KÖRKORT!

ÄÄÄÄÄNTLIGEN!!!

Idag tog jag, Mimi Bodin Sjögren KÖRKORT! Såååå skönt.

Just nu färgar jag och Hanna håret inför balen imorgon :) Ska bli så kul..


Babe åkte bort idag och får inte se mig i min klänning :(, hehe. Saknar honom lite redan faktist :$

Ha det toppen, kommer komma med ett update inlägg med massa bilder på allt som hänt!

5km på 36 min

Ja, springer man 5 km på 36 minuter är man nog inte i topp form precis :P Jaj är ju förkyld också men ändå.. Men vi hade kul, första gången jag sprang vårruset så jag hade inga förhoppningar men fyfaan vad folk det var som var med och sprang :P

Efter spring turen åkte jag hem till Babe och kollade lite tv och myste, myspys :P På lördag är det bal också, hinner inte få mitt löshår :( Men får ta det gamla.

ha det toppen!

Buhu :(

Fortfarande inget internet och det finns ingen tid på jobbet att hinna sitta..

Men kryssningen var jätte kul, kommer skriva mer om det så fort jag får internet.. Kommer komma massa bilder då också :)

Ikväll är det hockey och kanske en öl som gäller, imorgon är det jobb och sen får vi se.
Ha en toppen helg så ska jag skriva så fort jag kan!

Inget Internet

Har fortfarande inge internet men ska försöka fixa det så fort som möjligt.
Imorgon åker jag på studetkryssning och kommer hem måndag natt kommer iaf inte skriva innan det.

Ha det toppen!

Stockholm

Igår var i Stochkhom med skolan, åkte 08.30 och var hemma 01.00, ganska slut idag på jobbet.. Vi var på studiebesök på en synagoga, cosmonova och sen var vi på teater på stadsteatern. Kan skriva lite mer om det sen, har bara en kvarts rast nu och ska hinna äta frukost, shoppade lite också men det vart bara ett par skor och ett läppglans :P Men ska försöka fixa mitt internet idag så hörs vi senare och så kommer det lite bilder från igår :)

Ha en underbar vår dag!


Brillis Mimi

Jag ska få glasögon! Jag har nyss vart på syn undersökning och efter den så var det första tanten sa "Hur har du lyckats gått gymnasium i 3 år utan glasögon?" Inte så konstigt att jag har huvudvärk och sånt så ofta..

Har iaf bestämt mig för två olika bågar och jag får dom om ca 1-2 veckor, JAG VILL HA DOM NU! Jag ska ju inte ha dom hela tiden men när jag läser, skriver, datorn och så ofta som möjligt för att mina ögon är så spända. Weeeihj!


OCH PERNILLA!! Mitt internet har slutat fungera helt hemma nu och eftersom du inte har någon teckning så går det inte att nå dig och  om du läser detta, RIII-IIIIING MIG! Och jag vet att du inte orkar lyfta dig upp från stolen just precis nu, men gör det! Och förresten, kom hem!

Syn undersökning

Har vart i skolan sen imorse, kom hit och hade inte första lektionen.. Faan dig Pontus, sa ju att vi var lediga!!! :P

Aja, ska dra på syn undersökning nu eftersom jag har så dålig syn, har alltid haft brytnings fel men tror att det blivit värre eftersom jag får ont i huvudet så lätt och trött m.m. Men det åter står att se..

Ha en underbar dag!

Dina färger var blå


Valbo

Idag efter skolan hann jag hem och städa lite grann sen kom Sanna, medans hon skrev klar sin uppsats så duschade jag mig och gjorde mig lite fräschare. Cajsa kom och kollade lite hur jag bodde och skjutsade ut oss till Furuvik för att hämta min bil så hon fick komma ut lite i sol ljuset.. Åkte till Valbo och köpte galjar, haha.. För mycket kläder, för lite galjar och fööör liten garderob :P Men men, hemma nu igen ska väl göra klart städningen så kanske det blir en film sen med Tim och dom om dom bönderna orkade ta sig in till stan..

Hörs sen!

Good night

Good night people see you tomorrow!

image204

Bilder sen sista april

Lovade tidigar bilder från sista april så fort jag hittat laddaren till kameran. So, here it is. Fast inte alla, vart ju sisådär 239 bilder totalt från kvällen!



Gåsholma / sista april outfit

image167
Linne: Gina
"Tröja": Gina
Jenas: Gina
Skor: Någon affär i USA (fick utav mr M)

Jag tror jag är mera kär i kärleken

Jag tror att jag är mera kär i kärleken i sig än dig, förlåt
Men det sitter mest i skallen
Jag tänker, grubblar, velar mer än känner, längtar, trånar och går åt
Är jag hjärtlös och förfallen?

Vi petar sönder allt och tappar allt vi nånsin kunnat nå
tills bara skulder gör oss två
Det är bara tur att hjärtat klappar, ändå

Dagen går, det mulnar strax, jag tror att det är dags att gå på fest
Vi måste göra nåt åt ledan
Vad var det som gick snett, vi gjorde rätt och nu gör vi fel i ren protest
Har vi nött varandra redan
Vi lever sönder samma dagar, vad ska vi prata om idag
Var det du som blev som jag

Alla ögonblick vi jagar, för att vara nånting mer än bra att ha
Stjärnor glittrar vackert och det vimlar
av passioner kan det tyckas
Men inga stjärnor, inga himlar
över dom som inte lyckas

Jag tror att du har fastnat mer för tvåsamhet som grej, än för mig, trots allt

Det är så skönt när allt fungerar

Det skulle varit vackert, starkt och varmt, men det känns fult och kalt och kallt

Det är så trist när allt stagnerar

Och ingen vill förlora, vara den som fick ett tack

Vara den som inte stack

när tankar blev för stora, och sprack
Det var jag med allt mitt snack om större ensamhet och plats att tänka på
Det var du och dina vänner

Jag tror att jag är mera kär i kärleken i sig än i dig, hurså
Det blir fel hur man än känner
Det är så konstigt att försvinna, det känns så dumt att stanna kvar
Så befängt att leta svar
Finns ingen eld som orkar brinna
Inga röda mattor ingen stolt fanfar

Men stjärnor glittrar vackert och det vimlas
av passioner kan det tyckas
Men inga stjärnor, inga himlar
över dom som inte lyckas

Dom en skymt i varandras blickar, innan allting faller loss
Som ett konstgjort litet bloss
Som en pacemaker som tickar, för oss

Lars Winnerbäck - Pacemaker


Fika och cykelkrock

Kom precis hem från stan från en fika med Mia och Josefin, var ett tag sen vi sågs så det var väldigt trevligt, uppdaterade varandra lite. På vägen hem kom jag och cyklade min vanliga väg hem från stan och mitt från ingenstans kommer en kille ut cyklande bakom ett hus så han såg inte mig och inte jag honom och så sa det PANG och där låg vi båda på backen, haaha! Det var ganska kul, man vaknade till lite iaf. Men nu ska jag kolla ett avsnitt av sex and the city, städa och så blir det väl film ikväll. Hörs sen!

Race

Kom precis hem från race, har vart ute i Älvkarleby sen kl 22 och väntat, drig ut som satan på tiden för polisen och o skit.. Men men, det var inte så speciellt skit kul men roligare än att ligga hemma iaf. Ska sova nu, god natt!

Sista april, party och jobba

Sista april var as nice, vi var ute i Gåsholma några stycken hos en kille som har typ stuga där ute, vi var väl ungefär 20-25 personer, eller?! :S hehe.. Men det var as nice, perfekt kväll! Alla var glada, inge tjafs och bara roliga personer, vart över för väntningar iaf. Dagen efter när man vaknade var väl inte lika skön, haaha! Nej, men huvudvärk och kanske lite fylleågren.. Får jag typ nästan jämt nu förtiden, inte för något jag gjort utan bara så där ändå, tror att jag får det bara utav grejen att jag har ångest att jag drack för man mår så dåligt dagen efter, men skit samma, det var ju en helt okey kväll så varför ångest? Bilder kommer komma inom kort, kameran är slut på batteri och hittar inte laddaren så jag kan inte lägga in bilderna på datorn ens..

Igår var det upp och jobba, var trött som en ko men det gick efter det kom bror och hämtade mig åkte till farmor och farfar och käkade middag sen vart det hem, göra sig i ordning på 2 röda och dra till Furuvik för att förfesta och sen utgång, slutade som en ganska nice kväll det också, kom hem vid så där 04.00 kanske?! Var skit trött på efterfesten men när jag kom hem var jag pigg igen, men somnade ganska fort jag tog mig i kragen och la mig i sängen.. Finns tyvärr inga bilder från igår men det var inte så mycket att se faktiskt. mitt jävla bankomat kort fuckade sig igår, så fort jag stoppar in kortet kommer det ut igen, kan inte ens slå in koden eller något, KUUL lördag, kommer inte åt mina pengar, BLÄ!