

Vet inte om det är en ny låt av henne eller om den är gammal,

jag har iaf inte hört den förrän i förra veckan.

Hursom, en låt som är precis så som jag gillar den (:

Blir liksom extra taggad, en extra kick i arslet när man står på springbandet och lyssnar på den här.


Baby, you should know that I lead not follow

Oooonsdag var det ja.. Idag blir det en timm body combat med jobbet, härligt! Efter det ska jag göra lite ärenden och köra lite på gymmet tänkte jag. Sen efter 20 blir det lite häng med tjejerna, riktigt mysigt!

Igår var en mycket bra dag! Efter jobbetåkte jag och handla en ljuslyckta, ska göra lite fint och höst mysigt på framsidan har jag tänkt.. Efter det var det gymmet och vid 8 åkte jag och babe ner på stan för lite bio och mys. Kvalitetstid! Vilket var mycket behövligt, sååå längesen vi gjorde något tillsammans. Efter denna helg så är det förhoppningsvis klart med kök o allt.. Jag hoppas som fasiken iaf! Eller köket kommer väl behövad göras lite på nästa vecka också, men nästa helg kanske vi kan göra något riktigt mys! Vi har ju haft mys hemma, ofc! Men nu menar jag komma ut och göra något tillsammans o mysa (: Saknar det...

Ha en fin höstdag i regnet, det ska iaf jag (:Kors i taket, äntligen!

Tog bara vaddå 3 år sen dom börja prata om det!?

Dock kan inte jag använda den då man måste ha uppdaterat telefonen senast 1/7 -11,

har inte kunnat gjort det då jag jailbreakat min. Men ska göra om hela telefonen o göra ny uppdatering i veckan!


Listen to what people say when they're mad, that's when the truth comes out

Vart en lugn och nykter helg, kors i taket ;P Andra nyktra helgen i rad.. Nice! Men inte fasiken är man utvilad på måndag morgon för det... Förstår inte varför jag är så trött, till och med på kvällarna.. Kanske för att babe vaknar kl 8 på lördag/sondag mornar och vilket slutar i att jag också kravlar mig ur sängen vid den tiden?! :P

Hursom, i fredags skruva vi kök till 23.30 sen gick vi hem och myste o kröp ner i sängen.. Lördag morgon vaknade jag av massa pussar och eett hejdå, eftersom han drog iväg till Järvsö och cyklade lite, jag der emot låg kvar i en halv timme till innan jag släpa mig upp. Duscha o gjorde mig klar, vart upp plockad av Klumpen o drog till Skutskär för att spå oss lite.. Vet inte riktigt vad jag tycket om henne, sådär faktiskt.
Efter det så släppte Klumpen av mig hemma, åkte o köpte lite frukost/lunch, tränade lite och tog det lugnt.. Träffade Mia senare på kvällen o snackade lite skit innan jag åkte hem och lagade tacos med babe o hade massa kvalitetstid!

Igår så vart jag som vanligt väckt av Mathias typ 8-9 på morgonen av massa pussar o kramar, älskar sätter att bli väckt på men inte tiden.. hehe. Vi käkade lite furkost o sådär, babe drog iväg o fixade med köket o jag kollade ett avsnitt av Greys inann jag börja städa lite och gjorde rent på framsidan.. Så jävla skitit! Vi 17 tiden åkte vi hem till farmor och farfar för lite middag, mycket trevligt att samlas med all familj + Johanna, doch - Martin.
Efter det åkte vi hem o kollade på Gustafsson's nya program.. EFter det mös vi till det i sovrummet med massa tända ljus o popcorn i sovrummet!
Bli först med det senaste...Bli först med att prova nya produkter och tjänster.
Som Buzzador har du möjlighet att prova nya produkter och tjänster. Allt du behöver göra är att berätta om dem för dina vänner, öga mot öga och/eller via sociala medier. Att vara Buzzador är gratis och innebär många spännande möten mellan dig, dina vänner och nya produkter eller tjänster


HÄR Blir du medlem och är med och få testa dom nyaste grejerna först!

Vill du läsa lite mer innan du blir medlem? Det gör du här.


