Längsta ute kvällen någonsin

Igår kväll var vi på Gute, kom dit vid 22 tiden.. Man var tvungen att vara där så tidigt för att ens ha chansen att komma in, men självklart så fixar Amanda ALLT! Fick gå före hela kön, inte visa leg (sten hårda på 20).. Ingenting! Vi var alltså på krogen mellan 22.30 och 01.30, jääätte lång tid.

Sen när vi kom tillbaka hit så träffade vi på Anders och Fredrik, vakterna här på Kneippbyn som skjutsade oss från receptionen till våran lägenhet en natt när vi kom hem och hade ont i fötterna.. Men igår så var dom inte lika sugen på att skjutsa oss så Moa tog sin cykel som hon hittade och cyklade hem medans jag, Frida och Denice gick och hittade en liten skrinda som jag och Frida drog Denice i, det gick hur bra som helst vi hade så jävla kul men förstår ni hur kul det var när vi kom till en uppförs backe och vi drar Denice och vi märker inte att skrindan vickar och ni skulle sett hur Denice såg ut när hon låg där, HUR KUL SOM HELST! Och Amanda stannade kvar en stund till och tjatade o flörtade lite till så hon fick skjuts till slut iaf.

Igår innan vi åkte till Gute så satt vi här hemma på våran balkong med lite folk och vart små fulla o pratade Gotländska, eller vad man ska säga att det var, vi satt ett e efter varje ord.. Till slut i taxin gick det över till att Moa pratade Norska (försökte iaf), Frida höll sig till Gotländska, Amanda skånska, Denice skånska och jag höll mig till den vanliga dialekten..

Frida har inte lagt in bilderna på kameran än så det kommer MASSA bilder sen.

Idag på dagen blir det väldigt lugnt, ingen av oss mår bra.. Alla är sjuka. Men ikväll ska vi ut och äta sen får vi se hur det blir.

Ha en underbar dag!!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback