Förkylningsjävel - Vill träna

Jaa, har ju vart förkyld nu i lite över en vecka.. Känns bajs! Hade ju precis kommit igång med träningen, fick grymt resultat bara efter 2 veckor. Har bara vart ute på PW någon gång den här veckan, simmat en gång och grym 1 gång... Blir PT träning ikväll också.

Förkylningen är nästan borta, bara snorig o hosta kvar.. På måndag börjar jag med nya tag! Då är det även dags att fimpa cigaretterna... Får väl ersätta rökningen med träning helt enkelt. Har PT träningar fram till första veckan i maj och då jävlar ska det vara resultat som hette inte duga, denna sommar blir det inge bada i vassen! Inte bara det att det blivit dåligt med träning, har tappat matrutinerna helt nästan.. Glidit tillbaka mina gamla matvanor vilket inte alls är bra, mat 1-2 gg / dag. INTE OK!! Jag som var så duktig. Nu JÄVLAR!

 

Sen en annan sak, sommartid! Är det bara jag som har blivit sjukt trött efter man ställde fram klockan? Kan det vara så eller är det bara inbillning? Är som ett slakt på morgonen och halv trött hela dagarna.. Energilös liksom.

På måndag blir det en kick start igen.. Börjar med uppvärming ikväll med PT träning och imorgon sim på morgonen o gym efter jobbet. Lördag blir nog träningsfri, ska till Falun på Clash of nations antagligen. Grymt!

 


Got My Mind Set On You

Men chaaaaa bloggen! tihihii Har ingenting vettigt alls att skriva men eftersom min lillasyrr säger "att.jag.är.sämst.på.att.uppdarera." så får jag väl skriva lite då.

I fredags så åkte jag direkt hem efter jobbet, hooka ihop med någon schysst dude och köpte tacos, lagade tacos och åt tacos. Kollade även på en film, sen hände väl inte så mycket mer.

I lördags ringde klockan 08.30, DAGS FÖR TRÄNING! Åkte och gymma med Mamma o Jörgen i lite mer än 1 h sen käka vi frukost på Lido, eller jag gjorde och dom drack kaffe eftersom tant o farbror hade vart vaken sen tidigt på morgonen. Efter det åkte jag hem, slet av mig kläderna, hoppa in i duschen o dök ner i sängen. Där låg jag och snarka till kl 16 innan jag åkte ut till Skutskär o hälsa på Jonte och planerade kvällen. Vart öl hemma hos mig, bara jag o grabbarna. Riktigt körvgäng! Slutade på heartbreak och hade en riktigt härlig utekväll.

Vaknade på söndagen, strålande sol så varför inte ligga kvar o dra sig en stund till? Upp ur sängen hoppad vi vid 14 snåret, beställde mat och fick hjälp med att skotta av ballen (Balkongen/altanen), test startade grillen (som ska invigas idag för detta år). Myste ner i soffan en stund, Jennifer kom förbi en stund, gick ner o sola och sen hem för att duscha o äta, kollade på solsidan och filmen om det där tåget som inte går att stanna.

Det var min helg det... Intressant?! Nääe, som jag trodde!

Har där emot gjort något bra, ska nämligen sluta röka. Påbörjade mitt avslut igår, 3 cigaretter. Att gå från 10-13/dag till 3/dag är GRYMT så tyst på er som säger nå negativt. Testade även på nikotinplåster, det hjälper. Dock kanske det bara är inbildning men so what!? Grymt om det hjälper. Då det är ett 24h plåster sov jag med det i natt, ALDRIG IGEN! Sjuk jävla mardröm!

 

Det var allt för mig, TACK O HEJ!


Visstedudeteller?

-   ”Det finns män i Guam som arbetar heltid med att resa runt på landsbygden och berövar unga kvinnor deras oskuld.. Dessa unga kvinnor betalar dem för att få ha sex för första gången. Anledningen är att enligt Guams lagar så är det strikt förbjudet att gifta sig om man är oskuld”

 

-   ”Mängd sperma per sädesuttömning: 1-2 teskedar”


… porrskådisen Jon Dough har slagit det manliga rekordet för gruppsex? Han låg med 55 tjejer på en dag. ”

 

”… det, enligt beräkningar, utförs ungefär 100 miljoner sexakter varje dag? Inte illa. Å andra sidan är vi 6,6 miljarder människor på Jorden.”

 

”… för över 2 000 år sedan deltog 7 000 personer i en orgiefest i Rom?”

 

”Visste ni att Sverige & San Francisco har flest biusexuella i hela värden”

 

”På Nya Zealand har man i genomsnitt 20,4 sexpartners under sin livstid, vilket gör landet till det mest promiskuösa i världen enligt The Sun.”

 

Sämsta sängkamraten hittar du garanterat i Tyskland, där männen nyligen korades till världens värsta älskare i en stor undersökning av OnePoll.com. Anledningen? De luktade för mycket…”

 

”Samma undersökning utsåg de eldiga spanjorerna till de bästa älskarna.”

 

. Det finns män och kvinnor som kan få orgasm bara genom att spänna rump- och/eller bäckenmusklerna.”


”. Har du blivit förrådd i kärlek? I Hong Kong är straffet för en otrogen man kan inte bara saftiga böter , utan hans fru har också rätt att ta livet av honom. Dok måste hon klara detta med sina bara händer.”


Tycker du att sex när du har mens är äckligt? Tänk om! På grund av det ökade blodflödet i kroppen får du orgasm mycket lättare.”


En man som kysser sin fru  varje morgon lever i genomsnitt fem år längre än män som inte gör det."

 

 

Tagit fråm Paow's blogg


In your face

Mannen kommer hem från jobbet en dag och ser frugan sitta och kolla på ett matlagningsprogram. Han skrattar och frågar:
- Varför kollar du på matlagningsprogram när du ändå inte kan laga mat?

Hon svarar:
- Vadå då.. Du kollar ju på porrfilm!

Mer Saade åt folket!

Dra mig baklänges, hur snygg får man egentligen bli?! :-P Ser grymt bra ut, kan sjunga och dansa.. Snacka om grym kille! Helt rätt att han vann Melodifestivalen, helt otroligt att svenska folket lyckades för första gången på mångra år rösta fram en bra låt till Eurovision.
Var btw på Melodifestivalen, grymt roligt! Hade en så jääävla kväll, helt slut idag.. Kändes faktiskt väldigt skönt att fjärran inte öppna förrän kl 12 idag så slapp jag ha ångest över att jag inte tog mig upp ur sängen för att simma imorse.. Tycker dock att jag var grymt duktig som släpade med min förstörda kropp på en PW igår.. I dag blir det vila och imorgon sim på morgonen och sen lite gym efter jobbet.


My body wants you boy! (-;


Veckans träning

Måndag: 6,5 km PW
Tisdag: 35 min morgonsim + 6,5 km PW
Onsdag: 35 min morgonsim + 1,5h gym med PT
Torsdag: 35 min morgonsim + 1h gym med PT + 30 min kondition
Fredag: 35 min morgonsim + blir en PW med Josefin ikväll
Lördag: Spenderar hela dagen o natten i Sthlm så kommer inte hinna med något..
Söndag: Kommer hem sent så hinner inget sim eller gym, men blir nog en PW

Jag är så taggad på träning att det är helt sjukt.. Så jävla roligt. Men fyfaan vad jag har ont i kroppen idag efter gårdagens pass med PT, har träningsverk i muskler som jag inte ens visste fanns. Trodde jag skulle drunkna till o från imorse när jag simma :P

WHOOOOP WHOOP!

Whooop whoop

Har är det lika dött som vanligt.. Inte mycket som händer, jobbar, tränar och umgås. Har införskaffat mig en lite PT som ska hjälpa mig med träning och matvanor. Hade första dejten med henne i förra veckan och ska börja köra igång på gymet imorgon. Maten går bättre o bättre, ganska svårt att gå från att äta 1 gång / dag till att äta var 4/5 timme. Träningen har jag smygit igång med, kör mest kondition. Började på gymet i lördagsmorse, körde 1h kondition.. Söndag vilade jag och igår PW i 1h och imorse simmade jag 800m + att jag ska köra en 1h PW nu efter jobbet. Känns riktigt bra, är sjukt laddad! Hinner om man har tur bli lite fit till sommar 2011 :-P

Annars då..?! Finalen av melodifestivalen på lördag, kuul. Är laddad! Jennifer överger mig i några dagar direkt efter, skithög! Aja, mer än så är det väl inte, i guess.... Joo, nästa månad ska det shoppas träningskläder också. Känns nog betydligt roligare att gå o träna i snygga kläder. Ååååh! Så taggad, whooop whop!

Hörs HEJ!

3/4 Tight SEK 299, Reebok - NELLY.COMSP Cuff 3S Pant SEK 499, Adidas Performance - NELLY.COM
CF Graphic Tee SEK 499, Reebok - NELLY.COMLiva Tee SEK 349, Hummel Sport - NELLY.COM

Liva Tee SEK 349, Hummel Sport - NELLY.COMLogo Racerback SEK 299, Röhnisch - NELLY.COM

Sweat Hood Jacket SEK 549, Röhnisch - NELLY.COMMarathon Hooded Jacket SEK 899, Adidas Performance - NELLY.COM

Klicka på bilden för att ta er till sidan dom kommer ifrån


Jag vill, vill, vill ha!

Tror nog bestämt jag hittat min nya favoritsida!

HÄR kan du kolla själv..