Jag är medlem, det är därför jag fått chansen att ge er DIGSTER Premium gratis i 6 månader. Ange koden "buzzador" bara när ni blir medlem (:

Är det så här det ska va? Jag blir så j*vla förbannad! (känsliga bilder!)

Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor.

När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön. Det är där de ska campa. Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv. Ingen av dem vet att det här är Johns sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?
Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare. Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde. De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med. Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar.

Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo. Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom. De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.


Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull. John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister. Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet.

Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka. Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna.

Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet. Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra. Ibland gör de uppehåll i tortyren.

De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld. Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön. John kvicknar till och simmar utåt.

Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så.

Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop. Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig. Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten?
Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år. Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom. Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt.

Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar. Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom.

Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting. Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö. Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.
Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet. Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.

Kopiera och sätt in på din blogg, visa att du bryr dig. Stoppa våldet!

Digster Premium - Gratis i 6 månader

Nu använder jag mig av DIGSTER! Digister hjälper dig enkelt att hitta dom bästa playlist efter din musiksmak och dina favorit artister
o sen håller dom uppdaterad då det hela tiden kommer ut ny musik.
Skaffa ett konto du med, det går fort.. Bara att koppla det till Facebook om man inte orkar skriva in alla sina uppgifter.


Listerna kan du koppla samman med Spotify såklart så du alltid har dom lättillgängliga.
Använd koden buzzador när du blir medlem så får du Premium gratis i 6 månader!
Jag är en Buzzador, vilket ger mig chansen att prova på DIGISTER Premium gratis i 6 månader och får chansen att ge er gratis premium i 6 månader också. Ange koden buzzador bara när du blir medlem.


Vad är Buzzador?

Bli först med att prova nya produkter och tjänster!

Som Buzzador har du möjlighet att prova nya produkter och tjänster. Allt du behöver göra är att berätta om dem för dina vänner, öga mot öga och/eller via sociala medier. Att vara Buzzador är gratis och innebär många spännande möten mellan dig, dina vänner och nya produkter eller tjänster.

Bli Buzzador HÄÄR, eller vill du läsa mer innan du blir medlem tryck HÄR.


A smile doesn't always mean a person's happy. Sometimes it just means they're being strong.

Torsdag imorgon är det heeeelg! Underbart. Veckan har vart bra, tränat måndag o tisdag, vilodag igår.. Har inte tränat axlar o biceps något pga inflammationen (vilket är nästa borta nu, bara ont i vissa lägen). Igår var jag ut till Klumpen på Iggön där hennes mamma o Sune bor, super fint där ute! Satt o snacka massa skit bara och hade lite kvalitetstid! Idag vart det raka vägen ut till Ikea och plocka ihop halva köket på "Tag själv lagret". Usch! Tog sin lilla tid.. Efter det bär det av till gymmet, ska mjukträna armar lite tänkte jag.. Bara känna liksom. Får väl även bli ett pass som alla andra dagar denna vecka. Skapligt less på ben/rumpa, rygg o mage nu.. Vill byta av lite!

I helgen blir det lugnt faktiskt, på fredag har jag inga planer.. Babe drar till Järvsö och ska cykla lite Downhill på lördag och jag ska spendera tid med Klumpen, ska börja med att spå oss igen kl 10 hos en ny tant.. Kul att testa någon ny! Sen får vi se vad det blir, ska iaf vara nykter denna helg känner jag.. Nykter en löningshelg, wtf liksom ;P

På söndag ska jag nog köra i köket med babe hela dagen, om han vill o behöver min hjälp dvs ;P


Saknar sommaren redan!


Face your promblems, don't faceBOOK them

Ångest inlägg blir det häär... Var ju så nöjd innan sommaren, eller vart nöjdare o nöjdare för varje framsteg och började trivas i mig själv mer o mer. Sen kommer sommare o semester vilket resulterade i 2 veckor utomlands (med noll träning), tränade väl 2 ggr första semester veckan och sen vart det inte mycket träning alls på totalt 5-6 veckor?! Någon prommenad någon gång i bland, två svängar i hemlingby o så.. Vilket betyder vad?! Jo allt det jag hade byggt upp på några månader i stortsätt försvann och man blev till det "slappar" igen.. DAMP! Hur kan man slänga bort så bra kämpat i månader!? Damp iaf. Meen men, är huvudet dumt får kroppen lida!

