Anyone can make you smile, but not everybody can make you happy.

Nu är det bara 2 veckor kvar tills vi får nycklarna till vårt hus!! (Japp, som vanligt händer mycket mellan inläggen här!)
Vi har köpt ett hus, i Norra Åbyggeby.. Enplansvilla på 125kvm och en jäääätte stor tomt på 2056kmv! Huset är bara 10år gammalt så det är inge större renoveringar, vi ska måla om invändigt bara.. Sen på sikt är det såklart saker man vill ändra på men vi ska bo in oss först!
Har väntat på 8/8 nu sen i början på juni.. Och snart är dagen här! Gissa om jag längtar! (Bild längre ner)
 
 
Semestern är också slut, 4 veckor bara ramlade förbi! Inte så mycket gjort denna semester faktiskt, väldigt lugnt o skönt! Vart två veckor upp i Skogsmullens stuga och två veckor hemma i Gävle.. Fast dom spenderades mest ute i Hamrånge i mammas stuga.
Något som nog aldrig hänt tidigare är att jag inte vart en endast gång på Söderhielmska under min semester, jag har vart på krogen typ 2 ggr tror jag.. Hahah, har väl aldrig hänt! Men oj så kul det blir när man inte går ut nå ofta!
 
Jag har ju även fyllt 25 under semestern, det firade med lite go'käk och härligt folk! Myyyycket fina presenter men bästa presenten var ju helt klart Bailey, min nya hund!!! Hon är en finsk stövare och kommer bli min alldeles egna jakthund, alla djur med huggtänder lever farligt nästa höst - Vi ska bli vassa hon och jag.
Så detta betyder att totalt har vi 7st hundar! Turbo, Indra, Grappo, Karski, Lova, Tino och Bailey.. Hahah! Men Turbo, Indra och Lova kommer bo kvar hos Oskars mamma så som dom alltid gjort, klart dom kommer bo hos oss ibland men deras hem kommer fortfarande vara i Forsby. Karski är ju ute på foder upp i Delsbo och lär bli kvar där resten av livet. Tino kommer bo hemma hos oss men även hos mamma med Optimus. Grappo är ju en ute hund, har aldrig bott inne utan alltid i hundgård & hundhus.. Grappo tog Oskar över i vintras så vi får se om vi ska skola om han till innehund eller om han får fortsätta bo ute.. Grappo ska i vilket fall bo hos oss! Bailey ska såklart också bo hos oss, hon kommer vara inne och utehund.. På dagarna hundgård/hundhus och när vi är hemma får hon vara inne. Känns bra eftersom Bailey & Grappo kommer ha sällskap av varandra då (:
 
 
Och vet ni vad!!! Jag har ju tagit jägarexamen!! I maj åkte jag och lillebror iväg på intesivkurs och kom hem med en varsin examen.. De ni! Jägar-Mimi (; Och förra veckan fick jag äntligen mina vapenlicenser beviljade, tog 6v.. Värt väntat! Så i tisdags förra veckan sprang jag in på Delsbo vapen och kom ut med två nya bössor och ett smile som var två varv runt huvudet. Det vart en studsare, Browning x-bolt 308 och en hagel Lincoln Premier. Tack världens bästa mamma för bästa 25års presenten.
 
Lite uppdatering av det som hänt dessa veckor!
 
Vårat hus <3
 
Bailey
Första mötet med grävling - Bailey & Turbo
Optimus, Tino, Bailey & Lova.
En kväll i Brännåsen
Filmkväll utomhus i Hamrånge
Lycklig tjej ;)
Yngsta lillebror tog studenten
Jag & min skogsmulle på midsommar <3
Selfie's (Är blond igen btw!)
 
Och sist men inte minst, tårtan Oskar och hans mamma gjorde åt mig när jag fyllde..
10 lager hög och egengjord rätt igenom! Så snygg och såååå jäkla god <3
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback