If we kiss there´ll be no turning back it´s a fact

Då och då glider jag in på nya sidor om stjärntecken, jag slutar ALDRIG att vara intresserad utav detta. Kan läsa i flera timmar på olika sidor om det, om mitt eget tecken, Mathias tecken, mina vänners tecken.. Jag själv är sånt typisk Kräfta att det är helt galet. Men en sak har mitt stjärntecken visat fel iaf, angående vilket tecken jag passar ihop med som partner.

Hittade in på en ny sida idag, mycket stämde.. Som vanligt! Även på Mathias :P
www.aha.nu


Kräftans negativa sidor


Du är ombytlig i humöret. Du visar ditt missnöje bland annat genom att fly. Kräftan kan som ingen annan tiga ihjäl sina motståndare. Du drar dig inom ditt skal och låtsas som om fienden inte finns. Först när fienden bönar och ber, ursäktar sig och visar dig alla sina omsorger, öppnar du dig igen och är vänlig. Om detta hände bara ibland vore det kanske inte så farligt. Men det gör det inte. Kräftan blir i sina dåliga perioder lätt sårad för ingenting och kanske kör med den här taktiken dagligen och stundligen. Det kan bli ganska påfrestande! Även om du förlåter den som gjort orätt mot dig, så glömmer du inte.

Du tycker om smicker och suger det till dig som en kompensation för den stora osäkerhet som du då och då rycks in i. Tyvärr är du inte kapabel att avgöra smickrets art och kan då lätt falla i en fälla.

Du är dessutom otroligt konservativ till din läggning och värjer dig mot alla förändringar, även sådana som skulle leda till det bättre. Speciellt drabbar ditt "sluta sig inom sitt skal-teknik" Väduren som aldrig lyckas få grepp om Kräftan. Och i kampen med Vågen om en partner vinner Kräftan som förför med sin gåtfullhet.

Försonande drag:
Du plåstrar gärna om dina offer.



Med smak av tårars sälta... ... är Kräftkyssen.
Du som är född i Kräftans tecken kan väl inte förneka att antingen har du gråtit dig till den stora försoningens kyss, eller också gråter du av glädje när dina intensiva känslor tränger sig fram ur själsdjupet. Du vill gärna hålla kvar kyssen i evigheter...

Du är mycket sårbar och antagligen var det just det som gjorde att din älskade blev förälskad i just dig. Du vädjade till beskyddarinstinkten.

Du ger allt i kärlek. Inte för att du är generös utan för att du är djupt engagerad i den du älskar. Det gör dig mer sårbar i kärlek än någon annan människa. Minsta lilla tecken till att din älskade skulle tvivla på ert förhållande så försöker du därför dra dig inom ditt skal. Mest som ett skydd för dina egna känslor.

När en Kräfta blir olyckligt kär, ja då är hon verkligen olycklig.



Tvillingarnas negativa sidor

Man bör akta sig för att bli osams med en Tvilling! Blir man det kan det nämligen hända att du gör en skandalhistoria av saken. Antingen för du den vidare från mun till mun eller också lyckas du få den på pränt i svart på vitt. Skvaller och elakt förtal är Tvillingens specialitet när hon sätter sin sämsta sida till.

Du har svårt att erkänna misstag. Du utnyttjar den självklara rätten att byta åsikt, men vill inte låtsas om att du ändrat kursen.

Tvillingen saknar ibland helt takt och ton. Du kan vara vansinnigt påflugen och det kan hända att du stjäl din tilltänkta mitt framför näsan på någon annan.

Nyfikenheten hos en Tvilling kan ibland ta sig smått abnorma uttryck. Du frågar och frågar, ibland om de mest intima detaljer i en människas liv i total avsaknad av respekt för andras personliga integritet.

Värst drabbad blir Fisken som utan att tänka sig för gärna blottar hela sitt känsloliv för denna frågvisa Tvilling. När du hör Jungfrun gnälla blir du väldigt uppretad och biter ifrån dig ordentligt.

Ditt stressande genom livet gör dig nervös och lättretlig. Du kan uppträda reserverat och kallt, ja, till och med okänsligt. Fast inte mot din partner.


Försonande drag:
Du har lätt för att be om ursäkt.



Snabbkyssen...
Undra på att det måste gå snabbt. Du som är Tvilling sprider kyssar omkring dig som om de vore blomblad för vinden. Respektlöst och lidelsefritt.

Du vill gärna pröva på nya partner hela tiden eftersom du tröttnar så fort. Det som i första hand driver dig till kyssen är nyfikenhet. "Jag undrar hur den smakar?" tänker du och så kysser du till. Oftast riktas din nyfikenhet mot någon partner som inte passar dig alls.

Men den dagen du blir verkligt förälskad, då kysser du inte. Då pratar du. Prat är nämligen din stora passion här i livet och du föredrar att tala om känslor, i stället för att ge dig hän och känna dem. En vacker dag är förmodligen förhållandet alldeles sönderanalyserat och din älskade har givit upp. Eller också sticker hon för att du var otrogen. Otrogen mot vad, kan man förresten fråga sig. Kan man vara det mot något som bara var prat?

Välj en partner som lyckas tysta dig med sina kyssar!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback