Gåsholma

Ja, ikväll blir det ut till Gåsholma och festa lite, skönt att inte vara kvar inne i stan eftersom jag inte har råd med någonting den här månaden med tanke på studenkryssningen, balen och maaaassa saker.

Hörs imorgon! Ha en bra sista april..

Tillbaka igen

Nu ska jag ta mig tillbaka till mig bloggande, lovar!

Var på stan med P idag och köpte lite, lägger ut bilderna på det sen.. Kollar sex and the city nu :D



Justja, Mr M kvalade in till VM i lördags, så jäkla kul! Han var tvungen att bryta i första heatet och kommer inte riktigt ihåg hur dte gick i andra men han vart totalt 29, I VM! GRATTIS, jätte glad för dig :)

Sooolen

Nu ska vi ut i solen och äta glass kanske :P


UT MED ER!!!


Presenter, presenter och fika

Igår efter jag hade klarat skrivningen vandrade jag och P ner på stan för att möta Syrr och hennes kompis Emma eftersom vår storebror fyllde 20 år igår så skulle vi köpa present. Han har inte fått den än så det blir inge bild på den men den var as fin :P Efter det så skildes vi åt varsitt håll, tror syrr och hennes kompisar gick och fikade medan jag och P sprang upp på MQ och köpte present åt syrr eftersom hon konfimerar (hur det nu stavas) sig nu på lörda. Det fick bli en extra dyr present från mig och storebror eftersom hon inte fått någon julklapp och födelsedagspresent det här/förra året. Det vart iaf en Miss Sixty klänning som hon ska ha på sig dagen hon konfimerar sig, en jätte söt "flickklänning". Efter att vi var klara med vårat så fick jag och P och fikade, vart en ost & skink macka för mig + en kladdkaka och för P vart det en bakpotatis med kräftstjärtar + kladdkaka, supergott! Sen när vi var klar med det hade klockan hunnit bli 19.30 så då åkte vi hem, kollade på Ugly Betty och Desperate Housewives sen cyklade vi till Godislandet för att P skulle ha cigaretter och då passade vi på att hälsa på Sanna en liten stund - sen var det bara sängen som väntade.. Igår var den bästaste dagen på länge, klarade skrivningen, fick en cykel av min mamma, hittade presenter åt både bror och syrr, två bra tv program och UNDERBART VÄDER! Och även sälskap av världens bästa P ;)

image149
Systers klänning
image150
P's bakpotatis
image151
Min ost & skink macka, muuums!
image152
Efterrätt :P

Godkänd och köpt cykel

Idag kl 10:45 satt jag mina fötter i rörelse ner till vägvärket och skulle skriva teoriprov till körkortet, var väääldigt nervös :P Hehe, gjorde provet och sen gick jag igenom hela provet för säkerhets skull, satt musen på "rätta prov" så nervös jag var då var länge sen jag var :P Klickade iaf tillslut och blundade när jag öppnade ögonen hade det kommit upp en till ruta där det stod "är du säker på att du vill rätt prov" klickade ja på engång och då kom det upp.. GODKÄND! Jag klarade alltså skrivningen till körkortet idag, så jääkla skönt! Fick 54 och man ska ha 52 för att bli godkänd.

Har även vart och köpt en cykel idag, eller fick den av mamma som en förtidig studentpresent, många tänker nog nu "varför köpa cykel när du snart har körkort?" Men jag bor ju som sagt inne i stan och hur skönt är det inte att cykla när det är fint väder och man bara ska en liten bit!? Vart en fin damsnurra som är vit med blommor som glittrar i solen (syns inte i om det inte är sol).

Men nu ska jag och P ta oss ut i det underbara vädret och hitta på något, lägger upp bilder på

image148

Blombud

Idag när jag var med mamma och kollade på cykel så ringde ett konstigt nummer och som vanligt när konstiga nummer ringer svarade inte jag, är det viktigt pratar dom in på telefonsvararen. Men när jag kom hem kollade jag numret på Eniro och det var till "Blommor på nian" så jag ringde upp och skulle bara kolla om det kanske var en fel ringning eller något men då har dom ett blombud till mig och undrade var jag hade för portkod. Dom kom ca 30 min efter jag pratat med dom, var en stoooor bukett med jätte stora vita och röda blommor från Pappa och Anneli för att jag hade klarat skrivningen :D TUSEN TACK!

image144

image145

image146

Lördag - Måndag

Mycket men ändå lite har hänt sen sist..

Helgen vart väldigt lugn.. På fredag kväll åkte vi till Nicklas, käkade kinamat och kollade hockey, jag var dock nykter medans några andra intog alkohol efter vi hade vart hos Nicklas åkte vi och spelade biljard sen åkte vi hem och sov.
Vaknade rätt tidigt i lördags, men hamnade på soffan med datorn i knät. På lördag kväll bestämde jag och P oss för att ta en lugn hemma kväll, jag pluggade körkört och hon kollade ikapp till min säsong på Sex and the city, ungefär vid 01:30 vart vi sugen på chips så vi gick till gdg (shell mack som har öppet 24/7) när vi väl var där så köpte vi chips, cola och så vart vi så sugna på piggelin så vi köpte en varsin isglass också :P När vi kom hem från våran promenad så kollade vi på Pocahontas 2 och sen vart det sova som gällde fast P sov redan innan filmen var slut :P
I söndags så gick jag upp i tid, var på fotboll. GIF - Örebro, gif görlorade med 0-1, SOPOR! :P Haaha, andra gången i hela mitt liv som jag var på fotbolls match i allsvenskan. Efter det så vart det hem en snabbis sen ut och käka med Mamma, Thim, P, Lars och hans dotter Emelie, käkade på tennstopet, muuums! Efter det vart det hem och plugga körkort.
Måndag, dags för skola. Gick upp vid 07:50 och åkte till skolan, var där till ca 13 sen åkte jag till körskolan och hade en dubbel lektion sen vart det hem och plugga igen.

Ni ser, ganska mycket men ändå lite :P


image142

image143


Fullt upp

Har haft så fullt upp dom här dagarna, har försökt förbereda mig för en sak imorgon plus att det vart så fint väder så man har inte vart inne så mycket. Kommer ett update inlägg imorgon!


Halkbanan

Idag var jag och gjorde halkan, var så sjukt kul :D Heehe, men nu ska jag lägga mig på soffan igen eftersom jag gick upp 05.00 imorse så är jag sjuuuukt slut!

image141

Church street

Igår kväll var vi ut och käkade på Church Street, muuums vad gott det var. Det var jag, Pernilla, Max, Markus och Jonas, var jätte mycigt och skit kul :P Tog tyvärr inga bilder där inne men kan förklara lite snabbt för er som inte vet hur det ser ut, det är cowboy stuk för hela slanten, du slänger jordnöts skalet på golvet, det händer allt från en fågelbur till en häst sadel i taket, och det är sjukt god mat. Tog iaf bilder på vad vi åt :P Kan ju säga en sak iaf, ni som aldrig ätit där går miste om något riktigt gott!

image135
image136
image137
image138
Som ni ser hann vi äta lite innan jag tog kort, men sjukt mycket mat är det :P

Dagen hittills

Jobbade idag tills kl 16, vart lite stressigt i slutet på dagen men det vart bra till slut iaf. När jag slutade kom Mr M och Syrr och hämtade mig, åkte och lämnade henne på konfan sen hem till mamma och var där en stund, är hemma nu och ska snart göra oss klara för att gå ner och käka mums :)

image131
Min kaffekopp idag på jobbet, tyckte den var ganska rolig :P

image133
Solbrillor ;P

Våååår

Underbart väder ute idag, man blir så glad i hela kroppen. Synd bara att jag jobbar och måste sitta inne på ett kontor, men var och kökade lunch nyss med M och M så jag fick vara ute ett litet tag iaf, hoppas det håller i sig tills jag slutar kl 16.

Och ni som läser det här, GÅ UUUUT i solen!

Ha en bra dag annars :P

Sex and the city

Sex and the city har ju börjat gått på tv igen, jag fastnar så fort det visas, har ju hela boxen men ändå så sitter jag klistrad när det visas på tv.. Har ju för fasiken nyss sett dom avsnitten som dom visar också :P

Men nu ska jag sussa, hörs imorgon och från och med imorgon kommer jag börja skriva roligt igen, har vart lite lamt sen sista tiden i min blogg :P

Good night people, sleep tight!

Gamla bilder

Sitter i skolan och kollade på mina bilder på datorn, guuud vilka gamla bilder.. Haaha!
Hittade en tex på mig sen jag var kanske 12-13 år MAX, taget på Rotskär innan innebandy match, haaha. Hittade även en bild på mig och Marcus sen klassfesten, tycker vi ser ut som ett kärlekspar på bilden så jag tycker den är lite rolig :P

image128 image129

Skolan

Sitter i skolan nu och har handel, ska göra en apu redovisning. Ikväll kommer Mr. M, niiice :P

Vad gör ni idag?
Ha en bra dag.

Gammal goding


Har alltid tyckt om den där låten..

Sötnos


Han var så jäkla söt tycker jag :P

Skeppshult eller crescent?!

Igår var vi lediga och idag börjar vi efter lunch, det hade jag ingen aning om förrän jag pratade med Mikis.. Ska snart börjar rör mig mot skolan.

Har vart jätte dålig på att skriva blogg nu på senaste tiden, hade sånt sjukt jävla tårtkrig i lördags och fyfaan vad kul det var :D Luktade grädde ända tills igår tror jag, hittade saker som kunde lukta grädde, örhängen, ringar och jag vet inte allt :P Men det var kul iaf, finns bilder på inlägget före det här.

Igår var jag och Pernilla ute och letade en cykel, nu kan jag inte bestämma mig och jag ska ha en svart skeppshult som är mer "tidlös" eller en gräddvit crescent som är snäppet snyggar och skulle nog passa mig bättre, humm.. Det är svårt! Men vi köpte iaf några filmer igår, ni som kollar på Sex and the city vet ju att dom pratar om en film som heter the way we were, den hittade vi på rea igår och köpte den, köpt även big daddy, Pocahontas. Pernilla hittade några nya till sin Disney samling, hon samlar ju på alla Disney klassiker, ska jag nog också börja göra, tänk vad kul för ens barn.

Lägger upp bilder senare på både cyklarna och filmerna men just nu så är dator knäpp :)


Tårtkriiig

En bild säger mer än tusen ord!!!!!!

                 

Fotboll och moppe

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen dom senaste dagarna, är ut hos min mamma i Furuvik eftersom lillebror fyller år och sov kvar här inatt så jag har bara tagit det lugnt och skönt. Vi var och kollade på min andra lillebror igår när han spelade fotboll, har aldrig sätt han spela förut och han var ju fan grym :P  Ska snart åka hem och ner på stan, ska försöka hitta något att ha på mig ikväll annars kommer jag få gå naken, har verkligen ingenting att sätta på mig.

Lillebror fick ett par blåa dc skor utav mig och han gillade och så fick han ju en Yamaha slider (moppe). Han hade vart ute och åkt innan jag ens hade vaknat, hehe. Nu är lillebror ute och glider med den andra lillebror bakom.

Ikväll blir det nog att fira Adam eftersom han fyller/fyllt år, tror att han fyller idag men inte säker, få kolla upp det sen :P Men Grattis till både Adam och lillebror.

Ha en bra lördag så hörs vi sen :)

image105
Det var en sån här lillbror men en svart och vit, plus att han har plockat av saker o så :P

God morgon

Ja, nu är jag på jobbet och ska jobba lite..

Skriver mer sen, ha en bra dag!

Dagen

Dagen började med en väldigt dryg väckarklocka, ville verkligen inte stiga upp imorse.. Var svårt att ta sig från sängen. Men gjorde mig "klar" för jobbet och fick åka med Henrik idag. Jobbat hela dagen fram till kl 14 iaf, då skulle jag vara på körskolan.. Vart så glad efter, går så jäkla bra på körskolan, bara teorin kvar nu och nu jääklar säger jag bara. Har sån ångest att jag inte tagit körkort tidigare, har ju fått bil och allt :( Men aja, efter det gick jag ner på stan och köpte present till lillebror som blir 15 år imorgon, jippie! Sen nu är jag hemma och pluggar teori. Tog en liten paus men ska börja nu igen. Hörs senare :)

image104

Gårdagens outfit

image103
Halsduk: Indiska
Väska: Wedins
Jacka: JC
Skor: Crispin

Panic at the disco - Nine in the afternoon


Latmaskar

Ja, nu har vi vart riktig lata jag och syster, vart pizza ohc kebab idag :$ hehe. Orkar inte lägga in bilder på outfit och det jag handlade idag tar sån lång tid med datorn, det är något fel på den. Men lägger upp dom imorgon ist, kommer nog inte skriva något mer idag så hoppas ni alla har haft en bra dag, för det har iaf jag haft fram till jag sätter på 5an kl 21 och så är det hockey och inte greys :( Men sen vart det bra igen :P

God natt och sov gott när ni väl ska sova :P

Stan

Nu har jag och syster vart på stan, kom precis hem typ. Ska väl diska och fixa lite mat snart, vi kan bara inte bestäma vad vi ska äta.. Ahum, pytt i panna, köttbullar & makaroner, pizza?!, pasta och någon pastasås. Jaaja, får se vad det blir, ska iaf diska så får vi se sen. Lägger upp bilder på det jag köpt idag och outfit senare.

God kväll :)

Pm

Nu sitter jag i skolan och ska dra mig hemmåt, har precis skrivit klart en pm som skulle vart inne idag. Vart ganska nöjd faktiskt, ska hem och göra mig ordning och dra ner på stan med Syrr, kanske blir valbo till och med?! ;P

Höörs sen, ha en bra dag!

School time

Nu drar jag till skolan :)

Ha en bra dag!


Haha

Vad ska jag säga? Tycker det är så skrattretande.. Du har alltid anledningar till varför du beter dig på olika sätt och det är alltid synd om dig och något hemskt har hänt så fort någon säger vad dom tycker. Du säger att du inte bryr dig och lalala och att du vet nu hur det ligger till och behöver inte höra det engång till, men gör något åt det då. Om det nu är så som du sa att du inte behöver höra det en gång till så , fine! MEN sluta gnata om det varje dag i bloggen då, vad vinner du på att sitta och gnata det hela tiden?!
Jag vet att jag sa det på fel sätt och tidpunkt och bett om ursäkt för det, kan träffa dig nyktert och kan berätta det mer specifierat om vad jag menar med du säger nej och då är det ditt fel om du går runt med massa frågetecken.. Du är en go tjej med en dålig sida som precis en annan vanlig människa, bara för att jag försökte vara ärlig behöver man inte vara sur, skulle inget annat än att mina vänner skulle börja vara ärliga mot mig och skippa allt bullshit, är man verkligen vänner när man snacka skit om personen och inte kan säga det rätt ut till människan?!

Aja, allt det här är så löjligt tycker jag.. Jag har sagt mitt iaf (vet att det var på fel sätt så du behöver inte påpeka det igen).

What do you want from me


Vad less jag blir..

Har för sovit mig, blää! Irriterad jag blir!!

Efterlyser skorna engång till.. Är det någon som vet vart dom finns att få tag på?

image102

Jag önskar..

Nu ska jag ta och hoppa ner i sängen bredvid syster, jag önskar att när jag vaknar imorgon är all snö borta och inge blött heller!

God natt, hörs imorgon.


Ge mig!

image101

Middag

Jag och Syrr åt middag för ett tag sen, muuums! Lax och potatisgratäng :D

image100
( jag är fan grym på att laga mat ;) )

Skor

Igår eller i natt när jag var ute på mitt äventyr köpte jag Elle tidningen och hittade ett par jätte snygga skor men vet inte vart dom kommer ifrån, är det någon som sett dom eller liknande någonstans? Vill verkligen ha dom..

image99

Äventyr

Den här dagen har inte vart den bästa dagen precis.. Har sovit, sovit och sovit. Var ute på äventyr inatt, haha.. Det var kul tycker jag. Är trött som satan idag, skulle träffat Josephine idag men har sovit och inte hört telefonen. Men nu har Moa gått och lagt sig en stund, skulle väcka henne om 20 minuter sa hon :P

Ska städa upp lite här nu, faasiken vad jag städa här hemma hela tiden.. Har ju en inneboende (syster) som inte är så duktig på att plocka undan efter sig :P Haaha.

Skriver mer sen,,

Hemma

Nu är jag hemma från skolan igen, fick sluta tidigare :) Så skönt. Men nu ska jag städa lite och sen får vi se vad som händer :)

Ha en bra dag!

Skolan

Nu sitter jag i skolan och väntar på handels lektionen.. Var köttbullar i skolan, det var okey men tacosen igår var godare :P

Hööörs sen


ny design av josephine

Sådär nu har jag gjort en ny design till Mimi, hoppas att ni är nöja? klagar ni så får ni då skriva till mig :P
Då är det bara att gå in HÄR och skriva.. nä men jag är jätte nöjd iaf ;)
självklart så gör jag en design till Mimi så hon kommer att blogga mer för hon är en toppen tjej.
Älskar dig gumman, tack för att du finns!

/ Josephine

Tacos

Nu har jag  och syrr ätit tacos, vart as gott.. Lite för starkt förr syrr men jag tyckte det var perfekt :) Lägger ut en bild på det sen så ni blir lite frestade, kollar på film nu.. Supercross. Är bra faktiskt!

Men ska fortsätta kolla nu :)

Outfit

image97
T-shirt: ?, kanske H&M
Kjol: H&M
Tights: H&M
SKor: Wedins
Väska: H&M

Stan och kyrkan

Idag vart det en sväng på stan med syrr, hon skulle köpa sin klänning som hon hade hängt undan. För mig vart det en halsduk, två nagellack och en ljuslyckta.

Vi kom precis hem från kyrkan, haaha. Länge sen jag var i kyrkan, var ganska skönt.. Bara sitta rätt upp och ner och slappna av. Vi var där eftersom syrr komfimerar sig och måste samla poäng. Men nu ska vi göra mat, blir tacos idag och film, har hyrt step up och supercross.. Ha en trevlig kväll :)


image96
Halsduk: Indiska
Nagellack: Åhléns
Ljuslyckta: Indiska

Last night

Jadu, gårdagen var ganska lugn.. Kom ju hem ifrån ganska sent eftersom jag och M var hemma hos mig och pratade. Men gjorde mig klar och stressade i väg till Sanda och Patrik, visste ju inte riktigt vart det va dom bodde som tur var va det folk utanför.. Kommer dit och var där till ca 00.15 och drog till Hangloose, var ganska mycket folk och hade ganska kul, tappade ju bort alla där inne så jag fick hänga med Pontus.. Gick hem och sov bara. det var en hel tokey kväll, hade kul som satan på krogen iaf, det är ju bra eftersom det brukar vara tvärtom.. Att man har kul på förfesten och tråkigare på krogen.

Bjuder på lite bilder sen igår
    

God morgon

Nu är jag vaken, trött är jag.. Ska nog lägga mig och kolla en film nu :) Berättar om kvällen lite senare.

Ha en bra dag.

Äntligen hemma..

Nu är jag äntligen hemma, ska sussa nu! Updat. imorgon :D

Sov gott!

Tack för en nice kväll tjejer...

Stor handlat

Nu har jag och pappa vart och stor handlat och då menar jag STOR.. Jävlar syrr, säger du nu att jag inte har någon mat hemma stryper jag dig :P

image89
image90

Plus att hela frysen är full :P

My place

Tänkte visa alla hur min lägenhet ser ut :) har ju inga bilder på den sen tidigare plus att jag tänkte visa hur fint jag städat, haha! Är ganska stolt faktiskt..

       

Är inte klar med allt än, ska göra om i sovrummet, måla och sätta upp tavlor m.m, byta dusch i badrummet och fixa balkongen :) Om nu funderar på varför badrummet är så rött är det för att jag kände att jag behövde en färgklick i lägenheten :P

Men vissta är det rent och snyggt? Stolt över min städning ;)

Ben & Jerry's

Nu har jag och syster kommit hem från stan.. Det vart en röd kuvert väska till mina röda skor och tights. Sen på vägen hem stannade vi på Ica och köpte glass, muums :D Nu sitter vi och kollar på tv och väntar på pappa för att vi ska åka o handla på ica maxi.. Sen ikväll blir det nog hem till angelica, ta det lugnt sen en nykter utgång.. Går nog hem innan krogen stänger, vill ju inte riskera att bli ännu sjukare.

Ha en bra lördag eftermiddag :)

God morgon

Vart lite lngre än kl 12 :P Sov till 14 ist, haaha! Jätte skönt har det vart.. Vaknade av att Pernilla ringde, hon är på skoter vm, JAG VILL OCKSÅ! Känns för jävligt att man har en skoter och inte har åkt på 2 vintrar nu, fyfaan!

Men nu ska jag ner på stan och möta syster sen ska vi åka och handla :)
 Undra om man kan ha nya vår jackan idag?! :D

Ha det en underbar dag.

Good night

Nu säger Mim god natt.. Kom hem från Angelica för ett tag sen, vart ingen film utan mest prat och lekte med Troja (Angelica var hundvakt).. Ska sova ut riktigt ordentligt imorgon, ska nog inte gå upp ur sängen förrän 12 iaf :P Ska handla med pappa också, syster ska komma och bo med mig medans pappa och Anneli är i fjällen och han tyckte att vi skulle behöva lite mat eftersom mitt kylskåp är tomt.. Lever på frukt nu för tiden, billigt och nyttigt :P Haaha.

Sov gott!

image80
Troja, blandning av Rotvailer (hur det nu stavas) och dobberman.

Jag vill ha..

image79

Hittat jätte fina och söta smycken på http://www.thomassabo.com/ , det i mitten tex vill jag ha!

Äntligen

Nu är jag iaf hos Angelica, kom med tredje bussen :P Bra gjort utav mig tycker jag.. hehe!

image77
Angelica

Helt jäkla otroligt

Tror ni inte att jag missade den här bussen också! HAAHA! Ska gå ut 10 minuter innan den här gången :P

Sällan..

Missade bussen, sällan jag :P Haaha. Ska göra ett försök att hinna med nästa buss, den går 10 i och jag ska gå ut kvart i bara föra att vara säker ;P


Movietime

Nu ska jag åka till Angelica och ligga hemma hos henne, mysa och kolla på film :)

Ha en trevlig helg!

Fruktsallad

Nu ska jag äta för första gången idag, har inte hunnit.. Har haft så mycket att göra. Det blev en fruktsallad iaf, muuums! Nu ska jag äta den, vänta på att greys börjar och städa lite.

image76

Ge mig sen vår och studenten

Jag vill att det ska bil vår nu snart och student så jag kan få använda mina nya pumps.. Kan snart inte hålla mig längre!

Student skorna:
 

Vår party skorna:

Apoteket + lite annat

Nu har jag vart på apoteket och köpt nässpray.. Fick sälskap utav Josephine och självklart vart det att man gick in i några andra affärer också fast jag verkligen inte hade ork i kroppen. Det vart ett par skor (dom är röda fast dom ser rosa ut på bilden), hårfärg, en eyeliner, hårspray, rökelse och Beck filmen (59 kr om man köpte aftonbladet).

image71image72
(kommer från wedins)

Outfit

image70
Halsduk: JC
T-shirt: Gina
Kofta: Gina
Jacka: Vila
Skärp: ingen aning
Jeans: Gina
Skor: Crispin (shepherd)

Rysningar

Jag hatar den här bilden, får rysningar i hela kroppen. Visst den kanske är omgjorde och grejer men ändå, tycker den är vidirig iaf!

Nej, nu ska jag ner till apoteket :)

image69
(kolla lill killen i bakgrunden)

Duschen

Nu ska jag ta min andra dusch för idag och hoppas att jag piggnar till och orkar gå ner på stan till apoteket och köpa nässpray och lite saker som jag behöver :)

God morgon

Vaknade ungefär vid 06.20 tiden eftersom jag skulle upp och jobba.. Mådde nästan sämre idag än igår men jag hoppad in i en dusch i hopp om att bli piggare men nopp. Mär sämre idag än igår, inge kul alls. Trodde att jag skulle vara så gott som frisk idag eftersom jag mådde ganska bra igår kväll. Men men..

Nu ska jag lägga mig på soffan och sätta på en film, köpte ju 4 nya filmer i tisdags för 99kr, dom är inte nya men nya i min dvd-hylla iaf :) Och hur bra är inte The holiday? Jag älskar Cameron Diaz!

Ha en bra dag så hörs vi senare!

image67

Två dagar i Paris, fyfasiken!

Nu åkte Josephine nyss hem, vi har kollat på film, två dagar i Paris.. Sämsta filmen på länge, haaha! Och det värsta är att jag hyrde den för typ 2-3 veckor sen utan att kollat på den den så den har kostat mig 200kr också!

Tidigare idag kom Pernilla hit efter att hon hade vart på stan med sin bror. När hon kom hit hade hon en liten sötis hund med sig, hon var hundvakt åt Fridas jobbakompis, as söt hund! Hon som äger den vet inte riktig själv vad det är för ras för den är en spansk gatuhund, hon var nere i Spanien för ett tag sen och jobbade med gatu hundar så fastnade hon väl för sen här och det förstår jag varför.

Imorgon är det jobb som gäller, känner mig inte så pigg men vafaan man ju inte ligga inne och tycka synd om sig själv precis..

Nu ska jag röra mig mot sängen som kommer kännas jätte tom eftersom Pernilla har bott här i 1 ½ vecka och hon åkte till sin mamma i norrlans precis, eller tåget gick 23:59. Buuhu, tomt utan dig ;P Me like you veeery much! God natt och sov gott!

image66
(hon ser lite arg ut på bilden men det är bara för att vi var mitt uppe i busningen)

Gör mig frisk

Nu vill jag bli frisk, det här är inge kul längre! Mina dagar består av att dricka vatten, suga i mig nässpray som är äckligt och snyta mig hela tiden som är ännu äckligare! Gööööör mig frisk!

En bra sak idag iaf är att pappa var här och hjälpte mig få ihop min nya tv-bänk, det var inget fel på den bara jag som hade gjort någon konstigt med luckorna!

image63  image65

Fel produktion, IKEA FITTA!

( Pernilla som valde rubrik)

Nu är jag riktig less på min nya tv-bänk! Både jag och Pernilla har suttit och försökt att fixa den där jäääkla tv-bänken men det går inte.. BLÄÄÄ!


image61  image62
Tv-bänken fram i från....                                             Luckorna upp i från, FIXA!

Förkyld och smoothie

Vaknade halv 8 imorse och kunde knappt andas, var sjukt förkyld. Ringde och sjkanmälde mig sen gick jag och la mig igen, vaknade kl 14:40 igen.. Var heelt slut! När jag vaknade igen var jag lika förkyld som innan :( Jag och Pernilla gjorde en varsin smoothie till frukost eller lunch eller vad man nu ska kalla det :P

Någon som har någon bra hemmakur mot förkyldning?!?


image60

En dag på Ikea outfit

image59
Klänning: Vero Moda
Tights: Gina
Stövlar: Crispin ( me love)

Tvbänk, film och dc

Eftersom inte det gått att logga in på min blogg har jag inte kunnat skriva något.

Men hittade iaf en tv-bänk på ikea, har inte riktigt fått ihop den eftersom luckorna är knäppa, vi har försökt på alla sätt och vis. Men den blir snygg när den kommer ihop och på plats.

Lördag kväll var väl så där, hade kul men hatar Solo, förstår inte vad vi skulle dit och göra?! Vi började hemma hos mig iaf, jag, Mia, Pernilla och Josefin. Sen gick vi som sagt till Solo, var väl ganska okey men inte topp precis. Sen vart det ett låååååångt hängande och sen gick jag och Mia hem till mig så kom Nicklas på besök sen åkte han hem och vi sov.

I söndags var vi slitna, Mia åkte hem ganska tidigt och jag stor städade här hemma. Sen på kvällen gjorde jag och Pernilla tacos och Max kom o hälsade på, var kul att träffa honom. Han har ju vart i usa ganska länge, fick mina dc skor också, as snygga :D

Men nuuu ska vi fortsätta kolla film, jag och min inneboende (pernilla alltså) ;P She is wonderful!


image57      image58
Jag och Pernilla i lördags!