Borta bra med hemma bästa..

Har vart i Sundsvall några dagar och jobbat.. Riktigt roligt!

Började med att i tisdagsmorse var jag till Cutykirurgerna och tog bort två födelsemärken.. Usch vad otäckt :P Jag är ju så sprut rädd, hehe. Men hur äckligt var det inte att vara bedövad men ändå känna att dom höll på o sydd mm!? Usch. Tillbaka till jobbet vid 9 ca och sen vid 10 drog vi mot Sundsvall..

Tisdagen vart det inflytt och alla utställar ifärdigställde sina montrar, första gången jag var med på inflytt och riktigt roligt! Avslutade kvällen på Chow Pirayha (en jätte mysig thai restaurang) och hade middag med dom som hade golfat tidigare under dagen, korade vinnaren och hade trevligt!

Ondagen var det dags för mässa, riktigt bra dag och rolig! Hade middag med 130 utställare på kvällen på casinot i Sundsvall, och riktigt lyckat! Alla fick 100kr var i marker att spela för och jag gick hem 1000:- rikare iaf.. Spelade roulett och körde bara på svart eller röd, riktigt roligt var det.. Iaf när man vann! Avslutade kvällen i tid och var tillbaka på hotellet innan 12 iaf..

Torsdagen fick vi liiite sovmorgon, en halv timmer iaf ;P Välbehövligt! Hade en toppen dag på mässan och jag åkte hem där ifrån väldigt nöjd! Var hemma i Gävle vid 21, så skönt! Saknat babe har jag också, hehe.. Två nätter och tre dagar bara men attans vad man saknar någon så fort när man är kär.. Plus att alla mysiga sms gör väl att man längtar ännu mer! Helt underbart att få komma hem igår, pussas lite och krypa ner i sängen med honom och bara mysa! Guld värt. Dock var jag vääldigt trött och somnade till och med på soffan innan vi hann upp till sängen :P

Hursom, hade det grymt i Sundsvall men riktigt skönt att få komma hem igen!

Snygga "inflytt-tröjan"

Vinsten!

Mäss-outfit..




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback