Jag klarar det inte..

Jag har försökt vara stark o stått emot.. Jag har försökt intala mig själv att jag inte behöver det i mitt liv, jag klarar mig själv, kärleken till den beffintliga är förstor för att lämna ifrån sig MEN.. Jag har blivit allt svagare, jag måste ha den. Jag ska ha den, JAG ÄR KÄR! (Synd att den är så ful men som sagt, insidan som räknas)


Wanna know me?

Hur läskigt mycket kräfta är inte jag då? :-P

Kräftan - Cancer
(21 juni - 22 juli)

Planet: Månen
Symbol: Krabban
Ängel: Gabriel
Färg: Grön (de skimrande färgerna av vatten och måne)
Växt: Lilja - Näckros
Metall: Silver
Kristall: Pärla
Tarotkort: Månen
Motto: Jag kan
Nyckelord: Känsloliv
Element: Vatten
Turdag: Måndag
Kvalitet: Ledande
Polaritet: Negativ
Positiva drag: Varsam - Försiktig - Stark släktkänsla
Negativa drag: Lättrörd - Överaktiv

Turnummer: 3 & 7
Människokroppen: Mage - Bröst
Kinesiskt djurmotstycke: Får

Kräftan styrs av månen och hör samman med Jag känner. Kräftan är känslig, lättpåverkad och kräver mycket uppmärksamhet från sin omgivning. Familjen och kärleken är det viktigaste för kräftan. Kräftans element är vatten.

POSITIVA EGENSKAPER:
Vänlig, känslig, sympatisk, livlig fantasi, starka faders- och moderskänslor, omtänksam och beskyddande, försiktig, patriotisk, orubblig, klipsk, sparsam, emotionellt välutrustad, utmärkt läggning för husligt arbete.

Kräftan är det traditionellt sett moderliga tecknet. Den som bryr sig om och fäster sig vid, som ömmar för och tar det försiktigt. Det är känslolivets tecken, de mjuka känslorna. Att vårda och bekymra sig om, att ta hänsyn till och känna efter. Kräftan lever i det näraliggande och är knuten till det med många känsloband.

KARAKTÄR:
Kräftor är roliga att umgås med. Deras humor är sofistikerad och varm på ett mänskligt sätt. De älskar att skratta, och de kan mycket väl skratta åt sig själva likaväl som åt andra. De har en ren magisk förmåga att få t. ex. hushållspengar att räcka till. Trots att de aldrig känner sig riktigt emotionellt. Hem och familj och de allra närmaste. Godmodighet och välvilja. Man bör minnas att Kräftan är ett kardinalt tecken, varför de mjuka känslorna har en tendens att dominera omgivningen. För Kräftan styrs tillvaron av känslor och därför bör känslorna styravärlden. Den som beskyddar väntar inte på att efterfrågas, utan tränger sig på och lägger beslag på de beskyddade. Kräftan säger till exempel gärna: "Hur mår du?" eller "Jo, men jag bryr mig ju om!" Eftersom du är en omtänksam person, söker du dig till människovårdande yrken, alternativt något kreativt verksamhetsområde där din fantasi och din skaparkraft kommer till användning. Du är en aning nyckfull i kärlek. Ena dagen kärleksfull mot din partner och nästa totalt ointresserad. Du kräver romantik för att hålla kärleken vid liv. Du ger av din kärlek på dina villkor och kräver total trohet.

NEGATIVA EGENSKAPER:
Överemotionell, hyperkänslig, lättstött, eldfängd till humöret, lynnig,
ombytlig, svag karaktär under hård yta, benägenhet för självömkan,
långsint, osäker och svag för smicker,och oordentlig.

I grund och botten är Kräftan mjuk och påverkbar men känsligheten och sårbarheten resulterar i att hon ibland sluter sig inom sitt skal, vilket kan göra det svårt för omgivningen att komma denna försynta natur riktigt inpå livet.