Kräfta + Jungfru

Jag är jätte intresserad av stjärntecken, speciellt då jag känner att mitt stjärntecken passa perfekt in på mig :P Det här med humörsvägningar, duktig på att krypa in i mitt skal, familjen och vänner är prio 1, duktig lyssnare, stark vilja m.m.

Josefin är född 19 september och är däför Jungfru...

Goda egenskaper

Jungfrun är enkel, blygsam och flitig som person. Du tycker om att hjälpa andra och är noggrann och systematisk med det du tar dig för.

Jungfrun har en god analytisk förmåga och har lätt att förstå hur saker och ting hänger ihop. För dig är det inga problem att kombinera teori och praktik.

Du är snäll, ödmjuk och en god och förstående lyssnare. Du vill till varje pris att dina närmaste ska må så gott som möjligt.


Kärlek och vänskap

I kärlek är du långt ifrån den lättfångade typen. Du är gåtfull och hemlighetsfull och många dras till dig just därför.

Men du har svårt att visa dina känslor, du behöver total trygghet för att det ska kännas bra. Men då du hittat rätt ger du allt du har.

Du vill ha någon att se upp till och analyserar noga innan du går till beslut. Ofta signalerar du inte ut dina känslor så tydligt, utan du kan brinna av förälskelse utan att det syns.


Mindre goda egenskaper

Jungfrun har genom sin känslighet och analytiska förmåga också ett inbyggt drag av ängslan. Du funderar mycket och kommer ständigt med nya förslag på ändringar och förbättringar.

Du tror dig veta bäst i alla lägen och dömer något eller någon ofta alltför snabbt. Därför kan du ibland kännas mästrande och dräpande. Du vill egentligen aldrig "lägga dig i" men ibland är det precis det du råkar göra.

Samtidigt har du själv svårt att ta kritik. Du ställer ofta alldeles för höga krav på dig själv, vilket resulterar i att du tror att du inte räcker till.

Ja, inte vet jag men jag tycker det stämmer in på dig Josefin, inte en lättfångade typen, gåt och hemlighetsfull, snäll, ödmjuk och förstående och du är en riktigt funderare. :P


Kärleksmatch mellan Kräftan och Jungfrun... Det måste väl även räknas som vänskapskärlek? :P

När en Kräfta och en Jungfru träffas skapas en jordnära relation där styrkan i relation växer. Denna relation har stor potential att bli bättre och bättre över tiden. Båda är målinriktade och disciplinerade, och ärliga samt hängivna till varandra. Här finns ingen kärlek av lätvikt: för dessa två passar inte en flirt, de båda har stor beundran för varandra. Jungfrun respekterar Kräftans tysta styrka och engagemang medan Kräftan uppskattar Jungfruns stora anpassningsförmåga och intelligens.

Det bästa med relationen är deras förmåga att arbeta mot samma mål. Dessa parter uppskattar ett stabilt hem och fina saker. Jungfrun gillar verkligan att hjälpa Kräftan med att uppnå deras gemensamma mål. De har samma mål och begär, detta borgar för en mycket kompatibel relation.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback