Jullov

Igår och idag hade vi så jävla sköna dagar i skolan, igår hade vi typ 3 lektioner, ena lektionen så hade läraren köpt massa frukt så vi gjorde en as stooor fruktsallad med vaniljsås, glass, kola- och chockladsås. Muuums ;) Och idag hade vi en lektion, det var redovisning.. Gick ganska bra tycker jag, men sån tråkig person att redovisa om bara.
Idag fick man jullov, så skönt! Det här lovet ska inte bestå av annat än bara slappa och ha det underbart. Det här året har gått så jäkla snabbt, tänk om fem dagar är det julafton och om 12 dagar är det ett nytt år. Nästa år kommer bli ett bra år tror jag, iaf bättre än det här :)

Idag, sista dagen i skolan hade jag EVK, fick reda på lite saker som jag inte hade en aning om.. Men men, så är det. Dagen idag har jag bara pluggat, tänkt lämna in en sak imorgon så slipper jag ha den tills efter jul. Känner mig duktig som har pluggat men ändå så dålig för Elin fyller år idag och jag kommer inte hinna dit och gratta henne.. Förlåt!


GE MIG SNÖÖÖ!!


Julbord

Jepp, idag blir det julbord på Engeltofta med familjen. Lite sliten idag måste jag säga, vart en tre dagars den här helgen, inte så jätte bra kanske men vafaan, skit samma! Har ju haft en rolig helg iaf!

Orkar inte skriva, kanske gör det sen..

Underbar kväll

Kvällen i kväll har vart underbar!!!

Mitt liv är det bästa som finns, inget tar mitt liv! Haaaaha!




Jag tycker om dig så mycket!!

Naglar och julklappar

Gjorde nya naglar idag inför jul och nyår, jätte fina vart dom. Glittrar som satan gör dom också :P Sen så började jag köpa julklappar idag, gick ganska bra faktiskt, köpte 5 stycken så nu har jag bara 5 kvar. Känns ganska bra eftersom jag annars brukar springa sista dagen och handla. Men är lite besviken eftersom jag inte hittat kläder till julafton eller nyår, vet inte hur jag ska lösa det. Finns ju inget snyggt, eller hittat en kjol som jag skulle kunna ha på julafton, jätte fin. En mörkgrå kritsträcksrandig hög midjad kjol, men vad ska man ha till tro? Och nyår, det är väl det viktigaste.. Ahum.. Jaaja, ska kolla efter en klänning till nyår på internet nu och hittar jag ingen där får jag väl skita i att fira nyår.


Blå hand och en dag på soffan

Ja, fredagen var underbar! Hade så jävla kul.. Började kvällen hemma hos Krux och förfestade, drog vidare ner till Hang, trodde det skulle vara bajs tråkigt eftersom det var student festen men det var as kul. Vägen på väg ner på stan var lång och regning, men vi hade väldigt kul fast det regnade som satan. Inne på Hang så skiljs vi åt som vanligt, tråkigt eftersom Mia hade fyllt år och det var henne vi firade. Men träffade på Sanna, eller mötte när hon utanför och hade så jävla kul. På börjar vårat nya försök till en Hearbrek hotel natt, lyckades mycket bätte än förra helgen iaf. Hade så jävla kul, natten slutade på Brynäs för oss. Vaknde dagen efter men feta blåmärket i handen, rammlade utanför tågstationen och det hade satt sina spår. Åkte hem och låg heeeela dagen på soffan, var ju barnvakt också men fyfaan vad slut jag var. 

Söndagen så var det en till slapp dag, jag och Sanna var ute och gled våran vanliga runda och sen vart det film med 1 kg godis och 4 L läsk :P Haaha! Fast vi var ju 5 pers också. Och igår fick Sanna en lägenhet, weeei! Hon får nyklarna antigen på fredag eller nästa fredag. En etta mitt på söder fick hon, sån tur! :P 

Underbar helg! 

Blää

Faan! Drömt inatt igen, det var så jävl verkligt, trodde att det hade hänt när jag vaknade. Om det ändå bara kunde vara verkligt!!


Mår piss idag!!!

Härlig dag

Dagen idag har vart helt okey. Gick upp duschade och gjorde mig klar för en dag på Crispin. Åkte dit och var där och "slet" hela dagen, så jävla lugn dag idag, varför köper folk inte skor? Jag har iaf beställt mina stövlar från Bollnäs idag :D Sen har jag vart hos någon jävla läkare och kollar knäna igen, blir så less! Kan dom göra något åt dom innan jag knappt kan gå, får ju bara mer och mer problem. Jaaja, sen vart det träning och hem. Härlig dag!

Och det har kommit upp lite saker som ger mig lite beslut ångest, men vafaan! Varför inte liksom? Tror att det skulle bli väldigt bra och mysigt till slut.


Människan skall inte vara ensam

Hon är på jakt efter solen
Hon har seger i sitt steg
Hon må va rädd men aldrig feg
Hon vågar vinna över rädslan
Hon kan se sin rädslas grund
Hon säger människan skall inte vara ensam
Så kom låt oss dela denna alltför mörka stund



Mr. Bright side come to me

Några dagar sen levde livet och allt var underbart. Vad har hänt sen dess? Kändes som hela min värld rasade ihop i fredags, kändes iaf som det ett lite tag men kom snabbt upp på fötter igen på lördag kväll, trodde jag! Jag förstår inte riktigt vad som händer, hade ju glömt det där och lagt det bakom mig.. Men tydligen var det bara något jag trodde, FAAN! Varför inte bara döda mig smärtsamt och väldigt långsamt?! Det skulle nog göra mindre ont. Hur kan man känna sig så ensam av en sån skit sak? Det är ju mitt eget fel.. Men tror inte att det skulle känna lika pissigt om drömmarna försvann, eller har haft två stycken bara men iaf :P Blääää, nu jävlar Sanna börjar vi våra nya liv. Ut med det gamla och in med det nya.


Jag behöver ett ljus, NU! Vill inte komma tillbaka till den där depperioden, behöver ett ljus nu! Kom till mig Mr Bright side! Ge mig snö, ta bort förkyldningen, få "det" att inse.. Vad som helst!

Segaste dagen på väääldigt länge

Idag har jag bara vart sjuk hela dagen, jätte segt har det vart. Har sovit och kollat på disney för det mesta men har även skrivit önskelista till ena släkten. Har ju två familjer att skriva åt, är väldigt jobbigt att komma på vad man önskar sig men vafaan, det finns ju så mycket man vill ha men varför kommer man inte på det nu för?

Läste en jätte bra artikel idag som en tjej hade skickat in till en tidning. Handlade om att man måste våga göra saker här i livet.. Det finns så många som är rädd för så mycket, tex att prata med han med det stora H, rädd för att göra bort sig eller bara rädda för att gå fram till en bar och beställa själv. Vafaaan! När du inte har mod till att göra en sak tänk så här, man vet aldrig när man dör så varför inte ta chanserna när man har dom? Det är inte ofta man får en andra chans.. Lev livet, ha så kul som möjligt och var inte rädd!


Min önskelista

  • Passkort på friskis
  • Jacka
  • Skor ( världens snyggaste stövlar från Crispin)
  • Flytta hem ifrån saker
  • Nya knäskydd
  • Pengar till resor osv
  • Presentkort på Pop i topp till naglar
  • Sex and the city box
  • Innebandy klubba
  • Presentkort / pengar till kläder


 


Trök

Ditt namn: Mimi
Längd: 162 ½
Spelar du något instrument: Nej
Vem är snyggast: Zac Efron
Vem vet mest om dig: Min mamma och dom närmaste vännerna tror jag.
Vad vill du ha just nu: Mer pengar till julklappar
Vilka sjukdomar har du: Inga..
Fobier: Spindlar, sprutor, badhusgolv och massa mer :P
Känner du en snygg kille: En?! :P
Har du körkort: Nej, men snart hoppas jag
Åsikt om jultomten: Ganska mysig, allt med julen är mysigt.
Vill du gifta dig: Ja!
Tycker du att du är attraktiv: Det är väl alla ibland?!
Din hårfärg och frisyr: Brunt och kort
Skolväska just nu: Min vardagliga
Har du glasögon: Nej
Hur ser din plånbok ut: En svart skinn
Favorittv-program: Desperate Housewives
När ska du festa nästa gång: Antigen ihelgen om jag orakar eller nästa :P
Vad köpte du senast: Skor, vad annars!?
Hur mycket pengar har du: Med alla sparkonton, allkonto och fonder.. ganska mycket faktiskt :P
Hur svarar du i telefonen hemma: Mimi
Senast kramat: Sanna tror jag :P
Vem sov du hos senast: Danne
Stjärntecken: Kräfta
Ögonfärg: Blå
Kall favoritdricka: Coca Cola
Varm favoritdricka: Kaffe
Alkoholhaltig favoritdricka: Gud vad svårt, har många favoriter.
Säger ofta: Ingen aning faktiskt, svår fråga.
Saknar du någon: Ja, ibland..
Du fikade senast: När lillebror fyllde år i torsdags.
Bästa tecknade film: Finns för många för att skriva det här.
Vad skulle filmen om ditt liv heta:  Haaha, vet faktiskt inte.

Vem skulle spela dig: Samma svar där..
Hur känner du dig nu: Sjuk, trött och blää
Kan du laga mat: Såklart!
Vad tycker du om fötter: Haaha, inga kommentarer 
Är du smart: Ja, det är klart!
Vad skulle du vilja äga: Så mycket som möjligt, mycket pengar feta båten, ALLT! :P 
Har du homofobi: Absolut inte.
Om du var ett djur vilket skulle du vara: Vet inte riktigt, något sällskapsdjur iaf 
När och varför grät du senast: När vet jag inte när det var men varför? För att jag var kär och hade sumpat mina chanser hos honom.



Jaaaaa, jag har väldigt tråkigt :P

Gör mig frisk

Inge skola idag heller, mår ordagrant som en påse skit! Blir en dag på soffan framför Disney channel och Toon disney.




Man blir ju nästan tårögd



Hogh school musical 1 och 2 är bland dom bästa filmer jag sett.. Ge mig Zac!

Fredag kväll, lördag, söndag och måndag

Ja, fredag skulle det ju bli film hela kvällen, slutade med förfest hos Emelie och sen utgång, fast en nykter sådan. Var väl så där, har ju haft roligare.


I lördags vaknade man upp på Brynäs åkte ner på stan till Lusthuset för att hitta nå playboy öron, men icke så fanns det, fanns tydligen bara på hand affärer i Stockholm sen åkte jag hem och satt på filmerna jag hade hyrt i fredags och kollade på dom hela dagen, var ganska dålig också eftersom jag höll på att bli sjuk så jag låg i sängen till kl 19 och sen började jag göra mig klar, vart lite sen eftersom vi skulle vara hos Johanna på Playboy Mansion-Party mellan 18-19. Gör mig klar, känner mig väldigt stressad, och kom på shit, bussarna går bara en gång i timmen så då vart jag ännu mer stressad men som tur är kunde Danne skjutsa mig :) När man väl kommer dit så är det mycket folk, killarna som skulle komma senare på kvällen hade hunnit kommit innan mig så det var väl lite pinsamt men men.. :P Johanna var så jäävla snygg, "Hugh Hefner"! Och den händiga Amanda hade sytt en egen playboy dräkt, as läcker. Ja, alla var i stort sett ut klädda till kändisar eller  playboy tjejer men eftersom inte jag hade haft ork under dagen att fixa något så fick jag vara "Rihanna" med kort kort och sånt, passade ju min "nya" frisyr tyckte dom andra ;P Jaaja, men vi hade as kul hemma hos Johanna, drar vidare ner på Hangloose, regnar som faan men vafaan lite regn kan inte förstöra en toppen kväll! Inne på Hang så var det väl ganska mycket folk och som vanligt inne på krogen så tappar man bort alla man gick dit med men jag och Sanna hade bestämt oss för att köra en "heartbreak hotel", det gick ju till en viss del men eftersom vi inte hittade några poliser vart det inte fullbordat. Men jag hade så jävla kul, tack tjejer för en toppen kväll :)

Söndags morgon, mådde väl som man förtjänade. Ringde till mamma och hade sån tur att hon var i stan och skulle åka hem snart, åkte med henne hem, stannade på Max på vägen hem, kommer hem och lägger mig på soffan och vill inte ens tänka tanken på att vi har samling om 2 timmar på Nynäs.. Skulle ju inte vara med och spela eftersom jag var dålig men hade ändå tänkt åkt dit och peppa laget lite, kommer dit och sätter mig heeelt död och då frågar tränaren - Vart är din klubba?! Då skulle jag tydligen spela, hade inte med mig varken match kläder eller klubba, SHIT! Pappa får komma med allt, hinner precis bli ombytt tills matchen börjar. Matchen gick väl som den gjorde, men gjorde iaf matchens första mål. Helt stört mål.. Jag sköt på från halv plan, träffade Jossan typ på ögonbrynet och rätt in i mål. Sen resten av dagen var jag bara död.

Idag, vaknade imorse och mådde verkligen inge bra ont i halsen, hosta och väldigt förkyld. Men men, tog mig i kragen och klev upp för att åka till skolan. Var där tills lunch sen orkade jag inge mer, åkte hem och bara legat på soffan och vart sjuk hela dagen och det ska jag fortsätta med.