Men nu är jag igång igen, sen några veckor tillbaka.. Dock inga wow-resultat ännu. Dröjer väl! Dock så är det här med sluta röka och komma i form ingen bra kombination.. Usch! Funderar i stortsät varje dag på att börja röka igen! Usch. Nu jääävlar ska det tränas, ska dock inte gå ut för "hårt" och köra varje eftersom jag tror jag kommer tröttna då... Utan kör på 4-5 dagar / veckan med gym, ska börja simma andra veckan i okt 4 dagar / veckan igen på morgonen med Syrr. Om jag vill får jag ha träningsledigt fredagkväll, lördag och söndag.. Men det behöver ju inte att jag inte får träna dom dagarna.
Nu jäklars, vill tillbaka "innan-sommar-formen" och bättre, bättre, bättre!!Dessa bilder använder jag som motivations-bilder... Aldrig mer se ut så där, fyfaan! Usch.

Bild från Thailand vinter 09/10 och från Kap Verde 10/11

Bild från efter ca 2-3 månader med träning och regelbundna mattider.

Lite skillnad, visst.. Alltså, usch för hur jag såg ut innan. Damn, hah.

Men hade betydligt större tuttar ;P Det var väl ända +et

 

Självklart är jag som alla andra och lägger ut dom bilder som blir bäst,

precis som du själv gör! (-;


PRECIS! Ibland stämmer horoskopen in så jä...

img_4242 (MMS)

PRECIS! Ibland stämmer horoskopen in så jääääkla bra att man blir mörkrädd!


Muskelinflammation & dop-present

Jaepps, trodde först att det var en sjuhelvetes träningsvärk (vilket jag också haft) men nu när jag har konstant värk sen i torsdags så har jag pratat med min PT och hon säger att det är inflammation i Biceps och/eller supraspinatus. Ont gör det iaf, speciellt i viloläge.. Igår kväll när jag skulle sova värkte det tammefaan fast jag var helt avslappnad, skit knasigt tyckte jag men det är tydligen så det är?! Knas. Aja, blir att träna runt om dom musklerna..
Körde ju första PT passet i torsdags sen i juni och jäävlar vad hon kötta på, höjde mig med mellan 3-7,5 kg och körde "intensiv" pass på nästa alla kroppens delar, var så slut efteråt men ååå så härligt!!


Sen ska vi på dop jag och Mathias i slutet på oktober, men en sak jag funderar på.. Vad fasiken köper man i dop-present?! Ni som är mamma/pappa själv, vad uppskattade ni/ungen att ni fick?

Hund, häst, katt.. Djur med päls.

Jag är ju en riktig hund, katt och häst människa.. Alltid har jag tänkt, när jag blir äldre och skaffat familj mm så ska jag ha ett litet stall nästan bredvid min snygga enplans villa vid vattnet (eller ha nära till ett stall) så man kan ha häst. Jag ska ha hund, två stycken.. En större hund och en mindre hund. Utekatt vill jag också ha. Mycket vill ha (; Nä, men alltid har jag sett min familj med en eller två hundar.. Hundar är helt underbara! Så fort jag för möjlighet så är jag hundvakt (som ni behöver det någon gång så ropa till).
Men nu är det ju så här att baby är allergisk och tål inte djur med päls.. Och faktiskt är det han jag ser mig ha familj med ;P Därför har jag redan nu (längesen) börjar kolla lite på vilka hundar som är mest allergivänliga.. Detta får du upp om du gör en enkel google-sökning. Faktiskt så finns några av mina "vill ha hundar" med på den :D


Bichon frisé.                                             Russkaya Tsvetnaya        Pomeranian          Samojedhund
Bolonka

Vilken hundras kan man ha om man är allergisk?

Det finns egentligen ingen hundras som är säker för allergiker. Allergi är mycket individuellt och den ras som en allergiker tål behöver inte fungera för en annan allergiker. Det finns några raser som ofta omtalas som mer "allergivänliga" än andra. Tyvärr har man ännu inte lyckats få belägg för att dessa raser verkligen skulle vara säkra ur allergisynpunkt. Många tror att om hunden bara har en viss pälsstruktur så ska allergirisken var minimerad. De flesta är dock inte allergiska mot hundens päls utan mot äggviteämnen som finns i hundens hudavlagringar (mjäll), saliv och urin


Andra hundar jag vill ha...
- Dobermann/Rottweiler (korsning)
- American Staffordshire Terrier
- Chihuahua
- Engelsk Bulldog
- Labrador
- Flatcoated Retriever
- Golden Retriever
- Cavalier King Charles spaniel (En bamse, våran hund som inte finns längre)
- Bordercollie
Som ni ser.. Listan kan göras lång, har inte så bra koll på alla egenskaper på hundarna utan det är ju något man får läsa på mer om när det väl blir dags att skaffa oss en lite vovve :D

If you want to be loved for who you are, you need to be yourself

Igår när vi låg och kolla på film, eller babe låg bakom o höll om mig och sov så tänkte jag en massa..

FAAN! Vad jag har det bra, vilket underbart liv jag lever och vad lycklig jag är för allt runt om kring. Jag har dom mest fantastiska vänner man kan ha (ta år er, ni som känner er träffade), den bästa och finaste familj och släkt man kan ha i denna värld och en oemotståndligt underbar pojkvän/sambo...

Sen är det ju självklart inte bara det som gör att livet är så bra, pengar, jobb, mm har Stor betydelse på hur man mår. Och jag har ett bra och fast jobb (=vet vilken summa som varje månad rammlar in), körkort och snygg bil, ett helt eget (sjukt fint) radhus (dock sambo men jag som äger).
Jag är lyckligt lottad som har allt detta, många i ålder 20-25 har inte ens ett fast jobb, egen bostad mm.. Jag själv skulle inte kunna överleva utan jobb, körkort och egen bostad. Flyttade hemifrån när jag gick i 3:an på gymnasiet, jobbade då på McDonalds, städade på medialect 1 ggr/v och jobbade även lite extra på ett annat ställe.. Plus att jag hade/har min mamma bredvid hela tiden som hjälpt mig med att hålla koll på ekonomin o få ihop det, stöttat mig och puschat mig att klara mig själv.  Och det gjorde jag, samtidigt som jag höll på med det så tog jag mitt körkort.. Allt går bara man vill och bestämer sig! Dom runt omkring som "klagar" på att dom inte kan flytta hemifrån pga det ena o det andra säger jag bara en sak, sök flera eller ett nytt jobb! För att ha det man vill måste man först o främst ha pengar. Och för dom allra flesta så ramlar det inte in en skattkista på kontot bara sådär ändå, utan du gör ditt liv och dina framgångar! Sen är det väl klart att man klagar ibland, det gör vi alla.. Man blir aldrig nöjd. Eller rättare sagt, en säljare blir Aldrig nöjd (;

Jag har många personer att tacka att jag är den jag är och har det som jag har.
Ni vet vilka ni är och jag är evigt tacksamma för det ni gjort..
Även ni som gjort mig illa, utan er hade jag inte vart den jag är och så pass stark. Jag är på något sätt skyldig er ett tack också.Det största tacket ska min mamma ha,

utan dig hade jag inte vart där jag är idag!

Min förebild!Efterlysning!

Någon som vet vart det finns att köpa? (-:


Hårfärg

Så länge som jag vart blond nu har jag nog aldrig haft samma hårfärg.. OCh börjar tröttna! Är sjuuukt sugen på ljus/mörk/kall röd färg.. Men vet inte om jag vågar ;P Ljusbrun kanske? Elller svart/brun? Chokladbrun kanske?


Every girl has their bestfriend, boyfriend and true love. You're lucky if You are all that to her.

Längesen nu.. Inte lika roligt längre, meen ibland får man nå ryck som typ nu!

Annars då, trötta-risdag och det regnar.. Sverige levererar as usual! Har hittills en utav mina topp-sälj månader på jobbet denna månad, RIKTIGT skönt! Behövdes i höstmörkret som är på g..

I helgen vart det lugnt och party, i fredags vart det träning efter jobbet medans Mathias o hans pappa höll på i köket, när dom var klara så styrde vi lite tacos och myste ner i soffan till en film. Lugn och skön hemmakväll! I lördags åkte vi först till Borlänge o köpte ugn och spis, när vi kom hem stannade vi o handlade för att grilla lite och myste ute i höstsolen.. Vid 7 tiden drog jag iväg till Hanna som fyllde år och babe åkte ner till David o Joel tror jag.. Hemma hos Hanna var det ganska lamt, sysselsatte oss med att dricka en del o det resulterade i att vi var väl gaaanska fulla allihopa när det var dags för krogen ;P Men skit samma, riktigt roligt hade jag iaf! Vart en hel kväll med Lina, jätte härligt!

På söndag när jag vakna så sa jag till babe "Det här är dagen jag kommer dö".. Har  ALDRIG vart så dålig som jag var när jag vaknade första gången då på morgonen. FYFAN! Innan i lördags hade jag inte rökt sen i måndags och jag tror att det var därför jag mådde så dåligt, för att jag rökte.. Jag röker ju vanligtvis väldigt svaga cigaretter så när jag röker en vanlig prince, marlboro eller liknande så blir jag dubbellt så bakis dagen efter. (Så ni vet liksom, hahah)

Igår så drog jag iväg till gymmet vid 18 tiden, snabbträna lite.. Efter det körde jag en total storstädning, sista storstädningen jag gör själv innan babe flyttar in 100%-igt, han jobbade över så jag passade på.. Och fyfaan säger jag bara, allt jävla kalk i duschen är så drygt! Jag kalkar vanligtvis av den 1 ggr / månaden men nu var det nog 1 ½ - 2 månader sen plus att vi vart två personer ist för en.. Och det märktes kan jag berätta! :P Men nu är den som nyyy!


Btw, jag är grym! Sen förra måndagen har jag rökt totalt 7 cigaretter och det var i lördags, annars har jag vart HELT RÖKFRI alla andra dagar.. (Dock använde jag nikotintabletter dom två första dagarna)

Mathias kokbok, om ni kolla på bilden nedan så tycker jag att han ska hålla sig på den nivån ;P

Nädå, inte så farligt som det ser ut.. Jag är en liten del av orsaken ;P

Så jävla beroende, adda mig! Mimi_One of the simplest ways to stay happy is to let go of what makes you sad

Behöver jag ens säga något?

 

Jeffrey Campbell Lita Spike


En kille som ger bort skor vet vad kärlek är...

Den kommentaren fick jag på facebook-bilden (lika som nedan).. Och så sant så sant!

Han kan det där med att skämma bort mig min kille, åå så lycklig jag är och vart när jag öppnade kartongen! Gick runt i dom hemma igårkväll en stund och självklart är det dom som sitter på fötterna idag ;D I love them!
Det var så kul, för i måndags påväg ut till Valbo sa jag till babe typ "Undra om jag ska köpa mig ett par höstskor nu fast jag inte riktigt har råd den här månaden, vilka tycker du jag ska köpa?! Jag tycker dessa.." och visade bilden på dom skorna jag fick igår.. Fick till svar "Men älskling vänta till nästa månad ist.." "Men då kommer dom vara slut!!"
Men då hade babe fått någon snilleblixt när han var på stan i lördags och klickat hem dom.. Hehe, han har smak också ;D
Nu längtar jag till nästa lön så jag kan köpa massa höstkläder, ååh! Skorna kommer göra varenda höstoutfit skit snyg! haha.


Sen börjar jag få panik, köket + golv o vägg är utrivet men nu ska det bara in med nytt golv, vägg och kök.. Och har mindre än tre veckor på oss.. Hur ska detta gå? Inte ens hittat ett kök än.. Jag börjar få lätt panik, sitter och leter hela tiden men finns liksom inga, dom få som skulle passa är slut. Lättast (och dyrast) är ju att köpa allt spritt nytt från Ikea, men det blir sån jäkla summa på prislappen /= Tips någon?!


Världens finaste och bästaste pojkvän o sambo (iaf snart till 100%)!

Tu sei il mio amore


VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN ♥

Du är så bäst, älskar dig!!

Favvo-skorna :D


Fokus på fördelarna

Vad händer i kroppen?
  • Efter 20 minuter blir blodtryck, puls och temp normala
  • Efter 8 timmar är kolmonoxid- och syrehalt normal
  • Efter 48 timmar har luktsinnet och smaksinnet förhöjts
  • Efter 2 veckor till 3 månader har blodcirkulationen och lungkapaciteten förbättrats
  • Efter 1 till 9 månader har luftrörens flimmerhår återutvecklats och risk för blodpropp minskar
  • Efter 1 år har den kritiska risken för kranskärlssjukdomar halverats

- Spar pengar
- Slipper rynkor fortare än behövligt
- Känner mig fräsch när jag är men Mathias och luktar/smakar inte gammal-äcklig fimp!
- Mår bättre och orkar mer!
- och massa massa mera!

When the leaves are falling and autumn is coming...

.. I really need this (at least some of them)!
Så någon med lite extra pengar över, snääälla klicka hem åt mig! Har inte råd med nå nya skor denna månad, måste prioritera annat.. Attans!


Leoni SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Amineh SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

 

Höstens två vill haaa!

 

Janie SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Jemila SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM

 

Sen har vi ju favoriterna som jag är på tok för snål för att köpa.. Buuhu.
But i love them!

Lita Shoe SEK 1695, Jeffrey Campbell - NELLY.COM

Klicka på bilderna för att ta er till deras "hemsida"

Bra män kan man hitta bakom varje hörn. Varför är jorden rund då?

"Var inte glad för att de är många som vill ha dig, billiga varor har många köpare"

Oftast är det lättare sagt än gjort..

 

Det är svårt, det kommer bara som en våg ibland.. Att vara osäker är det värsta jag vet.

Jag försöker o försöker, kämpar o kämpar men ibland slår det tillbaka. Minsta lilla gest kan göra mig osäker och fundersam.

Ibland blir jag även osäker utan anledning, man tänker massa saker och inbillar sig själv en massa.

Jag vill inte vara osäker, absolut inte! Men jag kan inte sluta.. Hur länge måste man vara osäker innan man blir säker igen?

 


Borta bra med hemma bästa..

Har vart i Sundsvall några dagar och jobbat.. Riktigt roligt!

Började med att i tisdagsmorse var jag till Cutykirurgerna och tog bort två födelsemärken.. Usch vad otäckt :P Jag är ju så sprut rädd, hehe. Men hur äckligt var det inte att vara bedövad men ändå känna att dom höll på o sydd mm!? Usch. Tillbaka till jobbet vid 9 ca och sen vid 10 drog vi mot Sundsvall..

Tisdagen vart det inflytt och alla utställar ifärdigställde sina montrar, första gången jag var med på inflytt och riktigt roligt! Avslutade kvällen på Chow Pirayha (en jätte mysig thai restaurang) och hade middag med dom som hade golfat tidigare under dagen, korade vinnaren och hade trevligt!

Ondagen var det dags för mässa, riktigt bra dag och rolig! Hade middag med 130 utställare på kvällen på casinot i Sundsvall, och riktigt lyckat! Alla fick 100kr var i marker att spela för och jag gick hem 1000:- rikare iaf.. Spelade roulett och körde bara på svart eller röd, riktigt roligt var det.. Iaf när man vann! Avslutade kvällen i tid och var tillbaka på hotellet innan 12 iaf..

Torsdagen fick vi liiite sovmorgon, en halv timmer iaf ;P Välbehövligt! Hade en toppen dag på mässan och jag åkte hem där ifrån väldigt nöjd! Var hemma i Gävle vid 21, så skönt! Saknat babe har jag också, hehe.. Två nätter och tre dagar bara men attans vad man saknar någon så fort när man är kär.. Plus att alla mysiga sms gör väl att man längtar ännu mer! Helt underbart att få komma hem igår, pussas lite och krypa ner i sängen med honom och bara mysa! Guld värt. Dock var jag vääldigt trött och somnade till och med på soffan innan vi hann upp till sängen :P

Hursom, hade det grymt i Sundsvall men riktigt skönt att få komma hem igen!

Snygga "inflytt-tröjan"

Vinsten!

Mäss-outfit..