Vad gör vi? Nu kör vi! Haha. Sitter på Arl...

img_0526 (MMS)

Vad gör vi? Nu kör vi! Haha. Sitter på Arlanda nu och dricker champagne och äter frukost.. Kl 10 lyfter planet mot Chicago och sen vidare mot Orlando. Ska och roadtripa lite i Florida med familjen.. Lite Disney Land, NASA m.m. sen avslutar vi med 5 dagar i Miami :D kommer hem lagom tills jag tar över nyckeln till radhuset. Ha underbara veckor allihopa så hörs vi igen när jag är tillbaka!


Eclipse

Igår var jag och Jonte o såg tredje filmen i The Twilight Saga. Denna gång hade jag läst boken och hade inte så stora förväntningar utan längtar mest bara till fyran. MEN JÄDRANS VILKEN FILM! Ettan är självklart bäst men trean slår tvåan med hästlängder.. Sättet Edward är mot Bella gör att man blir helt förälskad, jag vill ha en egen Edward Vampyr. Men Jacob då, det är så lätt att sätta sig in i hans kännslor att man blir helt knäckt. Men lite saker i filmen är ju självklara, det fatta man ju från första början. Hursom, filmen var grym! Innehöll allt, kärlek, fight, tårar, skratt, glädje m.m.
Jag har hela tiden vart i Team Edward men alltså nu kan jag inte bestämma mig,
Team Edward eller Team Jacob?
På semestern blir det till att läsa ut bok nr fyra så man har något att längt till ;D När har film nr 4 premiär?! Hah.


Hur snygga kan tre personer bli? Jag döör.

Och han då, hetare och hetare för varje film..
SKJUT MIG!


Because I like the way it hurts


Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife
In my windpipe
I can't breathe
But I still fight
While I can fight
As long as the wrong feels right
It's like I'm in flight
High of a love
Drunk from the hate
It's like I'm huffing paint
And I love it the more that I suffer
I sufficate
And right before im about to drown
She resuscitates me
She fucking hates me
And I love it
Wait
Where you going
I'm leaving you
No you ain't
Come back
We're running right back
Here we go again
It's so insane
Cause when it's going good
It's going great
I'm Superman
With the wind at his back
She's Lois Lane
But when it's bad
It's awful
I feel so ashamed
I snap
Who's that dude
I don't even know his name
I laid hands on her
I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength

 


I'm a little drunk and I need you now

Inte så livat här nu förtiden.. Känns som jag har lite vettigare saker för mig.
Vad har hänt senaste tiden då? Antaligen inte så väääldigt mycke.

Förra helgen var det firmafest med EE-gänget, riktigt lyckat och alltid lika skoj. Kvällen slutade med efterfest på brynäs för mig :)
På lördagen var jag hem till pappa & Anneli eftersom Anneli fyllde 50, vart lite kalas och några av pappas drinkar innan jag missade en buss och ett tåg in till Gävle.. Mötte upp Hanna på stan och traska upp mot Interpool, drack någon öl och avslutade kvällen på heartbreak, onvanligt va? ;P Men Ingen efterfest, var så trött i kroppen att jag bara vill hem.. Träffade på Syrr på bussen och vi bestämde att jag skulle följa med henne hem till pappa igen och äta lite, sov även kvar där. Andra gången jag sover hos pappa sen jag flytta hemifrån (ca 3 år sen). Mysigt var det!

Förra veckan har jag inte en aning om vad jag gjorde, inget speciellt antagligen eftersom jag inte minns det.

Sen så var vi framme vid Midsommarhelgen, sicken underbar helg! Började med att gå till Denice på torsdag och fixa till mitt råttbo till hår.. Super nöjd btw! Efter det åkte jag hem och bytte om för att åka in till stan och möta upp Jonten. Vart en sväng på Heartbreak, nykter. Efter krogen vandra vi upp mot Micke, väckte honom och tjata att skulle köra hem oss.. Självklart gjorde han det så slutade i min säng vid 03.00?!  Vaknade på fredag kl 09, pigg som satan och taggad inför kvällen. Gjorde mig klar och packade väskan för att rulla bilen mot Norrtälje/Kapellskär och Rosella. Framme på tok för tidigt och fick vänta på båten ca 1 timme.. När jag kom ombord stod Hanna och välkomnade mig o körde en snabb rund vandring.. Hon var ju tvungen att gå tillbaka till jobbet så jag gick upp på Sundeck, stekte i solen till en trubadur och en kall öl, ända tanken som flög genom mitt huvud var ”Fyfan vad mitt liv är underbart, jag älskar livet!”. Satt kvar där uppe nästan hela resan fram tills det var 30 min kvar då gick jag ner och duscha innan alla andra skulle komma och paxa duschen :P
Jag och Hanna gjorde oss klar, förfesta lite i hytten och gick upp till sundeck där det bjöds på grillat och massa gott… Det var väl ungefär där som vi började bli fulla och sen fortsatte det hela natten/morgonen. När vi kände oss klar på båten gick vi ute på Arken(?) i Mariehamn sen tillbaka till båten för ”efterfest” mm. Kan berätta att jag la huvudet mot kudden för att sova kl 07.00(?) Jääädrans sliten man var dagen efter, stackars alla andra som var tvungen att jobba!
Hursom, hade en helt underbar midsommar.. Skrattade och var lycklig från morgon till morgon.

Dagen efter skulle jag kliva av båten kl 15, inge pigg alls och absolut inte körklar så åkte en vända till med båten.. Klev väl av vid 20 tiden, sen när jag kom hem vart det  Tant Grön och Hearbreak med Amanda innan vi avslutade natten med Donken och massa skratt.

Söndagen spendera vi hos Eriks föräldrar med sol, grillat och bad. Super mysigt!