Stjärtecken - Kräfta & Tvilling = kaos?

Kräftan
Kräftan är symbolen för beskyddaren, föräldern. Känslor är en väldigt viktig del av Kräftans liv. Även om de är naturligt defensiva och rädda för att bli svikna, så går de helhjärtat in i relationer och är en trofast, lojal och kärleksfull partner. Kräftan är vänligt och sympatiskt men ett stort behov av att fostra och beskydda, men de har även ett djupgående mindervärdighetskomplex som kan vara svårt att tackla.

Styrka: Emotionellt känslig, omhändertagande, orubblig

Innersta behov: Ett harmoniskt familjeliv

Svaghet: Överkänslig, negativt humör


Tvillingarna
Tvillingarna är kända för sin dubbla personlighet. Begåvade, kvicka och snabba att anpassa sig. Tvillingarna har sällan problem med att göra något, dock kan de vara ytliga och motsägelsefulla. Symbolen för tvillingarna är berättaren, kommunikatören. När de väl börjat tycka om någon så gör de vad de kan för att personen inte ska bli uttråkad eller känna sig utanför. Utan tvekan kommer de spendera evigheter med att prata om allt man kan tänka sig, bara för att fylla det evigt vakna och nyfikna sinnet.


Styrka: Fysiskt ork, självständighet, mod och ärlighet

Innersta behov: Att vara där saker och ting händer

Svaghet: Impulsiv, stressad, hårdför och med mycket aggressioner


Hur passar kräftan och tvillingarna? Kärleksmatch

När en Kräfta och en Tvilling träffas kan det bli en mycket nyfiken relation. Kräftan som är känslig och emotionell har problem med rak kommunikation, i rak motsats till Tvillingen. Tvillingen är en ridderlig natur som kan uppmuntra Kräftan att öppna sig mot sin omgivning. Kräftan kan dock lära Tvillingen att ta det lite lugnare och uppskatta världen. Om Tvillingen ignorerar Kräftan eller inte ger mycket förtrolighet och uppmuntran kommer problem att uppstå. Tvillingarna tar alldeles för lätt på sex vilket kommer leda till en hel del frustration och gnissel. Båda ser livet på ett sådant unikt och udda sätt att relationen kräver att de förstår och accepterar varandras olikheter.

 

Det bästa med relationen är att de kan nå höga höjder tillsammans, bara de förstår att de är varandras bundsförvanter. Tvillingen tänker alltid ett steg framåt och Kräftan stöttar dessa tankar i det tysta. Deras förmåga att bidra med vad det den andre saknar kommer att resultera i en givande relation.



Kolla in HÄR vad era Stjärntecken säger




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback