091124

Ge mig sinnesro
Att acceptera det jag inte kan förändra
Mod att förändra det jag kan
Och förstånd att inse skillnaden


091123

Blir inte mycket till att skriva här inte... Känns inte som att man inte har tid till det och därav ingen lust heller. Sen sist här det väl inte hänt någon speciellt, vart två utgångar ihelgen och såg new moon i lördags - JAG ÄR KÄR! Kan bara tänka mig hur bra 3:an kommer vara. Längtar tills helgen, har ett "hemligt uppdrag" på fredag som jag är lite osäker på men vi får se... På lördag är det iaf lagfest med brudarna, kommer nog bli skit skoj. Börjat två nya tjejer i laget också så det kommer bli skoj att lära känna dom lite bättre.
Igår vart det att ligga framför tvn innan jag, Josefin, Max och JONTE åkte ut och skulle hitta på något, gjorde inte så mycket... Åkte mest runt i bilen och hade allsång. Är så skönt att umgås med dom där tre, tråkigaste grejen blir alltid rolig. Dom kan verkligen liva upp stämningen! Efter igår har jag min förredetta kärlek till Takida kommit tillbaka. Älskar texterna!

Som sagt, har inte mycket att skriva så blir mest bara massa fladder.

Lev livet! Vågar man inte satsa kan men inte heller vinna...



Eddi, Thim och jag för maaaassa år sen :P


091118 - En dag att minnas

Igår tog jag, Mimi Bodin Sjögren sprutan mot svininfluensan… Mimi + Spruta = WHAT? Vet inte om jag tycker det känns bra eller dåligt. Jag ville ju egentligen inte ta den, tror jag?! Har lite ångest över att jag tog den men samtidigt så känns det som det var bra.

Förstår inte varför jag är så rädd för sprutor, innan jag ska ta en spruta känns det som man typ bryter ihop… Får en panik känsla i kroppen och vill bara skrika. Över en sketen jävla spruta liksom! Meen men, tycker jag var väääääldigt duktig igår… Josefin fick följa med in och sitta där med mig, tack stumpi! Tror att det var när hon satt och fyllde i papperna som första krokodiltåren kom, haaha. Nej, får fan skärpa mig! Jag kan hoppa fallskärm, pierca mig osv men när jag ska ta en lite spruta kommer den lilla rädda och fega flickan fram :P Är även lite sur på personalen där borta… När man var liten och var hos doktorn/tandläkaren har jag för mig att man fick ett litet klistermärke eller en liten gubbe om man hade var duktigt så min fråga är… VART FAN ÄR MITT KLISTERMÄRKE? :P

Idag så känns det väl sådär i kroppen, ont i armen och känner mig hängig… Inge feber men som att man typ är på väg att bli sjuk.

Aja, kommer mer uppdatering om vad som hänt i veckan / helgen senare under dagen!



Det här är sjukt!

Är du känslig så kolla inte!!

Låt dom jävlarna plågas på samma sätt!!!


Tävling

Jag är med och tävlar om en Iphone hos Foki med sammarbete med mrgizmo.se.
Klicka på bilden för att komma till tävlingen!


Om jag vann skulle jag köpa det här skalet.


Some day's...

... I just wanna scream out loud!


Trevlig helg!

Undra vad den här helgen har att bjuda på då!? Inga som helst planer faktiskt...

Kolla vad jag klickat hem idag, kanske ska den på julfesten med jobbet?!
Får se, var 3 veckors leveranstid så vi får se :)


Trevlig helg!

Vill ha!

Någon söt och underbar själ där ute som har lite extra pengar över får jääääätte gärna köpa mig en Iphone 3GS :D Det skulle uppskattas så fruuuuuktansvärt! :P


PS... Helst i svart ;P DS


Onsdag 4 nov

Hallå i lådan!
Inte mycket till uppdatering här inte :P Helgen vart bra, flytten gick som smort (tack för all hjälp från alla håll och kanter) och halloween festen var kanon. Nu är man boende i Furuvik hos mamma päronet, känns helt ok men ändå... Bo hemma när man är 20 år och bott hemifrån 2 år!? Aja, inte vet jag. Bara 5 månader kvar så det är luuuuugna gatan. Bjuder på lite bilder sen helgen :)

 
 
 
 
Massa mer bilder hittar ni på Stek21.


I miss you!

Come home and stay here with me!!