It's the final countdown, five days to go

Midsommar helgen är förbi, haft en jätte skön långehelg.. I torsdags efter jobbet vart det som sagt lite nya nalgar, efter det så vart det hem och duschen för att bege oss ut till Furuvik. Vart inge cykel ut då det spöregna, men lika bra det kanske för vi vart kvar där ute till 3-4 någon gång.. Käkade kräftor, drack öl o vin och snackade massa skit, super trevligt!

I fredags så hade Mathias huvudvärk, så lyssnade på hans gnäll om det ett tag innan vi klev upp ;P Haha. näädå! Han drog iväg och körde lite jetski medans jag och klumpen cyklade ner på stan för lite lunch och ta igen allt vi missat.. Hem igen, gjorde mig klar invänta Mathias och Klumpen, käkade lite och sen ut till Eskön.. Hade en underbar dag/kväll/natt! Riktigt mysigt ute på Eskön och efter det stannade vi till i Villstan hos några kompisar till Mathias, umgicks lite innan vi traska ner på stan för lite mat och sen hem.

På lördag vaknade vi båda med huvuden som kändes överkörda av en långtradarex3 och inga huvudvärks tabletter.. Usch! Cyklad till Willys och handla, styrde frukost och låg på soffan en stund.. På kvällen cyklade vi runt lite innan vi slutade hos Joel på lite festligheter och sen Brända, mycket trevligt!!

Igår vart det väl också typ bara soffan innan vi tog oss upp vid 14 tiden, åkte och kolla saker till min altan och sen vidare till Furuvik för att sno inspiration av andras staket ;P Åkte hem, tog en dusch innan vi cyklade till Mathias föräldrar och käka lite grillat, cykla vidare till Joel och sen bio.. Bad teatcher, inge vidare bra.. Max 3/5 toasters!

Hursom, helgen har vart jätte lyckad! Haft såna där, fyfaan vad livet är underbart dagar! Har nog aldrig vart lyckligare äm vad jag är just nu.. Älskar mitt hem, underbara vännner, fantastik pojkvän och världens bästa familj! Säger även STORT grattis till pappa och Anneli som förlovade sig på midsommar, ser fram emot bröllopet ;D Weeei!

Bjuder på dom får bilderna jag har sen helgen...

Snacka om att sitta på nästan samma ställe hela kvällen :P

Vackert (;



haha vet så fult :P

2011-06-28 // 16:52:41
» Sofie

Skitsnygg tunika/klänning vart har du köpt den? :)

2011-06-28 // 23:50:03
» Mimi

SOFIE! Den är kommer från Gina, men för längesen.. /:

2011-06-29 // 08:48:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback